Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Filmpjes

Cordes Travel film pagina

 Klik op de foto om het filmpje te zien.

Steurvissen in Canada met een monster-steur !

Vissen op steur en zalm in Canada, we vangen in Canada tijdens onze visreis maar liefst 9 steuren over de 200cm en een mega monstersteur. Bekijk de film, geniet vd mooiste beelden, drils, vissen, beesten, vlees, auto’s en schieten.

Bekijk hier het filmpje Steurvissen in Canada >>>

Filmpje


Light Tackle (lichte materialen) in Noorwegen

Vissen in Noorwegen met grote zware reels of dikke zware molens ? Nee joh, helemaal niet nodig, dit is ook een deel van de sport in Noorwegen, vissen met “Extreme light tackle” ofwel extreem lichte materialen. Dit is zo leuk om te doen en geeft je een prachtige sport als je eens niet ver de zee op kunt varen en in de buurt moet blijven, dan heb je toch een prachtige sport.

Bekijk hier het filmpje Licht vissen in Noorwegen >>>

Filmpje

Heilbotvissen bij Kastneshamn noord Noorwegen 2022

Simon, Roelant en Gerard zijn op visreis geweest naar Kastneshamn en hebben daar wederom een flink aantal heilbotten gevangen met lichte materialen, geniet van prachtige vissen, lichte materialen en een prachtige Noorse natuur. Als je twijfelt over een visreis naar Kastneshamn, deze film helpt je een keuze te maken.

Bekijk hier de accommodatie Kastneshamn >>>

Filmpje

Een visreis naar Kastneshamn noord Noorwegen

Simon, Roelant en Gerard zijn op visreis geweest naar Kastneshamn en hebben daar een flink aantal heilbotten gevangen met lichte materialen, geniet van prachtige vissen, lichte materialen en een prachtige Noorse natuur. Als je twijfelt over een visreis naar Kastneshamn, deze film helpt je een keuze te maken.

Bekijk hier de accommodatie Kastneshamn >>>

Filmpje

Film over een visreis naar A Rorbuer Lofoten met 210cm heilbot

Sven, Marijn, Dennis en Carlo gaan op visreis naar A Rorbuer Lofoten Noorwegen. Juli 2020 en toch naar Noorwegen, zij vangen grote koolvissen, dikke kabeljauwen en prachtige heilbotten waarvan de grootste 210cm was !

Bekijk hier de accommodatie A Rorbuer >>>

Filmpje

Wereldrecord heilbot op de hengel bij de dames

Linda ving in IJsland een heilbot van 200cm, dat is al een monster, maar Jessica ving bij Nappstraumen een heilbot van 236cm met een geschat gewicht van 183kg volgens de heilbot-tabel. Jessica heeft daarmee het wereldrecord heilbot met de hengel bij de dames. Hoe zwaar dit was kun je zien op het filmpje uit 2018.

Bekijk hier de accommodatie Nappstraumen >>>

Filmpje

Verschillende films visgids Douglas (Vlog)

Douglas is jong, fanatiek, actief en een fanatiek vissers, zijn hele leven draait om vissen, hij is dan ook niet voor niets hoofdvisgids van Havoysund. Havoysund onze meest noordelijkste accommodatie in ons programma, bijna ter hoogte vd Noordkaap. Douglas maakt veel vlogs van zijn trips, heeft video’s gemaakt over materialen, technieken en kunstaas, kortom heel veel te leren op zijn film-kanaal.

Bekijk hier zijn YouTube filmkanaal:  Visgids Douglas >>>

Filmpje

Cordes Traveldag 2020

8 februari 2020, de grote exclusieve Cordes Traveldag met rond de 1000 bezoekers een unieke, exclusieve gezellig en vooral leerzame dag, dit is wat Cordes Travel zo uniek maakt de gigantische service. Bekijk hier een foto compilatie van deze topdag !

Lees hier alles over de Cordes Traveldag >>>

Filmpje

Vissen in Panama, onze visreis april 2019

In april 2019 gingen we met 16 sportvissers naar Panama en hadden daar een geweldige tijd, we vingen meer dan 15 soorten en zochten naar die grote tonijn, die we ook gevonden hebben, wat een prachtige visserij daar in Panama, het was wederom een groot succes.

Lees hier meer over de accommodatie Panama >>>

Filmpje


Dikke heilbot in Havoysund

Dikke heilbot aan de lijn, dan is het vechten en luisteren naar het advies vd visgids. Erik helpt hier Kalle zijn droomvis te vangen, door de boot goed te sturen, advies te geven en de vis op de juiste manier te gaffen, zodat deze daarna weer kan zwemmen, hoe groot deze heilbot is ?

Lees hier meer over de accommodatie Havoysund >>>

Filmpje


4 mannen in Havoysund

Een leuke film met hele mooie beeld van Mario, Johan, Leen en Rudie, 4 mannen die mee gingen naar het Penn Havoysund Festival september 2019. Een hele gezellige week waar we met z’n alleen 218 heilbotten vingen, op hun boot maar liefst 24 stuks. Zie hun ervaringen en geniet mee van deze leuke film over hun visreis.

Lees hier meer over de accommodatie Havoysund >>>

Filmpje


De accommodatie Havoysund

Een top-accommodatie in noord Noorwegen, hoger kun je niet vissen in Noorwegen, je vist ter hoogte vd Noordkaap, einde Europa dus. Een gezellige accommodatie, leuke huisjes en recht voor de deur de beste visboten van Noorwegen, de Arronet 23.5ft visboten met 150pk. Op de accommodatie is een droogruimte voor de pakken en schoenen, er is een kleine viswinkel, elke dag is er een visgids aanwezig die 1 dag gratis met de groepen op pad gaan en ontbijt is elke dag inclusief. Geen zin om te koken, bij Havoysund is zelfs een restaurant aanwezig. Lees hier meer over de accommodatie Havoysund >>>

Filmpje


Willem & Kenyon Nappstraumen

Willem en Kenyon, echte roofvissers, gaan voor het eerst vissen in Noorwegen met Linda, Raffie en Rob bij de TOP accommodatie Nappstraumen Lofoten. Zij vissen op koolvis, kabeljauw, heilbot en schol, genieten vd omgeving en bezoeken ook Reine een prachtig Noors dorp. Prachtige beelden vanuit de lucht geven een goed beeld vd accommodatie. Lees hier meer over de accommodatie Nappstraumen >>>

Filmpje


De rit van Alta naar Havoysund

Wat een mooie rit met auto of touringcar, 2,5u door de mooie woeste Noorse natuur van Alta naar Havoysund. Havoysund een gezellig klein vissersdorp waar alles draait om vissen, zowel beroeps als sportvissers. Huisjes met 2 slaapkamers en 4-5 losse bedden en een grote ontbijtzaal waar elke dag ontbijt inclusief is. Bij deze accommodatie kun je drijfpakken en hengels huren, is er een viswinkel aanwezig, grote vriezer voor het invriezen van vis, droogruimte voor kleding en schoenen en er is een restaurant op het complex waar je heel goed kunt eten. Supermarkt is 400m lopen en er zijn 2 visgidsen continue aanwezig, de visgids gaat zelfs 1 dag gratis mee aan boord en de rest vd week kun je achter hem aan varen. Lees hier meer over de accommodatie Havoysund >>>

Filmpje


Snoekvissen in Ierland, Carafin Lodge

Simon Torenbeek gaat voor Cordes Travel naar Ierland om daar onze nieuwe accommodatie in Ierland te testen, Carafin Lodge. De mannen hebben geen topweer, wind, regen en koud maar vangen toch 200 snoeken en dat bevalt ze heel goed. Een hele mooie film met prachtige beelden.

Lees hier meer over Snoekvissen Ierland >>>

Filmpje

CTD 2019 WKM-16
Dé Cordes Traveldag 2019

Wat een dag met meer dan 950 bezoekers een zéér geslaagde dag speciaal voor die sportvissers die bij Cordes Travel hun visreis hebben geboekt. Wat een dag, wat een succes en enorm veel te leren. Er zijn visgidsen uit Noorwegen, er worden lezingen gegeven, er zijn meer dan 65 experts aanwezig er is een winkelier en er is van alles te eten en te drinken, kortom een unieke exclusieve dag ! Lees hier meer over de Cordes Traveldag >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2018-12-07 om 09.21.18
Opruimen in Noorwegen

Oei een filmpje over een volle vuile bodem in Noorwegen, daar denk je niet zomaar aan, maar is wel iets om eens te zien. Gelukkig weinig effect voor ons als sportvisser, daar dit vaak ver op zee is, maar toch… het is zonde.

Filmpje

Canada - Cordes Travel - 2
Steurvissen in Canada, Fraser River

Vissen op steur in Canada, Fraser River, wat een ervaring, wat een geweld, niet normaal wat is dit een enorme sterke vis, wordt ook niet voor niets een Dinosaurus vis genoemd. In dit filmpje kun je zien hoe Linda een steur vangt van 275cm lang met een gewicht van 200kg !! 1,5u drillen met een vis van 90 jaar oud die zijn hele leven tegen de stroom in zwemt. Na het vissen gaan we schieten, leuk hoor !

Meer informatie over de accommodatie Canada >>>

Filmpje

Havoysund-Festival - Jan - 14
Havoysund noord Noorwegen

De mannen vd RET in Rotterdam hebben een heel leuk filmpje gemaakt over het vissen in Havoysund. Zij waren mee met het Penn Havoysund Festival 2018 en hebben een geweldige visweek gehad. Havoysund is een prachtig visgebied waar men vooral op heilbot gaat vissen, Havoysund wordt ook wel het heilbot-paradijs genoemd, het enorme voordeel wat men heeft bij Havoysund is dat men gratis 1 dag de visgids aan boord heeft en hij brengt je meteen naar de beste stekken.

Meer informatie over de accommodatie Havoysund >>>

Filmpje

Havoysund - 9
Havoysund noord Noorwegen

Jan, Gerrit-Jan en Jeroen gaan al jaren met elkaar op visreis, deze 3 vrienden zijn hele goede vissers en weten precies wat ze moeten doen, zijn ook al op heel veel plaatsen in Noorwegen wezen vissen. Deze keer gingen zij naar Havoysund in Noord Noorwegen en hier hun filmpje.

Meer informatie over de accommodatie Havoysund >>>

Filmpje

Nappstraumen - Maarten - 84
Nappstraumen noord Noorwegen

Een gezellige groep vissers die een geweldig >>reisverslag<< hebben gemaakt over hun visreis naar Nappstraumen Lofoten in noord Noorwegen. Zij vingen mooie kabeljauw en grote koolvissen en hebben een prachtige week gehad. Zij hebben deze visreis in beeld gebracht door een film en het reisverslag, zie hier de prachtige film !

Meer informatie over de accommodatie Nappstraumen >>>

Filmpje

Efjord-Simon - 20
Efjord noord Noorwegen

Efjord een mooie betaalbare accommodatie in Noord Noorwegen in een prachtig visgebied. Mooie bestemmingen, leuke huisjes en snelle visboten recht voor de deur. Bekende roofvisser Simon Torenbeek ging met zijn vismaten op visreis naar deze prachtige bestemming en ving daar hele dikke vissen, uiteraard alles geboekt via Cordes Travel visreizen.

Meer informatie over de accommodatie Efjord >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2018-10-05 om 11.16.25
Havoysund noord Noorwegen

Havoysund op 2.5u rijden van Alta en dichtbij de Noordkaap, op sommige stekken kun je de Noordkaap zelfs zien, andere stekken zijn ter hoogte vd Noordkaap. De eerste stekken liggen vlakbij de accommodatie. Deze film geeft een goed beeld vd boten, de accommodatie, de ligging en de visserij op oa heilbot. Havoysund is ook de accommodatie waar wel elk jaar een Penn Festival hebben. Wil je (grote) heilbot vangen, dan is Havoysund een hele goede keuze, je krijgt 1 dag gratis de visgids aan boord, ontbijt is de hele week inclusief en de snelle 23.5ft 150pk boten liggen voor de deur. Tevens kun je er pakken en hengels huren en is er een kleine viswinkel aanwezig, supermarkt ligt op 400m afstand !

Meer informatie over de accommodatie Havoysund >>>

Filmpje

Nappstraumen 2.0 - 02
Nieuwe huisjes in Nappstraumen

De oude huisjes op Nappstraumen worden niet meer verhuurd, want men heeft nieuwe huizen laten bouwen en wel met 4 slaapkamers, 8 losse bedden, 2x toilet, uitzicht over het water en de bergen. Bij Nappstraumen kun je hengels en drijfpakken huren, is er een viswinkeltje aanwezig en krijg je 1 dag gratis de visgids aan boord. Nappstraumen, verre stekken vaak niet langer dan 20 min. varen, 1e stek op 30 seconden varen. Hier maak je kans op heilbot, koolvis, kabeljauw, zeewolf en dikke schollen !

Meer informatie over de accommodatie  Nappstraumen >>>

Filmpje

Heilbot-173-IJsland
173cm heilbot in IJsland

Joep, Roddy en Jarno, Team Kabeljoekels, vangen een heilbot van 173cm in IJsland, Westfjord vanuit het dorp Sudavik, tijdens het Penn IJsland Festival. In IJsland worden niet veel heilbotten gevangen en als men er dan eentje vangt is dat heel speciaal. Joep, die voor het eerst in IJsland is, uiteraard via Cordes Travel, vangt zo’n prachtig beest ! Samen met zijn vismaten Roddy en Jarno maken ze foto’s filmen ze en laten die mooie heilbot met een geschat gewicht van 80kg weer zwemmen, respect !!!

Meer informatie over Vissen in IJsland >>>

Filmpje

Hendry-Vis
Visreis naar Vesteralen Apartment

Roofvissers Hendry en Gerald wonnen de 3e plaats op de Roofviswedstrijd Predator-tour, georganiseerd door Evert Oostdam. Deze visreis werd ter beschikking gesteld door Cordes Travel. De visreis ging naar Vesteralen in het mooie noord Noorwegen en daar vingen zij oa grote koolvissen en mooie kabeljauw en ontdekte zo het zeevissen in Noorwegen.

Meer informatie over Vesteralen >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2018-04-01 om 09.59.16
Visgids Douglas vist op heilbot in Havoysund

Douglas onze hoofd-visgids in Havoysund, hij is jong maar enorm gedreven en doet zijn werk heel goed ! Douglas is enorm service-gericht en kan geweldig vissen, als je naar hem luistert en zijn advies opvolgt ga jij die heilbot wel vangen. Havoysund is een paradijs voor heilbot en een prachtige locatie met snelle goede 23.5ft boten met 150pk ! Wil je ooit eens een heilbot vangen, dan is Havoysund de beste stek.

Meer informatie over Havoysund >>>

Filmpje

Cordes Traveldag - 58
Cordes Traveldag 2018

Cordes Traveldag 2018, wat een succes, wat een organisatie, wat een evenement ! Wederom een knaller van een dag, wordt inmiddels hét zeevis-evenement vh jaar genoemd. Deze dag is voor alle groepen die bij Cordes Travel hun visreis hebben geboekt, een exclusieve, unieke dag dus. Een dag waar je heel veel kunt leren, zien en kopen. Er is een winkelier, er worden lezingen gegeven en er zijn meer dan 65 medewerkers aanwezig, kortom een dag die je niet mag missen. (Aanmelden verplicht)

Meer informatie over deze unieke dag, de Cordes Traveldag >>>

Filmpje

Panama Ed en Marco -
Vis TV in Panama

Ed Stoop zijn allerlaatste uitzending van Vis TV en die moest natuurlijk uniek worden en heel speciaal. Cordes Travel mocht deze uitzending verzorgen en de visreis ging naar Panama en met succes kun je wel zeggen. Ed en Marco vingen, Rooster, Tonijn, Snapper, Mahi Mahi en veel meer soorten, bekijk hier deze hele speciale laatste uitzending van Vis TV.

Meer informatie over het vissen in Panama >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2018-02-11 om 15.46.49
Vesteralen noord Noorwegen

Vesteralen, de kleine Lofoten, het gebied ten noorden vd Lofoten, maar minstens net zo mooi. Ook daar hebben we een camp met een visgids die gratis 1 dag met je aan boord mee gaat. Het gebied, de visserij, de visgids, de boten en niet te vergeten de prachtige natuur die adembenemend is zijn top. Als je dan ook nog eens prachtige leng, roodbaars, kabeljauw en heilbot vangt en je boot begeleid wordt door Orca’s en zeearenden, dan is je visreis gewoon geslaagd !

Meer informatie over Vesteralen >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2018-10-17 om 18.24.48
Nappstraumen Lofoten Noorwegen

Een heel leuk fimpje van een sportieve groep sportvissers, mooi in beeld gebracht. Hun visreis naar Nappstraumen Lofoten was een groot succes.

Meer informatie over Nappstraumen Lofoten >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2018-01-09 om 09.26.53
A Rorbuer Lofoten Noorwegen

A Rorbuer door vele visgidsen uitgeroepen tot dé beste stek van Noorwegen voor grote vis, grote kabeljauw, grote koolvis en meg heilbot. Met deze snelle 23.5ft superboten zijn de stekken hier dichtbij en ben je veilig. Waarom dit een topstek is ? vanwege de Moskenes-Straumen. Hier een filmpje van een groep vissers uit Denemarken.

Meer informatie over A Rorbuer Lofoten >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2018-01-02 om 18.00.59
Vangsten augustus 2017 IJsland

Hier een filmpje van een groep Belgische vissers die al vele jaren via Cordes Travel gaan vissen. Hier ene dagje vissen met de visgids vanuit Bolungarvik. Dikke vissen, mooie vangsten en 2 volle kisten vis, prachtig toch vissen in IJsland ?

Meer informatie over het vissen in IJsland >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2017-12-10 om 18.15.26
Mix van de mooiste beelden

Op de beurzen laten we altijd leuke filmpjes zien van vissen in Noorwegen, Panama, Zweden, IJsland en Florida, mooie natuur, prachtige drills en zelfs beelden vanuit de lucht met onze drone, kortom een leuk filmpje om eens te bekijken.

Meer info over het de beurzen waar we staan >>>

Filmpje

Klaas-vd-Eerden
Wintervissen in Havoysund noord Noorwegen

EXTREME fishing in Noord Noorwegen, midden in de winter, sneeuw, kou en temperaturen ver onder nul ! Vissen op heilbot en kabeljauw en genieten vh winter wonderland. Havoysund in Noord Noorwegen, op maar 150km vd Noordkaap. Gelukkig is het er in de andere maanden normaal en ligt er natuurlijk niet het hele jaar sneeuw, het kan er in de zomer ook boven de 20 graden worden.

Meer info over het vissen bij Havoysund >>>

Filmpje

IJsland-vangst- 40
Vissen in IJsland

Kort filmpje over het vissen in IJsland, en de grote 7.5m visboot die je daar hebt. 99% kans op een meter-kabeljauw en 99% vd tijd vissen bij Sudavik. IJsland is de hotspot voor kabeljauw, nergens van je zoveel kabeljauw als in IJsland. Wil je niet te veel zoeken en proberen, maar gewoon vis vangen, dan is IJsland jouw stek !

Meer info over het vissen in IJsland >>>

Filmpje

Evert Oostdam-03
IJsvissen in Zweden

Een prachtige film over het ijsvissen in Zweden gemaakt door Kanal Gratis en het Team van Evert Oostdam. Prachtige beelden, geweldige snoeken en een natuur die adembenemend is. Echt een hele leuke en vooral mooie film, zeker de moeite om eens te bekijken.

Meer info over het ijsvissen in Zweden >>>

Filmpje

A-Rorbuer-visreis 6
A Rorbuer Lofoten

Een kort filmpje vh werk van Martin onze visgids van  A Rorbuer en Nappstraumen, het seizoen begint dus alles moet in orde gemaakt worden. Uiteraard ook even vissen en dan vangen ze een 22kg kabeljauw, wel veel in het Zweeds gesproken.

Meer info over het vissen bij A Rorbuer Lofoten Noorwegen >>>

Filmpje

A Rorbuer vangsten 25
Koolvissen bij A Rorbuer Lofoten

Martin onze visgids filmt hier een stukje vd accommodatie “A Rorbuer” en de stekken in de buurt, vissen op (grote) koolvis is hier super, de grootste koolvis hier ooit gevangen was 22kg. Ook het Nederlands record, 19.5kg gevangen door Marco Kraal is hier gevangen.

Meer info over het vissen bij A Rorbuer Lofoten Noorwegen >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2017-09-03 om 10.39.05
220cm heilbot Nordskot Brygge Noord Noorwegen

Jan vangt op dit filmpje een heilbot van 220cm met een geschat gewicht van 146kg, uiteraard C & R !
Het mooie is dat Jan deze heilbot vangt op een lichte hengel voor de lichte visserij, dus was erg spannend !

Meer info over het vissen bij Nordskot Noord Noorwegen >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2017-09-03 om 08.51.49
Visreis naar Efjord Noord Noorwegen

Leuk filmpje van Jan de Bruin over zijn visreis naar Efjord in Noord Noorwegen, Jan en zijn vismaat vingen daar oa kabeljauw, koolvis en heilbot, zie een kleine film over zijn belevenissen tijdens zijn visreis in 2017, uiteraard geboekt bij Cordes Travel.

Meer info over het vissen bij Efjord Noord Noorwegen >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2017-07-30 om 17.02.09
Heilbot in Havoysund

Prachtig filmpje van onze accommodatie Havoysund, snelle boten, topstekken en waanzinnige visserij op oa heilbot, kabeljauw, koolvis, schol en zeewolf. Vliegen op Alta en dan 3u naar de accommodatie Havoysund, waar ontbijt inclusief is. Boten liggen direkt voor de deur en men krijgt gratis een visgids aan boord voor 1 dag. Wil je heilbot vangen, dan is Havoysund dé beste stek !

Meer info over het vissen bij Havoysund Noorwegen >>>

Filmpje

 Schermafbeelding 2017-07-26 om 17.02.30
Nappstraumen

Prachtig filmpje van onze accommodatie Nappstraumen, snelle boten, topstekken en waanzinnige visserij op oa heilbot, kabeljauw, koolvis, schol en zeewolf. Mooie huisjes aan het water, 5 min. rijden vanaf het vliegveld en 4 slaapkamers per huisje. Ook krijgt men 1 dag gratis een visgids aan boord. Nappstraumen Lofoten Noord Noorwegen.

Meer info over het vissen bij Nappstraumen Lofoten >>>

Filmpje

SONY DSC

Cordes Traveldag 2017

Wederom een groot succes, met maar liefst 798 bezoekers, 52 medewerkers, 6 lezingen en experts uit Noorwegen en Zweden. Een waanzinnige dag die maar weer eens aangeeft hoe professioneel Cordes Travel is. De hele dag had een gouden randje, want alles verliep prima, alle gasten waren tevreden, er kwamen bekende Nederlanders en het was een super gezellige dag ! Cordes Travel doet nét even iets meer en dat blijkt maar weer, boek je visreis bij Cordes Travel en jullie zijn welkom op deze dag.

Meer informatie over de Cordes Traveldag >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2017-05-01 om 09.46.54

Hellesoy Bergen west Noorwegen

Hellesoy bij Bergen, makkelijk met de overtocht van Hirtshals naar Bergen en dan 1 uurtje rijden naar de accommodatie. Rudy is hier aan het vissen en heeft een leuke visreis, mooie kabeljauw, koolvis en pollak. Mooie grote dieselboten met een open of gesloten kajuit.
Meer info over het vissen bij Hellesoy Bergen >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2017-05-01 om 09.30.42

A Rorbuer Lofoten

Leuk filmpje van Moskenesstraumen, accommodatie “A Rorbuer” ligt bij het meest zuidelijkste puntje vd Lofoten op 1 uur rijden ten zuiden van Nappstraumen. De Lofoten staan wereldwijd bekend als één vd beste visgebieden in Noorwegen, dat heeft Nappstraumen/A Rorbuer wel bewezen in de afgelopen jaren. Voordeel van A Rorbuer is dat het nog dichter bij Moskenesstraumen ligt waar de grote heilbotten, mega-koolvissen en kabeljauwen worden gevangen. Het mooie van A Rorbuer is dat het maar 5km verwijderd is vd veerboot, ideaal voor die groepen die zelf willen rijden en dan de veerboot van Bodo naar Moskenes nemen of vliegen op Bodo en dan lopend de boot op.
Meer info over het vissen bij A Rorbuer Lofoten >>>

Filmpje

Schermafbeelding 2017-01-01 om 12.01.50

A Rorbuer Lofoten, koolvis en heilbot

Weer een prachtige film van A Rorbuer ! A ligt bij het meest zuidelijkste puntje vd Lofoten op 1 uur rijden ten zuiden van Nappstraumen. De Lofoten staan wereldwijd bekend als één vd beste visgebieden in Noorwegen, dat heeft Nappstraumen wel bewezen in de afgelopen jaren. Voordeel van Å Rorbuer is dat het nog dichter bij Moskenesstraumen ligt waar de mooie grote heilbotten, dikke mega-koolvissen en kabeljauwen worden gevangen. Het mooie van A Rorbuer is dat het maar 5km verwijderd is vd veerboot, ideaal voor die groepen die zelf willen rijden en dan de veerboot van Bodo naar Moskenes nemen of vliegen op Bodo en dan lopend de boot op. Meer info over het vissen bij A Rorbuer Lofoten >>>

Filmpje

Steur vissen Canada 5

Vissen op Steur in Canada

Onze visgids Erik die als beroep ook visgids is, is gaan vissen bij onze accommodatie in Canada, Erik heeft verschillende heilbotten boven de 100/150kg gevangen en velen boven de 2m, maar het vissen op Steur heeft zijn hart gestolen, deze vissen vechten nog harder dan een heilbot en zijn velen malen sterker. Bekijk het filmpje maar eens in dit unieke gebied wat alleen voor de Benelux en exclusief bij Cordes Travel te boeken is. Meer info over het vissen op Steur in Canada >>>

Filmpje

Havoysund - Cordes Travel 57

Mooie natuurfilm rond Havoysund

Noorwegen is een prachtig land en de visserij is er geweldig. Hier een filmpje wat nog eens extra de schoonheid vd natuur laat zien vanaf het land, water en vanuit de lucht. Een prachtige film die je meteen het gevoel geeft dat je op visreis wil en je er vol tegenaan wil, vissen op koolvis, kabeljauw, heilbot en zeewolf, met de snelle 23.5ft 150pk visboten. Bij de accommodatie Havoysund heb je zelfs een visgids gratis voor 1 dag.

Filmpje

1439587772

Popperen op koolvis Lofoten

De grootste koolvissen zwemmen rond de Lofoten, dat is geen geheim en bij iedereen bekend. Dikke monsters die soms de 20kg voorbij gaan jagen in de stroming op zoek naar voedsel, dit is een sport die je je niet kunt voorstellen, echt geweldig. Maar deze koolvis kun je ook vangen met een popper, met een popper zul je je afvragen…. Nou kijk zelf maar en geniet van deze film van onze visgidsen op de Lofoten bij A Rorbuer en Nappstraumen.

Filmpje

Schermafbeelding 2015-08-14 om 09.22.57

Vissen in Panama, speedjiggen

Wederom een mooie film vanaf onze accommodatie in Panama, wederom wordt hier getoond hoe goed de visserij in Panama is en wat voor mooie vissen je er kunt vangen. Hier gebruiken ze de methode speedjiggen, wat enorm zwaar is, dus echt voor de liefhebbers. Op de beelden ook prachtige roosterfish en Tonijn !

Filmpje

Costa-Rica 157

Vissen in Costa Rica, heel veel filmpjes

Filmpjes over het Crocodile Bay Resort, vissen op Roosterfish, Sailfish, Marlin, Mahi Mahi en Cubera.
Alle activiteiten die men kan doen in en rond het resort in Costa Rica.
Een pagina vol met de mooiste films in HD kwaliteit van onze accommodatie in Costa Rica.

Filmpje

1431793805

Prachtige dril van wéér een mooie heilbot van Nappstraumen

Onze visgids Erik is hier in gevecht met een grote heilbot, hier kun je goed zien hoe zwaar ze zijn en hoe krachtig deze prachtige beesten wegzwemmen. Lengte 128cm is toch een hele mooie heilbot en weer gevangen bij onze accommodatie Nappstraumen in Noord Noorwegen (zuid) op de Lofoten, het mooiste gebied in Noorwegen. >>Nappstraumen<<

Filmpje

Veiligheid filmpje

Een kort (engels) filmpje over de veiligheid op zee

Of je er nu echt iets van leert, maar het is wel leuk, ik denk voor onze groepen allemaal heel duidelijk en vooral logisch en normaal. Maar wellicht zijn er mensen die er toch wel iets aan hebben, kan nooit kwaad om iets extra’s over veiligheid op het water te laten zien toch ? Vanaf 1 mei is het verplicht om een reddingsvest aan te hebben tijdens het varen in Noorwegen.

Filmpje

1424056518

Vissen in Panama 2015, uiteraard bij ons te boeken

Hier een film van onze partner, zij hebben net als wij ook een film gemaakt over Panama, het gaat dus om dezelfde lodge die wij ook in ons programma hebben. Nergsn kun je zoveel verschillende soorten grote Trophy vissen vangen als in Panama, ook deze film bewijst de geweldige vangsten weer. Wilt u dit ook eens meemaken ? Bezoek dan onze website, we organiseren ook groepsreizen naar Panama.

Filmpje

11196258_967348566617855_7587141742966641192_n

30-04-15 Heilbot Nappstraumen 196cm – 100kg

Op de dobber vangt Erik, onze visgids in Nappstraumen, met een hele koolvis een dikke 196cm heilbot met een gewicht van rond de 100kg. Uiteraard is de visserij Catch and Release en zwemt dit prachtige beest weer. Nappstraumen Noorwegen Lofoten is een prachtig gebied voor deze visserij. Bij Nappstraumen kun je grote heilbot, grote koolvis en dikke kabeljauw vangen, echt een top visgebied !

Filmpje

SONY DSC

Cordes Traveldag 2015

Wederom een groot succes, met maar liefst 709 bezoekers, 49 medewerkers, 5 lezingen en experts uit Noorwegen, Zweden en de Florida Keys. Een waanzinnige die maar weer eens aangeeft hoe professioneel Cordes Travel is. De hele dag had een gouden randje, want alles verliep prima, alle gasten waren tevreden en het was een super gezellige dag !

Meer informatie over de Cordes Traveldag >>>

Filmpje

IMG_1617_edited-1

Panama 2015, onze visreis

Bekijk onze film over onze visreis naar Panama in Januari 2015. Linda, Raffie en Maurits vissen op soorten als Cubera Snapper, Mahi Mahi, Barracuda, Roosterfish, Rock Snapper en heel veel andere soorten. Zie hun gevechten, bekijk de prachtige beelden vd accommodatie en zie hoe zij 2x een zeeschildpad redden. Ook zijn er unieke beelden onderwater, wat net op een aquarium lijkt, kortom een geweldige film in HD kwaliteit.

Meer informatie over het vissen in Panama >>>

Filmpje

Marco-Koolvis

Monster koolvis 19,5kg bij de Lofoten

In September 2014 vangt Marco Kraal bekend van os Vis TV een Nederlands record koolvis die maar liefst 19,5kg woog. In die week vingen we meer dan 20 koolvissen boven de 15kg en veel daaronder. Hieruit blijkt maar weer hoe goed de visserij rond de Lofoten is en hoeveel grote vissen hier zwemmen, denk aan koolvis, kabeljauw en heilbot. Al mening record is hier gesneuveld. In dit filmpje ook unieke beelden onderwater waar men zelfs dikke schol en heilbot kan zien en unieke beelden vanuit de lucht.

Cordes Travel heeft op de Lofoten 2 accommodatie >Nappstraumen< en >A Rorbuer< in het programma, waarbij men gratis een visgids mee krijgt voor 1 dag.

Filmpje

IMG_0910

Penn IJsland Festival 2014

Wat een succes en wat een vissen, zwaarste kabeljauw 29,98kg, zeg maar 30kg ! Vele vissen boven de 20kg en heel veel tussen de 15 en 20kg, niet normaal wat een visserij in Augustus 2014. Het Penn IJsland Festival staat garant voor een geweldige vissen met een grote groep leuke en vooral gezellige Nederlandse en Belgische vissers. In de filmpje unieke beelden onderwater en vanuit de lucht.

Ook eens meedoen aan het Penn IJsland Festival >>>

Filmpje

IJsland-vangst- 167

IJsland onder water

Hoeveel vis zwemt er in IJsland ?
Wij laten de Garmin Virb zakken naar 50m diepte en filmen daar de vissen in IJsland onderwater. Wat een geweldig beeld, super om eens te zien en wat geweldig om te zien hoeveel vis daar nu zwemt, niet normaal meer.

Filmpje

CT-dag

Cordes Traveldag 2014

Maar liefst 698 bezoekers op deze geweldige editie 2014. Deze Cordes Traveldag is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig event voor elke sportvissers die via Cordes Travel op reis gaat, vriendschappen worden gemaakt, bekende ontmoeten elkaar en visgidsen en experts geven alle bezoekers hun allerbeste tips en trucs. En als je denkt alles al te weten, dan is dit gewoon een zalig dagje uit met je vismaten om een hele dag te praten over vissen.

Meer informatie over de Cordes Traveldag >>>

Filmpje

Lofoten-Noorwegen 8

Vissen op heilbot Lofoten 2014

Een prachtige film over het vissen op de Lofoten in de zomer op heilbot. Fredrik onze visgids neemt u mee, mooi weer, snelle drils, grote heilbot en een prachtige omgeving. Bent u klaar om te komen vissen in de Lofoten Noorwegen ?

Cordes Travel heeft op de Lofoten 2 accommodatie >Nappstraumen< en >A Rorbuer< in het programma, waarbij men gratis een visgids mee krijgt voor 1 dag. Wil je echt eens grote vis vangen, boek dan uw visreis naar de Lofoten en maak kans op die kneiters !

Filmpje

Panama 6

Vissen in Panama

Vissen in Panama op Roosterfish, Sailfish, Cubera, Barracuda, Snook en vele andere soorten. Bij Cordes Travel boekt u de beste accommodatie van Panama, met de aller allerbeste stekken van Panama in de buurt, nergens ben je dichterbij de stekken als bij onze accommodatie. Vissen in Panama is innshore en offshore vissen en 95% met de hengel in de hand, wil je een hele dag trollen kan dat ook. 5 dagen vissen van 06:30 tot 17:30 (als je wil). Hier een film van onze partner Nordic Sea Angling, waar wij alle Nederlandse en Belgische boekingen voor doen. Bekijk de film en zie de dril van een grote Sailfish.

Meer informatie over het vissen in Panama >>>

Filmpje

1413056325

Weekje heilbot vissen in 2014 Lofoten Noorwegen

Leuke film van onze visgids Fredrik, die in 1 week een paar hele mooie heilbotten weet te vangen met zijn gasten. De heilbotvisserij is in de Lofoten super, als u de vangstberichten op onze website volgt, ziet u met grote regelmaat bijna wekelijks hele dikke heilbotten boven komen, 99% is uiteraard catch and release ! Cordes Travel heeft op de Lofoten 2 accommodatie >Nappstraumen< en >A Rorbuer< in het programma, waarbij men gratis een visgids mee krijgt voor 1 dag. Wil je echt eens grote vis vangen, boek dan uw visreis naar de Lofoten en maak kans op die kneiters !

Filmpje

1376159553

31 oktober 2013 heilbotvissen Nappstraumen Lofoten

9 heilboten in 9 dagen over de 150cm in Oktober 2012, in Oktober 2013 zijn er 6 boven de 150cm gevangen in 7 dagen, kortom vissen in September en Oktober is top voor de grote heilbot. De heren vingen veel meer heilbot, deze waren onder de 150cm, met als grootste 197cm. Ook eens een hele grote kans maken op dikke heilbot, boek dan uw visreis naar Nappstraumen of A Rorbuer.

Filmpje

1369670807

175cm Heilbot Nappstraumen Mei 2013

Op dit filmpje van onze visgids Erik kun je goed zien wat een gevecht het is om een grote heilbot te vangen en hoe je deze het beste veilig kunt onthaken en je eventueel een foto naast de boot kunt maken. Deze heilbot heeft een lengte van 175cm en zal rond de 80kg wegen. Uiteraard zwemt deze prachtige vis ook weer.

Filmpje

1375548373

191cm heilbot bij Nappstraumen Lofoten Augustus 2013

Onze visgids Erik vangt een heilbot van 191cm in Nappstraumen Lofoten, een droomvangst en tot nu toe de grootste heilbot in die omgeving. Het is een geweldig gevecht en dat maakt het extra spannend, deze prachtige heilbot is gevangen in Augustus 2013.

Meer informatie over Nappstraumen Lofoten >>>

Filmpje

Nappstr-vangsten 17

Nappstraumen Lofoten, Noord Noorwegen

Misschien wel het beste, maar in ieder geval het allermooiste gebied van Noorwegen. Hier ga je op jacht naar de grote en dikke kabeljauw, de staldeuren van Heilbot, de schollen die de 2kg ruim voorbij gaan en koolvissen die je molen leegtrekken. Nappstraumen is een paradijs voor heel veel vissers en wij geven hier een beeld vd accommodatie om zo te zien wat u kunt verwacht. Recht voor de deur liggen de grote 23,5ft 135pk snelle visboten voor u klaar.

Meer informatie over Nappstraumen Lofoten >>>

Filmpje

Florida-trip 30

Vissen in de Florida Keys USA

Florida Keys Islamorada, ook wel “Sportfishing Capitol of the world” genoemd, hier is de actie, hier draait alles om sportvissen. Wij hebben een betaalbaar leuk programma waarbij men 98% vd tijd met de hengel in de hand vist, wilt u liever de hele week trollen, dan kan dat ook. Deze reis is perfect voor groepen die ook een beetje vd vakantie willen genieten en ideaal voor familie’s. Kortom vissen in de Florida Keys is er voor iedereen.

Meer informatie over het vissen in de Florida Keys USA >>>

Filmpje

Flottarvillan

Vissen in Zweden, Flottarvillan

Een prachtig huis, een geweldig maagdelijk visbestand, volop snoek en snoekbaars en alle stekken op korter dan 5 minuten varen. Het huis en de boot liggen direkt aan het water en men kan zelfs vissen vanaf het balkon. Marco Kraal, Rick Stalenhoef, Dietmar Isaiasch zijn hier in 2014 geweest, Frank van Vliet en Daan Verbruggen, gaan hier in 2015 naar toe. Kortom een toppertje voor de roofvissers.

Meer informatie over Flottarvillan >>>

Filmpje

100_0962

Mei 2012, de gebroeders Vinken in IJsland

De broers Wiel en Nico Vinken gaan met z’n tweeën vissen in het mooie IJsland en beleven daar een geweldige visreis. Ze vangen dikke vissen, hebben veel plezier en genieten vooral van de enorme hoeveelheid kabeljauw die ze daar vangen.

Filmpje

Sjostuene05

Vissen bij Sjostuer, midden Noorwegen Kristiansund

De groep van Koen heeft een prachtig filmpje gemaakt vd accommodatie Sjostuer bij Kristiansund in midden Noorwegen. Het filmpje geeft een mooi beeld vd accommodatie, de visserij en zelfs hoe een heilbot moeilijk te vangen is. Er wordt een zeeduivel gevangen en ze filmen zelfs een prachtige zeearend, kortom een leuk filmpje om eens te kijken.

Meer informatie over de accommodatie Sjostuer >>>

Filmpje

IJsland-boot-

Aanmelden kustwacht IJsland

Hoe moet je je nu aan en afmelden bij de kustwacht in IJsland ? Wat is de juiste manier, waar moet je op letten en wat zeg je nu precies. Het gaat vaak erg fout, dus bij deze een kort filmpje wat laat zien hoe het hoort en wat u kunt verwachten. Een visreis naar IJsland boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wie anders ?

Filmpje

Marco-ijsvissen

IJsvissen in Zweden deel 2

Hier deel 2 van deze leuke ijsvissen trip naar Zweden, tijdens dit filmpje gaan we ook nog eens met de sneeuwscooter op pad, wauw dat is iets wat iedereen eens zou moeten doen. IJsvissen is leuk, maar de sneeuwscooter is toch net even iets leuker. Wat gaan die dingen snel over het ijs en de sneeuw, echt spectaculair. Dit alles is te boeken bij Cordes Travel uiteraard.

Filmpje

Raffie-ijsvissen

IJsvissen in Zweden deel 1

IJsvissen in Zweden, wat een avontuur ! Samen met Marco Kraal en Maurits gingen we in -22 op jacht naar Snoek en Snoekbaars. Een geweldig avontuur met succes, we vingen hele mooie snoek en snoekbaars en het bleek dat ijsvissen best heel leuk is.

Filmpje

Cordes Traveldag 2014 29

Cordes Traveldag 2013

Cordes Traveldag in Mijdrecht, wat een groot succes, wat een opkomst en wat een geweldig succes. Dit is toch wel de meest unieke dag voor vissers die op visreis gaan. Op deze dag zijn er lezingen, er wordt informatie gegeven over de verschillende accommodaties, de A3 zeekaart wordt besproken en met geeft uitleg over materialen en technieken.

De Cordes Traveldag >>>

Filmpje

robby-fish-003a

Robby Fish Wommelgem België

Het filmpje is al wat ouder en de winkel is nu nog beter uitgerust en nog netter, maar het geeft nog steeds een goed beeld wat Robby Fish in Wommelgem allemaal te bieden heeft. Robby Fish is de meest complete hengelsportwinkel van België. Robby, Sandra en hun medewerkers staan altijd klaar voor de sportvissers en bieden hun een uitstekende service. Je kunt terecht als roofvisser, zeevisser, karpervisser en zelfs vliegvisser. Zij hebben een prachtige voorraad aan materialen en kunstaas, dus voor ieder wat wils, neem eens een kijkje in de winkel van Robby Fish in Wommelgem. www.robbyfish.be

Filmpje

Langsundet-September-2012 9

Heilbot 60kg bij Tromso Noorwegen

Zie hier de beelden van een heilbot van 60kg in de omgeving van Tromso in Noord Noorwegen. De accommodatie zelf hebben we niet meer in ons programma, de afstand van 1,5 uur varen naar de stekken was toch iets te ver en koste teveel brandstof. Maar we hebben inmiddels een accommodatie in precies hetzelfde gebied, alleen deze ligt op 10 minuten van deze stekken.

Kortom kijk even om de accommodatie heen, maar zie hier wel een top visgebied. Onze accommodatie die we daar nu hebben is Dafjord >>>

Filmpje

Berkley Gulp Alive Brand

Vissen in IJsland met Gulp Alive

In Amerika is het al jaren bekend en weet iedereen dat Gulp Alive gewoon werkt en dat het wel degelijk een verschil kan maken tussen wel en geen vis vangen. In IJsland laten Robby en Leo zien hoe je met Gulp Alive vist en hoe goed het werkt, het bewijs is er gewoon. Ons advies is om gewoon altijd een potje Gulp Alive mee te nemen naar Noorwegen of IJsland.

Filmpje

Rens

De “Kabeljoekels”

Wie kent ze niet ? Dé kabeljoekels uit het mooie en gezellige Brabant. Deze grote groep vrienden boekt al vele jaren hun visreis bij Cordes Travel en als deze kabeljoekels erbij zijn wordt het altijd een feest. De mannen zijn altijd in voor plezier, moppen tappen en vooral genieten van het leven, zullen nooit mopperen of klagen en maken er altijd het beste van.

De Kabeljoekels uit Brabant, plezier in het vissen !

Filmpje

Kvaerno 19ft 50pk-01

19ft 50pk aluminium boot

Veel vissers willen weten hoe deze 19ft 50pk aluminiumboot eruit ziet. Dit type boot wordt heel veel verhuurd, wordt ook wel Kvaerno of Kaasboll genoemd, hier een filmpje van de 19ft versie met 50pk, soms ook met 60-70 of zelfs 80pk. Zo hebben jullie in ieder geval een klein idee.

Filmpje

IJsland-vangst- 50

Heilbot 45kg in Sudavik IJsland

Tijdens het Penn IJsland Festival in Mei 2012 ving deze sportvisser een heilbot van maar liefst 45kg, wat een monster. Verder was het wederom een geslaagd Penn IJsland Festival, dat toen voor de 4e maal werd georganiseerd. Met meer dan 40 vissers gingen we de zee op met 10 boten en er is dan ook volop vis gevangen. Hele dikke kabeljauwen, zeewolf en prachtige heilbot kwam aan boord. Bekijk het filmpje maar en geniet vd mooie beelden.

Meer informatie over het Penn IJsland Festival >>>

Filmpje

Havferie-Sotra

Accommodatie Havferie bij Bergen Noorwegen

De accommodatie Havferie bij Bergen in West Noorwegen is geweldig. Een vrijstaand gezellig modern huisje met 2 slaapkamers en een geweldige visboot, namelijk de 21ft 60pk Alujeep visboot. Het huis is van alle gemakken voorzien en is in topconditie, de eigenaren Magne en zijn lieve vrouw zorgen enorm goed voor hun gasten. Bij deze accommodatie kun je zelfs hengels en drijfpakken huren.

De visserij is hier prachtig, de allerverste stek is 15 minuten varen en je kunt hier bijna met elke wind gaan vissen, de stekken liggen hier recht voor de deur. Kabeljauw, koolvis, leng, lom, makreel, lipvis, pollak en vele andere soorten vis, kun je hier vangen.

Meer informatie over de accommodatie Havferie >>>

Filmpje

IMG_5160

Visreis IJsland, Heilbot 57kg

Wat een monster, een heilbot van 57kg gevangen in Sudavik, Westfjord IJsland door een visser die voor de 1e keer in IJsland gaat vissen. De film is gemaakt in Mei 2011, dikke zeewolven, kabeljauw tot 20kg en een heilbot van 57kg. Wat wil je nog meer op ene visreis naar IJsland niets voor niets roepen we met z’n allen: “IJsland dat is het”. IJsland is gewoon top en de visserij is echt geweldig.

Ook eens vissen in IJsland ?  >>klik<<

Filmpje

IMG_5948

Vissen in IJsland op TV in België

Vissen in IJsland, tijdens het Penn IJsland festival is het Belgische Plattelands TV mee op reis. Zie hier een prachtige reportage met een interview met Linda en Raffie Cordes. Jacht en VIs TV heeft er een mooie uitzending van gemaakt !

De film is in 2010 opgenomen. Wil je ook eens naar IJsland, klik dan hier. Ga mee op deze geweldige visreis. Vangsten, kabeljauw, zeewolf, heilbot en zeeduivel. Zwaarste kabeljauw tijdens die week 26.8kg

Meer informatie over het Penn IJsland Festival >>>

Filmpje

IMG_5948

Vissen in IJsland, een geweldige visreis deel 2

Vissen in IJsland, deze film is opgenomen tijdens het Penn IJsland Festival 2010. Dit festival met 48 deelnemers was een groot succes, mooi weer, prachtige vangsten, hele grote vissen en heel veel plezier. Een goed beeld vd boten, de materialen en een interview met de visgids die verteld dat je in IJsland nooit groot genoeg kunt vissen.

De film is in 2010 opgenomen. Wil je ook eens naar IJsland, klik dan hier. Ga mee op deze geweldige visreis. Vangsten, kabeljauw, zeewolf, heilbot en zeeduivel. Zwaarste kabeljauw 26.8kg

Meer informatie over het Penn IJsland Festival >>>

Filmpje

Jan-v-Tilburg

Vissen in IJsland, een geweldige visreis deel 1

Vissen in IJsland, deze film is opgenomen tijdens het Penn IJsland Festival 2010. Dit festival met 48 deelnemers was een groot succes, mooi weer, prachtige vangsten, hele grote vissen en heel veel plezier. Een goed beeld vd boten, de materialen en een interview met de visgids die verteld dat je in IJsland nooit groot genoeg kunt vissen.

De film is in 2010 opgenomen. Wil je ook eens naar IJsland, klik dan hier. Ga mee op deze geweldige visreis. Vangsten, kabeljauw, zeewolf, heilbot en zeeduivel. Zwaarste kabeljauw 26.8kg

Meer informatie over het Penn IJsland Festival >>>

Filmpje

ColorLine 41

Overtocht ColorLine

Een overtocht van Kiel naar Oslo of van Oslo naar Kiel doet u met het mooiste schip van Noorwegen. Dit luxe cruiseschip vaart dagelijks naar Noorwegen en Duitsland en is het grootste cruiseschip ter wereld met autodek. Een overtocht met de Color Magic of de Color Fantasy is een reis op zich, niets voor niets wordt deze vaak geboekt als minicruise.

Cordes Travel is officieel agent voor de ColorLine en boekt voor u de hele overtocht en kan soms net even iets voordeliger zijn dan de maatschappij zelf. Mail gerust even voor een vrijblijvende prijsopgaaf: [email protected]

Filmpje

VKN

Ons eerste filmpje ooit !

Het allereerste filmpje van Linda en Raffie Cordes in 2007. Toen heette het reisbureau nog “Vakantie-Noorwegen” en waren Linda en Raffie nog erg jong. Inmiddels vele jaren later uitgegroeid tot het grootste sportvis reisbureau van Nederland en België en veel betere filmpjes. Kortom leuk om eens de jonge “Cordesians” te zien.

Filmpje