Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Eerste keer vissen in Noorwegen

Eerste keer vissen in Noorwegen

Vissen voor de eerste keer in Noorwegen lijkt zo makkelijk ……

Wij (Linda en Raffie) hebben van 2003 tm Juli 2011 in Noorwegen gewoond, 8 jaar lang waren wij visgids in Noorwegen en hebben honderden sportvissers geholpen en van alles geleerd over deze prachtige visserij in Noorwegen. Zelf hebben we honderden keren in Noorwegen gevist en kunnen gerust zeggen dat we goed weten hoe je in Noorwegen en IJsland moet vissen.

Kennis:
In de afgelopen jaren hebben we zoveel ervaring en kennis ontwikkelt dat we nu ook voor het “Penn Team Noorwegen/IJsland” vissen, zij hebben vertrouwen in onze expertise en kunnen deze gebruiken om de materialen van Penn, Berkley en Abu Garcia te verbeteren, regelmatig moeten we ook nieuwe materialen testen en daar onze eerlijke bevindingen over geven.

Eerste keer vissen in Noorwegen:
Wij zeggen altijd dat de eerste keer vissen in Noorwegen, nooit echt makkelijk is, veel vissers denken; “ik kijk op mijn dieptemeter, gooi een pilker in het water en vang een Kabeljauw van meer dan een meter…. HELAAS zo simpel is het echt niet, dan kun u beter naar IJsland gaan, daar kunt u heel veel grote Kabeljauw vangen en heeft daar weinig kennis voor nodig uiteraard wel de juiste materialen. Nee, om mooie vissen te vangen in Noorwegen komt er veel meer bij kijken, denk aan een goede zeekaart, juiste materialen, kennis vd stekken, eb en vloed en vele andere zaken die de visserij alleen maar ten goede zullen komen.

Gratis privé-les:
Boek uw visreis via Cordes Travel, want laten we eerlijk zijn, 8 jaar ter plaatse als visgids te hebben gewerkt geeft toch echt de nodige kennis. Wij weten welke informatie u nodig heeft, wij weten welke materialen, reels, molens, lijn, hengels en pilkers nodig zijn voor een geslaagde vistrip naar Noorwegen en/of IJsland, uiteraard gericht op het gebied waar u naar toe gaat. Tevens is het mogelijk om op afspraak, langs te komen met uw vismaten voor een geheel gratis privé-les. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen wij u alles over de visserij vd accommodatie waar u naar toe gaat, bespreken we de zeekaart en laten we de beste stekken zien.

Service en kwaliteit:
Bij ons boekt u niet alleen een visreis en klaar, nee wij helpen u ook na uw boeking, wij zijn aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen, we werken samen met winkeliers die wel de juiste materialen verkopen, we organiseren speciale Noorwegen IJslanddagen, staan ter informatie bij verschillende winkeliers in de winkel en u kunt ons op kantoor bezoeken of indien gewenst en op aanvraag kunnen we u ook thuis bezoeken. U krijgt van ons alle informatie die nodig is voor een geslaagde visvakantie naar Noorwegen of IJsland, een A3 kleuren zeekaart, stekken, gps-coördinaten en advies over kleuren te gebruiken op de juiste stekken, want u kunt alleen mooie vissen vangen in Noorwegen of IJsland als u weet wat u aan het doen bent.

Wat is het verschil:
Vele grote “Massa-toerisme” reisburos bieden ook “visvakanties” aan, maar met alle respect voor de dames van het callcenter waar 50/60 dames aan de telefoon zitten om alle boekingen te doen, kunnen toch geen kennis hebben van de sportvisserij ? Zij weten toch het verschil niet tussen een pollak en een koolvis, laat staan een stek of een kleur van een pilker. Natuurlijk kan het een paar tientjes schelen als u bij hun een vakantie boekt, maar een bootje wat net genoeg is om 1 viskist in te zetten of een motor die niet zwaarder is dan 10pk, “want u hoeft toch niet ver te varen”, nee klopt omdat er geen kennis van stekken is en zij alles wat zwemt als een “vis” zien. En zo wordt goedkoop uiteindelijk duurkoop, wilt u vissen in Noorwegen, Denemarken, Zweden of IJsland, dan boekt u uw visreis bij een gespecialiseerd reisbureau.

U staat er bij Cordes Travel, vòòr, tijdens en na uw visreis naar Noorwegen, Zweden, IJsland of Denemarken, nooit alleen voor ! Ook tijdens uw vakantie zijn we 24/7 bereikbaar, is er een probleem, heeft u vragen, bel ons gewoon vanuit uw vakantieland, wij hebben persoonlijk kontakt met alle huiseigenaren, spreken Noors, Engels en Duits en kunnen u dus met alles op weg helpen.

Een geslaagde visreis naar IJsland of Noorwegen boekt u bij Cordes Travel

[email protected]

Tel. kantoor: 0031 (0)493 – 310 103
Mobiel: 0031 – (0)6 – 83 94 82 65