Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Dafjord Havfiske visreis Noorwegen

Dafjord Havfiske visreis Tromso Noorwegen

* 1 appartement voor max. 8 personen, 3 slaapkamers.
* Maar 1 uur rijden vanaf het vliegveld Tromso.
* Wij boeken ook de vliegtickets, transfer of huurauto, indien gewenst
* Prijzen visreis naar Dafjord Tromso >>>

Da-fjord-omgeving 13

Langsundet-September-2012 9De accommodatie Dafjord Havfiske ligt op 1 uur rijden van Tromsø en dus ook van het vliegveld Tromso, waardoor vliegen naar deze accommodatie perfect is. Het is 60km rijden vanaf vliegveld u kunt dus een huurauto nemen of een transfer. Het grote voordeel van Dafjord Havfiske is dat u bij goed weer dus makkelijk in 30 minuten naar open zee kunt varen, naar bv Vannoya waar Torsvag ligt, Torsvåg ligt maar 20km van Dafjord Havfiske, maar bij Dafjord kan men bij slecht weer altijd vissen. Is er veel wind dan kan men links of rechts de hoek om en de hele dag aktief vissen zonder last te hebben vd golven. Een aantal foto’s die we gebruiken zult u wellicht herkennen, deze zijn van eerdere vistrips naar dit gebied. Daar Dafjord Havfiske in precies hetzelfde gebied ligt en men precies op dezelfde stekken vist, kunnen we hier dezelfde foto’s gebruiken. Dit is dan ook een topgebied voor heilbot, ook de grootste heilbot van Raffie (55kg) kwam van dit gebied af op maar 10 minuten varen van Dafjord Havfiske. Ook zijn er bij onze groepen al heilbotten gevangen van 20, 30 en zelfs 60kg. Een filmpje van deze vangst hebben we hier, de accommodatie op dit filmpje, hebben we niet meer in ons programma: (bekijk het filmpje).

Raffie Cordes HalibutDafjord Havfiske is geschikt voor maximaal 8 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 Arvor 21.5ft dieselboten voor de sportvissers, max 4 pers. per boot. Met deze geweldige kajuitboten kunt u snel en veilig naar de stekken varen ook als er wat meer golven staan, om vervolgens achter de eilanden te gaan vissen. Het appartement is modern ingericht en heeft een geweldig uitzicht over het water en de fjorden. Aan het water is er de mogelijkheid om in de avond geweldig te genieten vd ondergaande zon of als het in de avond al donker wordt is de kans hier heel groot dat men het Noorderlicht zal gaan zien. Verder zijn er 2 toiletten, is er 1 douche en zijn er 3 slaapkamers met bij elkaar 4 losse bedden en 2 stapelbedden, tevens is er een grote ruimte voor alle spullen en een overdekte fileerplaats, waar ook de grote vriezers staan. Dus dit is echt weer een echte Cordes Travel accommodatie is een geweldig visgebied, voor die groepen die ruim ruim op tijd boeken. De huiseigenaar woont tegenover de accommodatie en is dus snel aanwezig als er vragen zijn of als men advies nodig heeft omtrent de visserij. Let wel deze accommodatie is vaak 1 jaar voor vertrek al geboekt, dus wees er snel bij. QS-690 -

De visserij:
Bij Dafjord Havfiske maakt u een hele grote kans op mooie heilbot, in de maanden Augustus en september is de kans het grootst om de hele grote heilbotten te vangen. Dat hier grote heilbotten zwemmen is wel duidelijk, er zijn sinds 2010 al vele grote heilbotten gevangen. In de maanden april, mei, juni en Juli laat de zeewolf zich vaak zien, dan kan men dus buitenom heilbot, roodbaars, kabeljauw, koolvis en platvis ook zeewolf vangen. Voor de deur, richting open zee, links en rechts om de hoek zijn heel veel eilanden en kan men overal gaan vissen. Het mooie van het visgebied bij Tromso in Noord Noorwegen is dat er heel veel stekken in de buurt zijn om te vissen, er zijn verschillende heilbotten van rond de 50kg gevangen op maar 10 minuten varen vd accommodatie. Het vissen op open zee is uiteraard ook mogelijk en is ongeveer een 30 minuten varen, wat met de grote zeewaardige boten geen probleem is. Wij hebben voor u dan ook 5 grote A3 kleuren zeekaarten, waar u makkelijk alle stekken kunt zien, wij zijn er zelf 2x geweest om te vissen, dus we kennen het gebied. Cordes Travel kent deze eigenaren zeer goed en hebben hier een goede samenwerking mee, alle e-mails en telefoontjes naar deze accommodatie komen direct naar Cordes Travel, alle boekingen uit Nederland en België gaan over Cordes Travel, uiteraard tegen dezelfde prijzen.

Da-fjord-omgeving 3De reis naar Dafjord Havfiske:
Dafjord ligt maar op 1 uur rijden vh vliegveld Tromso. Het beste kunt u met het vliegtuig vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Tromso vliegen. Vliegen naar Noord Noorwegen gaat snel en makkelijk, u bent dezelfde dag al in uw huisje. Wij kunnen voor u, indien gewenst, de overtocht, vliegtickets, transfer of huurauto boeken. Boekt u een transfer, dan zult u op de heenreis langs de supermarkt rijden om boodschappen te doen, door de weeks kunt u nog even vragen of hij nog eens rijdt of wat boodschappen mee kan nemen. Vraag ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf incl. vliegtickets naar Tromsø of overtocht naar Oslo. Maar wees er op tijd bij, deze accommodatie is al snel volgeboekt.
Meer informatie over de vliegtickets, maatschappijen en (extra) bagage >>>

Da-fjord-omgeving 6Vissen in het mooie Noorwegen en een goed georganiseerde visreis, begint uiteraard bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van sportvissen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 48 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis privé-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken samen de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door.

Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die sportvissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boek uw visreis bij Cordes Travel en ontvang een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's Dafjord

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

De huurboten:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter Lowrance HDS5
 • 2x Arvor 21.5ft diesel kajuitboot (max. 4 pers. per boot)
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • 1 appartement, max 8 personen 3 slaapkamers
 • 1 badkamer, 2 toilet

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 15 km naar de supermarkt
 • 15 km naar het bank & centrum
 • 60km naar Tromso
 • 1 uur rijden van vliegveld Tromso

Dafjord Havfiske weergeven op een grotere kaart

Prijslijst Dafjord Havfiske

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Vaarbewijs nodig als u geboren bent na 1980
* Wij boeken naar wens, ook de vliegtickets voor u
* Wisseldag is vrij naar keuze

Prijslijst Dafjord Havfiske 202001-05 tm 01-06
10-07 tm 15-08
01-06 tm 10-0715-08 tm 01-10
Dafjord appartement bij max. 4 personen1705,-1870,-1480,-
Méér dan 4 personen, extra:95,- pp pw95,- pp pw95,- pp pw
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusiefInclusiefInclusief
Stroom, belasting en waterInclusiefInclusiefInclusief
EindschoonmaakInclusiefInclusiefInclusief
Quicksilver kajuitboot
22.5ft - 115pk - diesel
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1270,-1380,-1095,-
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Eigen risico boten1650,- eu1650,- eu1650,- eu
Borg huis + boot400,- eu400,- eu400,- eu
Borg 2e boot200,- eu200,- eu200,- eu
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>Zie hier >>>Zie hier >>>
Transfer vanaf Tromso bij max. 4 personen460,-460,-460,-
Transfer bij méér dan 4 personen, extra: 95,- pp95,- pp95,- pp
Vervoer hengelkoker
Max. 20kg
85,-85,-85,-
Vliegticket Norwegian
2x 20kg + 10kg handbagage
+/- 375 euro
pp retour
+/- 375 euro
pp retour
+/- 375 euro
pp retour
Vliegticket SAS
1x 23kg + 8kg handbagage
+/- 425 euro
pp retour
+/- 425 euro
pp retour
+/- 425 euro
pp retour