Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Materialen voor het vissen in Noorwegen en IJsland

Materialen voor het vissen in Noorwegen en IJsland

NannoU heeft uiteraard goede materialen nodig voor het vissen in IJsland of Noorwegen. U heeft pilkers, shads, hengels, molens, lijn en wellicht een reel nodig, maar wat zijn nu de juiste materialen voor het vissen in Noorwegen en IJsland en wat heb je nu nodig voor welk gebied. ?

Cordes Travel helpt u op weg en zorgt ervoor dat u de juiste materialen heeft om uw visreis naar Noorwegen of IJsland te laten slagen. Ook wij kochten vroeger veel te dure pilkers, maar zijn er inmiddels wel achter dat pilkers onder de 100 gram helemaal geen 6 tot 10 euro prstk moeten kosten, dat je er echt geen grotere of meer vissen mee gaat vangen ! Wat wel belangrijk is dat je de juiste kleur en vorm op de juiste tijden gaat gebruiken.

Het vissen in Noorwegen en IJsland lijkt zo makkelijk maar is het zeker niet, 70% vd sportvissers onderschat de basiskennis die men nodig heeft om die mooie vissen te vangen. Heel veel groepen denk dat als ze een paar keer vanaf het strand zijn wezen vissen en jarenlang aan wrakvissen doen, dat ze in Noorwegen en IJsland ook de vis wel “even” vangen, maar dat is echt niet zo. Nu is IJsland wel makkelijker vis vangen dan Noorwegen, maar toch een goede kennis is belangrijk.

30kg-2012Maar geen zorgen, boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan zullen wij er alles aan doen om u te voorzien vd beste informatie, u krijgt van ons dikke “boekwerken” met informatie over hoe te vissen in Noorwegen en IJsland, u krijgt A3 gelamineerde professionele zeekaarten, we staan op alle grote hengelsportbeurzen, we hebben de grote unieke “Cordes Traveldag” en men kan gratis bij ons langskomen voor priv√©-les met uw eigen groepje.

Laten we beginnen om u voor te stellen aan een aantal winkeliers waar we persoonlijk mee samenwerken en gespecialiseerd zijn in de materialen voor oa Noorwegen, IJsland, Denemarken, Zweden en de Big Game landen. Als u bij ons een accommodatie heeft geboekt en naar deze winkels gaat, wordt u goed geholpen, weten zij op dat moment niet het antwoord, dan bellen ze ons even, dus u staat er nooit alleen voor. Maaaaaaaaar laat het niet over aan de winkelier, zij hebben uiteraard goede kennis vd materialen, maar wij hebben de beste kennis van het gebied waar u naar toe gaat, want dat kan ENORM verschillen, of u nu bv bij Bergen gaat vissen of bij Havoysund, dan heeft u hele andere materialen nodig.

Vesteralen 2Wij helpen u de juiste materialen te kiezen, speciaal voor het gebied waar u gaat vissen en waar wij zelf hebben gevist en de ervaringen van de andere vissers kennen die eerder in dat gebied geweest zijn, dus vraag ons en koop bij de winkeliers. In alle jaren hebben we ook al heel veel teleurstellingen meegemaakt van vissers die hun materialen ergens bij een bedrijf online kochten of zelfs ergens in het buitenland, om zo een paar euro uit te sparen, ons advies koop alleen bij een online winkel als deze ook echt een winkel heeft waar u naar toe kunt gaan als er problemen zijn of iets kapot is.

Wij adviseren u de winkeliers onder aan deze pagina, hier krijgt u een goede prijs, betaald u bv geen honderden euro’s voor een paar pilkers en heeft u een eerlijke en goede service. Zoals gezegd werken wij samen, dus eenmaal in de winkel geeft u aan dat u bij Cordes Travel heeft geboekt en zij zullen extra tijd voor u uittrekken, mochten zij iets niet weten, bellen zij direkt met Cordes Travel, u bent bij deze winkeliers dus altijd in goede handen.

Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Voor al uw Noorwegen, IJsland, Zweden en Denemarken materialen gaat u naar deze winkeliers.
Cordes Travel werkt samen met deze onderstaande winkeliers, dit zijn betrouwbare partners.

Ahoy Hengelsport Rotterdam
www.ahoy-hengelsport.nl

Robby Fish Wommelgem (B)
www.robbyfish.be

Fauna Hengelsport Raamsdonksveer
www.hengelsportfauna.nl

Hengeldiscount Oldemarkt
www.hengeldiscount.nl