Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Cordes Traveldag

Cordes Traveldag

Zaterdag 25-01-25

Dordrecht (nieuwe locatie !)

Ga je in 2025 niet op visreis, dan ben je ook welkom,
meld je gewoon aan als je zin hebt om te komen.

 (Let op, aanmelden verplicht)

– Zaal open om 10:00

– Loterij om 13:30

Het reisburo dat nèt dat beetje meer voor haar gasten doet !
Hét evenement voor de sportvisser die op visreis gaat !

* Op deze dag worden ook de “Sportvis-pakketten” uitgereikt.
* Krijg je de A3 gelamineerde kleuren zeekaarten.
* Krijg je kofferlabels mits de vliegtickets via ons geboekt zijn.

Grote Tombola/Loterij

Rond 13:30 zullen de prijzen verloot worden. Lootjes kosten 1,- euro prstk

— Hoofdprijs loterij 2025 —

wordt later bekend

Film Cordes Traveldag 01 >>>

Film Cordes Traveldag 02 >>>

LET OP !!! U moet zich aanmelden voor deze dag, ook als u al een visreis geboekt heeft bij Cordes Travel.

In februari 2024 hadden voor de 19e keer de unieke Cordes Traveldag en deze was wederom een MEGA succes, er kwamen rond de 800 bezoekers. Een gezellige exclusieve dag voor sportvissers die hun visreis naar oa Noorwegen, IJsland, Ierland, Panama, Canada of Zweden hebben geboekt. Zie het filmpje van deze dag hierboven.

Waarom deze dag ?
Een boeking doen is simpel, dat kan iedereen, maar service bieden na de boeking en tijdens de visreis, daar zijn de meeste bedrijven “gesloten”, wij niet, wij zijn er altijd voor onze gasten en na de boeking begint ons “werk” pas. We willen alle sportvissers, die bij ons een visreis geboekt hebben, de mogelijkheid geven om zich zo goed mogelijk voor te bereiden en daar bieden we zoveel mogelijk gratis hulp aan. Om te beginnen staan we op alle grote Hengelsportbeurzen, we hebben boekwerken met informatie over het vissen in Noorwegen en IJsland in PDF vorm, boordevol tips, technieken, trucs en foto’s. Dit boekwerk wordt ook wel de “bijbel” vd visserij in Noorwegen en IJsland genoemd.

En dan deze grote Cordes Traveldag wat uitgegroeid is van een leuke dag tot een groot evenement !! Deze dag zal een informatieve dag zijn waar ervaren sportvissers en visgidsen al uw vragen kunnen beantwoorden. Samen met het vaste Cordes Travel-Team, Raffie, Linda, Maurits, Cor, Robért, Nanno, Rob en Teun én 60 sportvis-experts kunt u de laatste tips en stekken nog eens bespreken, zullen de A3 gelamineerde zeekaarten uitgedeeld worden en zijn er sportvissers aanwezig die misschien ook al eens eerder op uw geboekte accommodatie zijn geweest. Een geheel ongedwongen dag, gewoon een gezellige en vooral leerzame dag, voor sportvissers die via Cordes Travel hebben geboekt.

De grote zaal van 1100m2 staat vol met tafels elke tafel hoort bij een gebied of accommodatie, ga je bv naar Nappstraumen, dan zoek je de “Nappstraumen tafel” op en tref je daar een visgids, tafelheer en andere vissers die ook naar Nappstraumen gaan, wellicht zelfs dezelfde week als jullie, dus er is meteen een klik. Op deze manier kun je samen met de medewerkers, visgidsen en sportvissers praten over jouw visreis van dit jaar of volgend jaar. Wat is er nu mooier om stekken onder elkaar uit te wisselen, montages en tips met elkaar te bespreken en van elkaar te leren. Op deze manier kun je nog beter voorbereid op visreis gaan en je visvakantie nog beter laten slagen. Neem ook gerust je eigen favoriete onderlijn mee en bespreek deze met andere visfanaten.

Om deze dag helemaal compleet te maken hebben we een winkelier met hun Noorwegen, Zweden en IJsland assortiment uitgenodigd, zo kunnen we samen met de vissers de allerbeste materialen uitzoeken. De winkelier heeft beloofd speciale prijzen te maken voor deze unieke Cordes Traveldag. Als klap op de vuurpijl zullen er ook visgidsen van verschillende accommodaties aanwezig zijn om te vertellen over “hun” accommodatie.

Lezingen
Erik Axner (visgids voor A Rorbuer, Vesteralen, Nappstraumen en Havoysund) zal in het Engels weer een lezing geven over het vissen in noord Noorwegen, waar natuurlijk ook de heilbotvisserij aan bod komt. Let op deze lezing is in het Engels en beide lezingen zijn hetzelfde. De eerste lezing is om 11:00 en de volgende om 12:45, beide lezingen zijn hetzelfde.

Visgidsen
Speciaal voor deze dag komen dit jaar Calle (Nappstraumen), Jurgen (Vesteralen) en Erik (all round visgids) naar Noorwegen. Al deze visgidsen werken op deze Camps, maar zijn ook in alle Camps geweest, allemaal van de Nordic Sea Angling Camps, waar de visgidsen rouleren en deze heren daar vast zijn. De visserij is bij elk Camp voor 99,5% hetzelfde, zij vissen ook allemaal op bijna dezelfde manier, dus maakt niet veel uit bij wie je aan tafel gaat zitten.

Voor wie is deze dag ?
Voor alle sportvissers die in 2025 of 2026 via Cordes Travel een visreis geboekt hebben of op punt staan om te boeken via Cordes Travel, je moet dan wel al ver gevorderde plannen hebben en al prijsopgave hebben gekregen van ons. Heb je plannen om uw visreis nog te boeken en zoekt je informatie over huisjes, prijzen en gebieden, dan kun je beter een afspraak op kantoor maken, daar geven we informatie over huisjes, landen en gebieden, of kijk in onze agenda waar we tijdens Open Deur Dagen zijn. Op de Cordes Traveldag wordt voornamelijk informatie over de visserij zelf gegeven, daar krijgen ook alle bezoekers hun A3 kleuren zeekaart met stekken. Dus kortom deze dag is alléén voor sportvissers die hun visreis bij Cordes Travel hebben geboekt.

Hoe meld ik me aan ?
Stuur ons een e-mail en geef aan met hoeveel personen u zult komen, geef uw naam door en waar u naar toe gaat, als u nog niets geboekt heeft, meld dit dan ook even, weet u nog niet het aantal personen, meld je dan toch aan en dan noteren wij ter plaatse het juiste aantal personen.

Klik op het volgende e-mailadres om je aan of af te melden:[email protected]

Hoe meld ik me af, ik kan niet komen ?
Helaas kan er niemand vd groep komen, geen probleem, maar meld je wel even af. Wij zullen dit dan noteren en de zeekaart via de e-mail digitaal naar je toe sturen, helaas kunnen we geen zeekaarten gelamineerd opsturen. Wij sturen hem daarom via de mail en dan je hem zelf (laten) uitprinten in kleur en A3 formaat. Let op, A3 gelamineerde zeekaarten én sportvis-pakketten worden niet verstuurd, deze worden alleen op de Cordes Traveldag uitgegeven.

Gelamineerde A3 Zeekaarten & kofferlabels
Op deze dag hebben wij voor iedere groep hun A3 kleuren gelamineerde zeekaart en (indien van toepassing) ook de kofferlabels, die kunnen dus op deze dag ook afgehaald worden.

Het gratis sportvis-pakket twv 150,- euro
Omdat je in het jaar 2025 via Cordes Travel op visreis gaat krijg je van ons een prachtig gratis cadeau, een sportvispakket t.w.v. 150,-  Op deze dag kun je dus ook je sportvispakket komen ophalen. (Let op de actie duurt tot 31 december) Sportvissers die na deze datum hebben geboekt, krijgen helaas géén sportvispakket, dit i.v.m. de bestelling die we doen en als je al eerder een pakket hebt gehad voor dezelfde boeking, krijg je ook geen pakket uiteraard.

Waar is deze dag  ?
In Dordrecht in het “Event-center Dordrecht”
Website: >>link<<
Adres: Weeskinderendijk 9 — 3314 DA — Dordrecht

Welke tijden ?
De deuren van de foyer zullen Zaterdag 25 januari 2025 om 10:00 open gaan (niet eerder) om 13:30 de loterij en om 15:00 gaan de zalen weer dicht.

Entree is gratis
De entree voor deze dag is gratis, maar gaat op naam, dus men moet voordien aangemeld zijn op voornaam en achternaam vd hoofdboeker.
Dus als je binnen komt geef je de VOOR-naam en daarna je ACHTER-naam vd hoofdboeker en dan kun je naar binnen.

Tombola/Loterij
Rond 13:30 zal de loterij plaats vinden, de prijzen worden alleen persoonlijk aan je uitgereikt, dus de winnaar moet in de zaal zijn. Na de loterij is er nog tijd voor een kopje koffie en wat shoppen en daarna zal de zaal om 16:00 sluiten. Je kunt lootjes kopen tussen 10.30 en 13:30 bij de kassa in de grote zaal. Je bent uiteraard niet verplicht om tot de loterij te blijven. Maar er zijn wel heel veel mooie prijzen te winnen !

De Hoofdprijs t.w.v. 3900,-
Rond 13:30 is er de grote loterij, met een enorme prijzentafel met als hoofdprijs één week gratis huis, visboot en 1 dag visgids t.w.v. 3900,- !!

Wie zijn er  ?
Raffie, Linda, Maurits, Cor, Nanno, Robért, Teun, Rob en 60 andere medewerkers/vrijwilligers ! Als extra zullen er medewerkers van Penn, Berkley en Spiderwire aanwezig zijn. Zij nemen speciaal die materialen mee die geschikt zijn voor Noorwegen en IJsland om u zo nog een beter inzicht te geven wat deze merken allemaal te bieden hebben. Frans Oomen zal aanwezig zijn voor die groepen die gaan vissen op snoek en snoekbaars in Zweden en Ierland.

Ook zullen de visgidsen van A Rorbuer, Nappstraumen, Vesteralen en Havoysund aanwezig zijn, Calle (Nappstraumen), Douglas (Havoysund), Jurgen (Vesteralen), Daniel (A Rorbuer) en Markus (all round), zij komen hiervoor speciaal vanuit Zweden. Dit zijn beroeps-visgidsen, net als Linda en Raffie en daar kan men dus nog veel van leren. Kortom er komen heel veel “special guests” die speciaal voor jullie naar deze dag komen.

Winkelier aanwezig
Dit jaar hebben we wederom Ahoy Hengelsport uit Rotterdam uitgenodigd, deze winkelier zal precies de juiste materialen bij zich hebben voor het vissen in de verschillende landen. Is er iets niet op voorraad, dan kun je het ter plaatse bestellen en sturen ze het gratis naar je op.

Eten en drinken ?
In de zaal kunt u van alles eten en drinken, denk aan broodje, gezond, broodje ham, kaas, broodje bal, Saté en een kopje soep. De prijzen zijn allemaal schappelijk en heel goed te doen voor deze leuke dag, de kwaliteit is prima en alles is vers gemaakt. Al het eten en drinken is voor uw eigen rekening en kan ter plaatse gewoon betaald worden met muntjes. Muntjes kun je ter plaatse kopen.

Welke landen ?
Alle sportvissers die naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Ierland, Panama of Canada, zijn welkom, voor iedereen hebben we een “expert” ter plaatse die er zelf is geweest, een goede sportvisser, visgids of één vd vaste medewerkers.

Programma voor deze dag:

  • Zaterdag 25 januari 2025 in Dordrecht
  • 10:00 zaal open & start lootjes verkoop (1 euro prstk)
  • 10:00 winkelier open – Ahoy Hengelsport Rotterdam
  • 11:00 lezing in het engels over vissen in noord Noorwegen door Erik.
  • 12:45 lezing in het engels over vissen in noord Noorwegen door Erik. (zelfde lezing)
  • 13:30 Loterij met prachtige prijzen, hoofdprijs twv +/- (later bekend)
  • 15:00 zaal gaat sluiten

Deze dag is géén verplichting, men hoeft niet te komen en verder is het programma een leidraad, je mag zelf bepalen hoe laat je komt en hoe laat je weer vertrekt. Je hoeft er dus niet om 10:30 te zijn, je kunt ook om 13:00 komen, net op tijd voor de loterij met heel veel prachtige prijzen. Kom je niet, laat het dan wél even weten !

Tafelindeling:
Er is voor elke accommodatie een tafel gemaakt, kies dus de accommodatie uit waar u heen gaat, bv Havoysund, Roan, Havferie of een Penn Nappstraumen festival en tref daar andere sportvissers die OOK naar die accommodatie gaan, aan elke tafel zal ook een medewerker van Cordes Travel aanwezig zijn, die ook al in die accommodatie of er vlak bij is geweest !!! Treft u geen medewerker aan bij de tafel, vraag dan even aan iemand van Cordes Travel wie bij die tafel hoort. We zijn met 50 medewerkers, dus kennis en ervaring genoeg.

Voordien aanmelden verplicht !
Ja, wij willen graag dat u zich aanmeldt voor deze dag, dit om een idee te krijgen wie en hoeveel vissers we kunnen verwachten. Dat is belangrijk om te weten ivm de ruimte in de zaal. Dus om alles netjes en goed onder controle te hebben, moet u zich aanmelden, aan de deur moet u de naam doorgeven vd hoofdboeker, deze staat dan op onze lijst. Dus de naam vd persoon die zich met de hele groep aanmeld (ook als u nog niet geboekt heeft). U bent dus aangemeld onder 1 naam, de naam die men heeft opgegeven bij de aanmelding van deze dag.

Hoe meld ik me aan ?
Stuur ons een e-mail en geef aan met hoeveel personen u zult komen, geef uw naam door en waar u naar toe gaat, als u nog niets geboekt heeft, meld dit dan ook even, weet u nog niet het aantal personen, meld je dan toch aan en dan noteren wij ter plaatse het juiste aantal personen.

Klik op het volgende e-mailadres om je aan te melden: [email protected]

Tot ziens op zaterdag 2 maart 2025 in Dordrecht

Want Cordes Travel doet net wèl dat beetje meer !!

Logo-witte achtergrond