Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Flottarvillan Zweden vissen op snoek en snoekbaars

Flottarvillan Zweden vissen op snoek en snoekbaars

Deel-5-Zweden 6* 3 huizen, voor 4 tot 10 personen 5 slaapkamers
* Verhuur alleen per hele week.
* Vaste wisseldag zaterdag
* Prijzen visreis naar Zweden >>>

Flottarvillan is onze absolute topper in ons programma voor Zweden, vissen op snoek en snoekbaars, op 2u rijden vanaf Stockholm en op maar 7u rijden van Goteborg en 6u vanaf Oslo. Het water is hier maagdelijk, de stekken voor de deur en alles is tip top in orde. Grote namen zoals, Marco Kraal (Vis TV), Daan Verbruggen, Frank v Vliet, Dietmar Isaiasch en Rick Stalenhoef, hebben hier allemaal al gevist en met succes. Lees bij de >>reisverslagen<< hun verhalen en bekijk het filmpje van Dietmar. Bij Flottarvillan zijn er verschillende accommodaties, een groot huis voor een grote groep, 2 kleinere huisjes voor 4 en 6 personen en er is een appartement voor 2 of 4 personen, kortom alle groepen, klein en groot zijn welkom. Eigen boot meenemen is geen probleem, er is zelfs stroom op alles op te laden.

Dietmar Flottarvillan 86Het grote huis Flottarvillan Kungsholmen, met haar 200m2 aan ruimte en 5 slaapkamers, is geheel gerenoveerd. Dit geweldige grote prachtige huis, met 10 losse bedden, ligt op 5m van het meer Bergviken. Een ruim en rustig Zweeds strandje bevindt zich op 300m vh huis. De ligging van dit geweldig ruime moderne huis is fantastisch, hier is met één met de natuur en heeft men direkt uitzicht over het meer.

Het huis heeft een geweldige keuken, 2x douche, 2x toilet, wasmachine en internet is uiteraard ook aanwezig. Er is een hele grote, ruime en vooral gezellige woonkeuken. In een speciale gezelschapsruimte staat een grote houtkachel, die de sfeer extra gezellig maakt, een grote “leeftafel” voor een spelletje te spelen, kaartje te leggen, lijnen te knopen of uw e-mails beantwoorden. Deze accommodatie staat in onze top 5 van Zweden. Zie hier een filmpje van Dietmar Isaiasch hij was hier een week vissen met Carmen >>filmpje<<.

Tevens zijn er aan de andere kant vh water nog 2 huizen, tegenover Flottarvillan-1 (gele huis) liggen Flottarvillan 2 & 3, deze liggen op 50m vh water, hebben ook een eigen steiger en zijn net zo prachtig als het andere huis en ligt op 20 seconden varen vh grote gele huis. Je vist dus precies in hetzelfde gebied als het andere huis, Flottarvillan-2 en 3 zijn iets goedkoper dan huis-1.

De boot ligt ook hier voor de deur en de stekken zijn hetzelfde als voor de andere huisjes. Alleen de woonkamer en de douche zijn 1 deur verder, is wat lastig uit te leggen, maar is allemaal prachtig in orde. Je hebt dus je eigen slaapkamer, eetkamer, keuken en douche, je hoeft hier niets te delen, toilet/douche is in de kamer aanwezig, alleen de keuken is 1 deur verder, daar is zelfs ook een wasmachine, net als internet in het hele gebouw. Er zijn verschillende boten te huur, tussen de 20 en 50pk, 20pk is meer dan voldoende daar de stekken allemaal dichtbij zijn.

Dietmar Flottarvillan 74

 • Flottarvillan 1 heeft 5 slaapkamers, 10 losse bedden, 3x douche, 4x toilet.
 • Flottarvillan 2 heeft 4 slaapkamers, 8 losse bedden, 1x douche, 2x toilet
 • Flottarvillan 3 heeft 3 slaapkamers, 6 losse bedden, 2x douche, 2x toilet

Flottarvillan ligt op maar 2km vh gezellige dorp Segersta, waar een supermarkt, pizzeria en een benzinestation. Bollnas is een wat grotere stad en ligt op 20km afstand van Flottarvillan, hier bevindt zich oa een hengelsportwinkelier. Flottarvillan ligt op een kleine 3u rijden van Stockholm ideaal voor die groepen die voordelig naar Stockholm willen vliegen, tickets liggen vaak tussen de 150 en 175 euro pp retour. Flottarvillan ligt in de provincie Gavleborg in Halsingland.

Voor de sportvissers is dit een geweldig gebied om te vissen, men kan hier overal uit de voeten, een boot met buitenboordmotor (tussen de 20 en 50pk) en dieptemeter. Uw eigen boot meenemen is zeker geen probleem, neem deze gerust mee als u dat wilt. Dat het visgebied prima is kun je lezen bij de reisverslagen >>>

foto-10Op de 1e dag krijgt u korte uitleg waar te vissen, eventueel is het zelfs mogelijk om een visgids voor een hele dag te huren, wat zeer zeker aan te raden is. Dit is zeker een goede keus, hij kan u precies alle gebieden laten zien waar u moet vissen en dat scheelt voor de rest vd visweek. De visgronden zijn hier echt maagdelijk en er zijn prachtige vissen te vangen, denk aan snoek, snoekbaars en baars. Dit zal echt een verschil maken in je vangsten, dus ons advies is boek de visgids.

De reis naar Flottarvillan:
Het snelste kunt u met het vliegtuig vanaf Amsterdam of Brussel naar Stockholm, vanaf Stockholm kunnen we een huurauto voor u boeken en is het 2u rijden. U kunt ook met de auto naar Flottarvillan en indien gewenst uw eigen boot meenemen. Vanaf Oslo is het 6u rijden en vanaf Goteborg 7u rijden.

Vissen op snoek en snoekbaars in het mooie Zweden op snoek en een goed georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken zeer nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar ik kan u ook inmiddels wel vertellen dat het vissen op snoek in Zweden en Noorwegen hetzelfde is als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren, maar dat kan in Nederland of België ook.

Dietmar Flottarvillan 103Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de grote  jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

Flottarvillan Oost Zweden weergeven op een grotere kaart
De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter en anker.
 • Alle boten hebben extra een elektrische Minnkota 50/55lbs
 • Alle boten rond de 5m met een 25, 40 of 50pk motor
 • Elektromotor Minnkota 50/55 lbs aanwezig
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vaste wisseldag zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen.
 • 1 km naar de supermarkt.
 • 1 km naar de bank & centrum.
 • Sauna en restaurant aanwezig (aanvraag).
 • 2u rijden naar vliegveld Arlanda Stockholm.

Prijslijst Flottarvillan

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen

Prijslijst 2023 
Flottarvillan 1
2015,-
Flottarvillan 21865,-
Flottarvillan 3
1865,-
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Eindschoonmaak34,- pp
Visvergunning pp
Herten, Galvan en Bollnas
29,- pp
Visvergunning pp
Bergviken en Varpen
40,- pp
Visboot
+/- 30pk
490,-
Eigen boot60,- pw (liggeld per boot)
Visgids 8u
Ter plaatse betalen in SEK
3600 SEK (350 eur)
Bootverzekering
Eigen risico 1000,-
Borg huis & boot
(ter plaatse)
350 euro
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>