Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Beste reisverslag waardebon

Beste reisverslag waardebon

Win een waardebon van 250,- !

Beste Cordes sport-vissers,

We lezen allemaal graag de reisverslagen vd groepen, maar het wordt ook steeds lastiger om ze vd groepen te krijgen. We moeten daarom een reisverslag belonen met een waardebon en hopen we dat dit dat steuntje in de rug geeft er eentje te maken voor ons.

Een reisverslag hoeft écht geen verslag per dag te zijn, een korte samenvatting van 20-30 regels is al voldoende, gewoon een leuke samenvatting, kort of groot verslag en een paar foto’s, maximaal 100. Een filmpje insturen mag ook, mits deze gepost is op Vimeo of Youtube, alleen een bestand sturen heeft geen zin, iedereen moer hem kunnen zien.

Het moet een leuk, mooi, gezellig, grappig of mooi verslag zijn en uit alle inzenders kiezen wij twee verslagen, dus twee winnaars, elk verslag krijgt een beide verslagen krijgen dan een waardebon van 250,- per verslag. Dus er zijn twee waardebonnen te winnen van 250,- die je kunt gebruiken voor een volgende visreis bij Cordes Travel.

Tekst aangeleverd per e-mail, dus gewoon een je verslag in een mail sturen of in een word doc. (geen PDF) foto’s kun je snel en makkelijk versturen via “Wetransfer” dat werkt echt heel makkelijk en snel. >>zie hier<<

Winnaars worden bekend gemaakt op de Cordes Traveldag.

Team Cordes Travel