Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Kastneshamn Jaeger Adventure Camp

Kastneshamn - allerlei 15Kastneshamn – Jaeger Adventure Camp

* Groot huis en appartement met 3 slaapkamers
* 3x douche en 3x toilet per huis
* 2,5u van vliegveld Evenes

* 3u van vliegveld Tromso
* Wij boeken ook vliegtickets en huurauto.

Kastneshamn Seafishing  ook wel bekend als Jaeger Adventure Camp heeft 4 accommodaties, 3 grote huizen en 1 kleine hytte. Deze vrijwel nieuwe accommodatie ligt op maar 2.5u rijden vh vliegveld Evenes en biedt een prachtig visgebied. De omgeving is hier prachtig zon net onder het eiland Senja en net iets boven de Lofoten. De huizen, want zo mag je ze wel noemen, zijn vrijwel nieuw en ruim ingericht, geheel vrijstaand met een geweldig uitzicht over het fjord, de bergen en de haven. Een ideale accommodatie voor mensen die rust willen en willen genieten vd Noorse natuur, dus tevens ideaal voor families. Je kunt hier ook prachtige wandelen door de mooie noorse natuur, kortom vissen, genieten en de noorse frisse lucht, meer wensen ?

Vangsten - Kastneshamn - 32Met de snelle topboten die op 100m vh huis liggen, ben je snel op de mooiste stekken van dit gebied. Kom je later in het jaar vanaf midden september, dan heb je natuurlijk ook een grote kans op het Noorderlicht en in de periode eind mei tm half juli is het 24u per dag licht, dus kun je heel veel uren vissen. Noorwegen “cracks” Arnout Terlouw, Hans Sibbel (Lebbis) en Juul Steyn zijn hier in juli 2017 wezen vissen en waren méér dan tevreden en hebben prachtige koolvissen, kabeljauwen en dikke heilbotten gevangen ! Maar let op ook dit is weer een topper en zeker de maanden mei, juni en juli zijn snel geboekt, wees er ruim voor vertrek bij, anders ben je te laat met boeken.

De visserij:
Senja en omgeving staan al jaren bekend om de top-stekken en je er door de eilanden ook prima uit de wind kunt vissen. Dyroysundet, Faksfjorden, Solbergfjorden, Tranoyfjorden en Mjossundet  om zo maar een paar topstekken te noemen. O.a. roodbaars, koolvis tot wel een meter, kabeljauw, zeeduivel, heilbot en zeewolf kun je hier vangen en vaak hoef je niet eens naar open zee en kun je beschut op deze stekken vissen. Het mooie is dat je hier echt alle kanten uit kunt en je 98% vd tijd kunt vissen. De 24ft 150pk boten zijn groot, veilig en snel en daar kun je dus met een gerust hart mee op pad. De lichte visserij is hier ook erg belangrijk, shads, sandeels en soms ook pilkers zijn hier het beste kunstaas. Wil je de vis fileren en meenemen, er is een overdekte fileerplaats bij de haven en zijn er vriezers aanwezig om je vis in te vriezen.

Kaasboll - 760 - 2De accommodatie Kastneshamn
Er is een kleine Hytte voor 3-4 personen met 2 slaapkamers en 4 losse bedden. Er is een kleine keuken, kleine woonkamer en uitzicht over het fjord. (zie foto’s). 2-3 personen is beter voor de Hytte want het is erg klein. Verder zijn er 3 grote huizen met 3 slaapkamers per huis met in totaal 6 losse bedden en 3 badkamers met douche en toilet. Ook hier een prachtig uitzicht over het water en de bergen (zie foto) en de boten liggen 1oom vh huis. Ook hier een compleet ingerichte keuken met oa een afwasmachine. Verder is er in elke accommodatie wifi aanwezig.

De reis naar Kastneshamn
Het is maar 2,5 uur rijden vanaf vliegveld Evenes (Norwegian/SAS) en 3u vanaf Tromso (SAS of KLM), zonder veerboten. Voordeel is met deze 2 vluchthavens dat wij kunnen zien welke het voordeligst is in die periode. In Evenes of Tromso kunnen we een huurauto reserveren voor jullie,vraag ons even om advies. Maar je kunt ook een transfer boeken, de eigenaar rijdt dan met je om boodschappen. Huurauto heeft als voordeel dat je bij slecht weer ook eens een ritje door de mooie natuur maken en door de week zelf boodschappen doen.
Meer informatie over de bagage, lees hier >>>

Vangsten - Kastneshamn - 34Cordes Travel is uiteraard ook aanwezig op alle bekende hengelsportbeurzen in Nederland, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse grote exclusieve ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor vissers die bij Cordes Travel de visvakantie hebben geboekt.

Het boeken van een goede visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Canada, Panama, Costa Rica of de Florida Keys boekt u natuurlijk bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere sportvissers maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw mooie visvakantie bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis prachtig sportvispakket t.w.v. +/- 150 euro !
Meer informatie over dit mooie pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's huisjes
Foto's vangsten

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven InternetTV

 

De huurboot:

  • 3x Kaasboll 24ft 150pk Aluboot
  • 2x Kaasboll 19.5ft 75pk Aluboot
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag
  • Grote vriezers aanwezig
  • 13 km naar de winkel, benzinestation
  • 2,5 uur rijden vanaf vliegveld Evenes