Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Groepsreis vissen IJsland en Noorwegen Penn Festivals

Penn Festivals/groepsreizen Noorwegen

IMG_5948-

De agenda:
Hier de datums van onze groepsreizen/Penn Festivals, wil je mee of heb je vragen, mail ons gerust:  info@cordestravel.nl

 • Jaar:  2020
 • Penn Nappstraumen Festival Lofoten — 5 tm 13 mei 2020  >>>
 • Penn Nappstraumen Festival Lofoten — 2 tm 10 juni 2020  >>>
 • Penn Havoysund Festival – Noord Noorwegen — 09 tm 17 september 2020  >>>
 • Jaar:  2021
 • Penn Nappstraumen Festival Lofoten — 25 mei tm 02 juni 2021  >>>
 • Penn Nappstraumen Festival Lofoten — 15 tm 23 juni 2021  >>>
 • Penn Havoysund Festival – Noord Noorwegen — 14 tm 22 september 2021  >>>
 • Jaar:  2022
 • Penn Nappstraumen Festival Lofoten — 10 mei tm 18 mei 2022  >>>
 • Penn Nappstraumen Festival Lofoten — 07 tm 15 juni 2022  >>>
 • Penn Havoysund Festival – Noord Noorwegen — 06 tm 14 september 2022  >>>

DSC00205Heb je niet veel ervaring, heb je nog nooit in Noorwegen of IJsland gevist, ben je maar met z’n tweeën of maar alleen ? Dan zijn onze Penn Festivals een uitkomst voor jullie. Maar ook voor die groepen die het leuk vinden om een hele week tussen de Nederlanders en Belgen te zitten of het fijn vinden dat de organisatie (Linda en Raffie) de hele reis begeleiden, kortom deze groepsreizen/Festivals zijn voor iedereen, beginner en ervaren, iedereen is welkom.

Je leert tijdens deze week heel veel, daar je 1 groep bent kun je van iedereen altijd iets leren en ontstaan er leuke vriendschappen. Ook wij (Linda en Raffie) zorgen ervoor dat iedereen zijn visje zal vangen, daar we elkaar helpen, met tips, technieken en stekken, we hebben die week geen geheimen voor elkaar en helpen elkaar allemaal.

Let op, bij Nappstraumen en Havoysund krijg je gratis een visgids mee aan boord voor 2x 4u (1/2 dag). Bij alle reizen zijn de vliegtickets en transfers, inclusief in de prijs ! De prijzen zijn hetzelfde als een “normale” week, Festivals kosten dus niet meer dan een normale week. Vraag gerust om een geheel vrijblijvende prijsopgaaf.

DSC00151Je bent vrij !
Veel vissers denken dat je op bepaalde tijden “moet” vissen niet vrij bent, nou geen zorgen, je “moet” maar een aantal dingen, één op tijd op Schiphol zijn en twee, op tijd weer bij de bus zijn, wat jullie tussendoor doen, hoe laat jullie op staan, waar en wanneer jullie gaan vissen is allemaal vrij, niets moet en bijna alles mag, iedereen is vrij om te doen en laten wat ie wil, op een paar kleine huisregels na.

Alleen of met z’n twee ?
Ben je nu alleen of maar met z’n twee dan zoeken wij 1 of 2 personen erbij die ook alleen of maar met 2 zijn, maximaal 4 personen ! Wij kennen de meeste vissers, dus zoeken de juiste mensen bij elkaar, dat doen we al 12 jaar en 99,9 % gaat dat altijd goed, is er toch iets, dan zijn wij er altijd nog. Maar lees maar eens door de >reisverslagen< dan zul je zien dat alles soepel en gezellig verloopt. Kom je nu bij 1 of 2 andere heren in het huisje, dan moet je je met z’n allen aanpassen, eerlijk is eerlijk. Je moet die week met elkaar gezellig maken en met elkaar het beste ervan maken en tot op heden gaat dat al 12 jaar goed ! We hebben wel 1 eis, je mag niet snel zeeziek worden, want dat is vervelend voor de andere heren die wel willen vissen.

Havoysund-Festival - 36Super-gezellig !!
Deze weken zijn super gezellig, lees maar eens door de reisverslagen en zoek naar de “Penn Festivals” in IJsland én Noorwegen, je leest zelf dat het altijd erg gezellig is, een geweldige sfeer en dat wij alles goed onder controle hebben, Linda en Raffie zijn er de hele week voor jullie, ons doel is om jullie een geweldige week te bezorgen en wij hulp bieden met advies, technieken en tips.

Verhuur:
Bij alle Festivals is het mogelijk om hengels, molens, reels en drijfpakken te huren, prijzen staan bij de betreffende accommodatie.

Wedstrijd voor de eer
Om er een heel klein beetje spanning in te bouwen hebben we ook een kleine wedstrijd, gewoon voor de lol, voor de eer en als aandenken. We hebben een 1e, 2e en 3e prijs voor de langste vissen (Noorwegen). Maar heilbotten mogen niet aan boord worden gebracht, heilbotten die groter zijn dan 130cm en aan land worden gebracht tellen niet mee. We zijn een groot voorstander van C & R (Catch and Release) vd heilbotten, dus daarom vissen we op cm’s in Noorwegen. Vis naast de boot, meten en foto maken en weer laten zwemmen. Als winnaar van een 1e, 2e of 3e prijs krijg je een mooie Penn prijs en een trofee.

 Canada - Cordes Travel - 2--
Canada steurvissen

Raffie-front

Mahi Mahi Panama

Havoysund 3

Havoysund noord Noorwegen

Nappstraumen 2.0 - 02

Nappstraumen Lofoten