Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Overtocht, ferrie Hirtshals naar Kristiansand Fjordline

Overtocht, ferrie Hirtshals naar Kristiansand Fjordline

 

Fjordline_Logo
  • Ferry naar Noorwegen met de Fjordline
  • Ferry Fjordline Express
  • Overtocht Hirtshals – Kristiansand – Hirtshals
  • Dagelijkse afvaart van Hirtshals naar Kristiansand
  • Dagelijkse aankomst in Kristiansand
  • Verschillende dagen met verschillende tijden.
  • Tijden en prijzen op aanvraag.
  • Betalen via de bank, geen creditcard nodig.
De ferry van Hirtshals naar Kristiansand Noorwegen met de Fjordline Express

F.line-ex

Let goed op, sommige ferries hebben op de overtocht naar Noorwegen, een slaaphut inclusief in de prijs, met eigen douche en toilet, uw auto kan ook altijd mee aan boord uiteraard. Er zijn dus verschillende overtochten naar Noorwegen, vraag ons gerust een vrijblijvend advies over welke ferry het beste bij uw eindbestemming past en kies voor de juiste overtocht naar Noorwegen.

Cordes Travel is officieel agent voor de Fjordline, dus 100% dezelfde prijs

Fj-expCordes Travel boekt al vele jaren de overtochten voor haar honderden gasten, zij hebben een “eigen” aanspreekpunt bij deze maatschappijen, boeken direkt de overtocht in het systeem vd Fjordline. Wij voeren dan ook 100% dezelfde prijs als de maatschappij, maar kunnen soms wel een leuke korting geven en u kunt via de bank betalen, geen creditcard nodig. Ook al heeft u geen accommodatie bij Cordes Travel geboekt, wij boeken dagelijks ook “losse” overtochten, dus iedereen is welkom. Vraag ons geheel vrijblijvend om een prijsopgaaf voor een overtocht met de ferry naar Noorwegen. Reist u met een grote groep, met een boot of grote aanhangwagen, camper of meerdere voertuigen, vraag ons even naar de kortingen.

De snelle Fjordline Express vaart van Hirtshals naar Kristiansand in slechts 2.15 uur naar het mooie Noorwegen. Deze overtocht gebruikt u als u naar zuid Noorwegen reist, als de reistijd na aankomst in Noorwegen niet te lang meer is. Anders kunt u beter de overtocht van Hirtshals naar Bergen nemen, kunt u aan boord slapen en komt u uitgerust aan in Noorwegen, om zo aan uw reis door Noorwegen te beginnen. U wilt een snelle overtocht naar Noorwegen ? Met deze Fjordline Express komt u snel aan op uw vakantiebestemming in bv zuid Noorwegen. De overtocht van het Deense Hirtshals naar Kristiansand in Noorwegen  Aan boord is er een grote taxfree markt en u kunt er eten en drinken of kom tot rust op één van de vele comfortabele zitplaatsen, tussen de andere reizigers.

Cordes Travel

0031 – (0)113 – 85 47 03
0031 – (0)6 – 83 94 82 65

E-mail: [email protected]