Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Prijzen algemeen

Wat kost een visreis of overtocht ?

Onderaan elke pagina van een huisje/accommodatie, staan de prijzen vermeld

Prijzen accommodaties
“Cordes Travel” heeft meer dan 600 accommodaties in verschillende landen, omgerekend meer dan 3000 verschillende prijzen, daarom is het niet mogelijk om één overzicht te maken met alle prijzen van alle huisjes. Om die reden hebben wij het makkelijk voor je gemaakt en hebben bij élk huisje in elke land, de prijzen onderaan de pagina geplaatst. Klik op een huisje en zie onderaan de pagina een knop met “prijzen”. Al onze prijzen zijn dus gewoon eerlijk zichtbaar, zo kom je niet voor een verrassing te staan, wij spelen graag “open kaart”, wij houden niet van achteraf bijkomende kosten, “vanaf” prijzen enz enz, gewoon duidelijkheid.

Geheel vrijblijvende prijsopgaaf
Kom je er niet uit of wil je weten wat het precies gaat kosten, dus inclusief vliegtickets of overtocht ? Want deze zijn niet inclusief in de prijs, vraag ons dan even om een geheel vrijblijvende prijsopgaaf, dan zetten we alles even netjes op een rijtje voor je. Of klik even hier >>>

Prijzen vliegtickets
Vliegtickets zijn nooit inclusief in de prijs en staan los vermeld. Deze prijzen van vliegtickets zijn wat lastig te geven, kan per dag, per week en per maand verschillen, wij geven wel een indicatie een +/- prijs, dan heb je alvast een idee. Kortom je kan voor 95% de prijs voor je visreis al uitrekenen. Wil je weten wat het precies gaat kosten, stuur ons een e-mail en vraag om een geheel vrijblijvende prijsopgaaf, dan kijken wij wat de prijzen vd vliegtickets op dat moment zijn. Cordes Travel is officieel agent voor KLM, SAS en Norwegian.

Cordes Travel, gewoon wat het kost, geen verborgen kosten of “vanaf prijzen”

Prijzen overtochten
De prijzen van de overtochten naar Noorwegen, zijn altijd op aanvraag, dit omdat bv de Fjordline met dagprijzen werkt en de Colorline vaak speciale pakketprijzen heeft. Daar komt nog bij dat de prijs afhankelijk is vd afmetingen vd auto en het aantal personen aan boord. Wij zijn officieel agent voor de Colorline en Fjordline, wij voeren dus dezelfde prijzen als de maatschappij. Voordeel is dat u bij ons in sommige gevallen een korting kunt krijgen als u een huisje in combinatie met een overtocht Fjordline of Color-line boekt.

Grote groepen
Uiteraard kunnen wij u ook helpen met een grote groep of een evenement. Wij hebben ervaring met groepen van 15 tot wel 100 personen. Organisatie is èèn van onze sterkste punten en wij kunnen u bijstaan met de organisatie van grote groepen. Uiteraard maken we ook speciale prijzen voor grote groepen en brengen we een bezoek aan huis/kantoor indien gewenst, ook kunnen we op locatie een lezing geven en een soort informatie-avond.

Speciale wensen of vragen
Onze ouders zeiden altijd, “Als je het niet vraagt weet je het niet” heeft u vragen of speciale wensen, gewoon even een e-mail sturen, ons even bellen en de vraag stellen. Er zijn geen “rare” vragen. Heeft u speciale wensen voor uw visreis naar IJsland, Noorwegen, Panama, Canada, Ierland of Zweden, geen probleem, mits wij de mogelijkheid hebben zoeken we naar een oplossing.

Heeft u verder nog vragen of zoekt u meer informatie, stuur ons gerust een e-mail, u heeft binnen 24u antwoord van ons of u belt ons, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Raffie en Linda Cordes
www.cordestravel.nl
E-mail: [email protected]

Tel. 0031 (0)113 – 85 47 03
GSM 0031 (0)6 – 83 94 82 65

Lofoten-Noorwegen 6