Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

sportvispakket

Gratis sportvispakket !

 

PENN_LOGOpaj

CT-specialist-in-visreizen-wit

Gratis Sportvis-pakket 2024

Penn Regiment III Halibuster 20-30lb
+ tube Ambachtscrème

t.w.v. +/- 150 euro
(1 pakket per huis en boot)

Cordes Travel is uniek in zijn soort, we zijn 24u per dag bereikbaar tijdens jullie visreis, elke groep krijgt een nieuwe A3 gelamineerde zeekaart in kleur, we bieden gratis priveles, hebben een groot boekwerk (PDF) met 70 pagina’s hoe te vissen in Noorwegen of IJsland, de groep krijgt een sportvis-pakket twv +/- 150,- (zie hieronder) én we hebben jaarlijks de grote exclusieve Cordes Traveldag.

Boek je vóór 31-12-2023 je visreis bij Cordes Travel visreizen, voor het jaar 2023, dan krijgt u per huis + boot één gratis “Sportvis-pakket”, (let op er is een speciale regel voor “solo” vissers) dit prachtige pakket heeft een minimale waarde van maar liefst +/- 150,- euro, daar komt de waarde van de kortingsbonnen nog eens bij ! U krijgt namelijk ook nog eens drie kortingsbonnen van 10% voor dé gespecialiseerde hengelsportwinkeliers Robby Fish Wommelgem, Ahoy-Hengelsport Rotterdam en Fauna Hengelsport Raamsdonksveer.

Boek uw visreis bij Cordes Travel en ontvang een gratis Sportvis-pakket.

U krijgt per groep dit sportvis-pakket (2024) t.w.v. +/- 150,-

De hengel, t.w.v. 170,- euro
Voor alle groepen die in 2024 op visreis gaan via Cordes Travel een prachtige Penn Regiment III Halibuster 20-30lb. Wie kent hem niet de Halibut hengel, 90% vd vissers hebben er in Noorwegen al eens mee gevist. Daarom dit jaar als sportvispakket de Penn Regiment Halibuster 20-30lb t.w.v. 170,- euro. Een prachtige medium tot zware hengel met een prachtige actie in de top, je kunt hier licht mee vissen, maar ook zwaar tot wel 400gr. Een hele fijne sterke hengel waar de de grootste heilbotten mee kunt vangen.

De Ambachts-crème, t.w.v. 7,- euro
Tevens krijgt iedere groep wéér een tube Ambachtscrème, net als vorig jaar. We hebben enorm veel positieve reacties gekregen op deze waanzinnige handcreme die ideaal is voor na het vissen. Ambachtscreme is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van je handen, body en voeten. Deze Ambachtscrème verzorgt en verzacht waardoor de droge en gevoelige huid wordt gehydrateerd. Verpakt in een handige meeneem tube.

Veel vissers gebruikte verschillende crèmes maar na het gebruik van deze speciale Ambachtscrème zijn ze verkocht, ook wij gebruiken hem al jaren en er is geen betere crème voor na het vissen dan deze. In deze crème zit Aloë Vera, Vitamine E, Echinacea, Teunisbloemolie, Allantoine. Sommige vissers hebben last van lichte eczeem en daar werkt het ook heel goed tegen.

Bij iedere hengel krijgt men nu ook deze fantastische crème. Elke groep krijgt zo’n mooie hengel en een tube Ambachtscrème, als dank dat men bij Cordes Travel de visreis heeft geboekt, lees even de voorwaarden onderaan.

 

Alsof dit nog niet genoeg is krijgt u dus van ons drie kortingsbonnen van 10% voor de drie grootste Noorwegen en IJsland gespecialiseerde hengelsportwinkels in Nederland en België. Deze winkeliers hebben bijna alles voor Noorwegen en IJsland. U kunt dus 3x een waardebon inleveren bij 3 verschillende hengelsportwinkeliers en u krijgt 10% korting op uw aankoop, u weet zelf dat dit best heel snel kan oplopen en zomaar een paar tientjes tot wel honderd euro korting kan zijn, zeker als u samen met uw vismaten de inkopen bij één winkelier doet. De bonnen tellen niet voor aas en reeds bestaande aanbiedingen, maar dat is logisch. U kunt de bon alleen inleveren in de winkel, niet online in de webshops. De kortingsbon in uw pakket kunt u direct op de Cordes Traveldag gebruiken.

U kunt de kortingsbonnen van 10% inleveren bij deze winkeliers:

Robby Fish
Wommelgem (B)
www.robbyfish.be

Ahoy Hengelsport
Rotterdam (NL)
www.ahoy-hengelsport.nl

Fauna Hengelsport
Raamsdonksveer (NL)
www.hengelsportfauna.nl

 

—- Waar kunt u uw pakket ophalen ??   Lees hier >>>

U ziet het, een geweldig “Sportvis-pakket” ism Penn en Cordes Travel, gewoon omdat we het leuk dat u uw vakantie bij ons boekt en wij het leuk vinden om u een “klein” kadootje te geven als dank voor uw boeking en het vertrouwen in ons reisbureau, we mogen best eens iets terug doen !

 • Let wel, de actie duurt tm 31 december 2023, dit ivm de bestelling van alle producten.
 • Men krijgt één pakket pér huis + boot.
 • Boekt u 2 huizen + 2 boten, dan krijg je 2 pakketten, boek je 3 huizen + 3 boten, krijg je 3 pakketten.
 • 6, 7 of 8 personen met 2 boten in 1 huis, krijgen 1 pakket.
 • U krijgt géén pakket als u een alléén een losse overtocht heeft geboekt.
 • U krijgt géén pakket als u alléén een huisje, zonder visboot heeft geboekt.
 • U krijgt géén 2e pakket als u 1 huis met 2 boten boekt.
 • U krijgt géén pakket als uw visreis is omgeboekt naar een ander jaar, u heeft dan al een pakket gehad.
 • Het pakket zal niet per post verstuurd worden.
 • Tijdens Festivals krijgt men 1 pakket pér huis + boot, dus als u met 4 solo vissers aan boord bent, krijgt u één pakket.
 • Meer informatie over de Cordes Traveldag kunt u hier lezen>>>