Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Informatie brochure

Informatie brochure

Bedankt voor de interesse in Cordes Travel visreizen en overtochten. Helaas hebben we geen papieren catalogus meer, reden is uiteraard het milieu en de steeds veranderende prijzen, seizoenen en accommodaties. Cordes Travel is altijd up to date met haar prijzen en daarom dus geen papieren catalogus.

Maar bij elke accommodatie in elk land hebben we de prijzen onderaan de website staan, zo kan men heel snel en eerlijk zien wat de reis zou gaan kosten, geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras, gewoon open en eerlijk en daar houden wij van !

Wat wij wel hebben:

Wij hebben voor de groepen die een visreis boeken naar oa Noorwegen, IJsland, Panama en Canada (later ook andere landen) een hele dikke brochure (pdf) vol met informatie over de reis daar naar toe. Hoe te vissen, welke materialen te gebruiken, waar u op moet letten, de letters op de zeekaart, vissoorten, uitleg over stekken en nog heel heel veel meer. De Noorwegen brochure heeft bv maar liefst 60 pagina’s met informatie, dus genoeg te lezen voor u op visreis gaat.

Ook dit is weer een extra reden om bij Cordes Travel uw visreis naar IJsland, Noorwegen, Ierland, Zweden, Panama, Madagaskar, Costa Rica of Canada te boeken.