Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Gratis prive-les

Gratis privé-les

U boekt een dure visreis naar Noorwegen, IJsland, Florida of Zweden, dan wilt u uiteraard “alles” weten. U krijgt van ons uiteraard uitgebreide informatie via de e-mail, op de grote hengelsportbeurzen, op de grote “Cordes Traveldag“. Op deze speciale Cordes Travel dag zijn al heel veel dingen te leren en te zien, dus als u daar heen komt bent u al een stuk wijzer.

Maar wij bieden ook de mogelijkheid om bij ons langs te komen met uw eigen groepje voor een gratis prive-les. Wij gaan dan samen met jullie rond de tafel zitten en bespreken de materialen, hengels, molens, lijnen, pilkers, shads en tot slot de zeekaart. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, zo kunnen we gericht op het gebied waar u naar toe gaat allerlei tips en trucs bespreken, deze “les” duurt al snel 3-4 uur. Dat is nu die service die Cordes Travel u biedt, waar u niets voor betaald en allemaal gratis is.

U ziet  het, wij doen onze uiterste best om u op alle manieren te voorzien van informatie, zodat uw visreis geslaagd is !