Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

FAQ

F.A.Q. (frequently asked questions)
Veel gestelde vragen Florida Keys USA

VraagAntwoord
Kan ik naar Florida mijn gezin meenemen ?Ja, daar u vaak in de ochtend vist, heeft u vaak de middag vrij voor uw gezin. Florida heeft heel veel te bieden voor het hele gezin. Surfen, duiken, snorkelen, shoppen, zwemmen, jetski, zwemmen met dolfijnen en nog heel veel meer.
Is er iemand van Cordes Travel ter plaatse aanwezig ?Jazeker, onze Belgische partner Jeremy zal alle gasten opvangen op de 2e dag en hun alles vertellen over de Florida Keys en over de visserij en de boten.
Is de stroomvoorziening en de stekkers hetzelfde als in NL en België, kan ik dezelfde stekkers gebruiken ?Nee, maar als men een verloopstekker koopt en een gewone Nederlandse stekkerdoos, kun u al uw opladers in de stekkerdoos duwen en alles via 110V opladen. Vraag ons gerust om meer informatie.
Wat is het tijdverschil in de Florida Keys ?Ja die is er zeker, het is in de Florida Keys 6 uur vroeger dan in Nederland.
Welk reisdocument heb ik nodig?U kunt naar de USA alleen reizen met een geldige ESTA en een geldig paspoort wat minimaal 3 maanden na terugkomst thuis nog geldig is.
Als ik wil gaan vissen, moet ik dan mijn eigen materialen meenemen ?Nee, alle materialen, het aas, kunstaas en overige zaken zijn aan boord als u uw visreis naar de Florida Keys bij Cordes Travel boekt.
Hoe zit dat nu met AM en PM in de tijden ?Deze informatie kunt u vinden in uw PDF over het vissen in de Florida Keys USA.
Zijn de verkeersboetes in USA hoog ?Ja, deze zijn enorm hoog en men is hier erg streng.
Wat moet ik zeker meenemen naar de Florida Keys als ik daar ga vissen ?Al deze belangrijke informatie staat in het boekwerk over de Florida Keys wat wij voor u hebben.
Ik wil graag een bepaalde vissoort vangenJa dat kan, overleg even met Cordes Travel, zij hebben een lijst met de maanden waar de verschillende soorten te vangen zijn.
Ik wil een ander programma dan jullie standaard vis-programma, kan dat ?Ja, hoor we kunnen dit programma geheel op wens aanpassen.
Ik wil graag zelf mijn vliegtickets en huurauto boeken, kan dit ?Ja hoor, geen probleem, dan boeken wij de accommodatie en de visboten voor jullie.
Kan ik bij jullie voor 1 dag een visboot huren ?Nee dat gaat helaas niet.
Zijn er visgidsen aanwezig ?Op alle trips zijn de beste visgidsen van de Florida Keys aanwezig, wij hebben de top voor u uitgezocht, deze heren zijn pas happy als jullie de mooie vissen hebben gevangen.
Ik wil graag alleen gaan vliegvissen ?Ja hoor, dat kan, geen probleem.
Kan ik extra advies krijgen ?Uiteraard, buitenom het dikke boekwerk met tips en trucs, kunt langskomen voor een gratis privé-les op ons kantoor. Wij zijn in de Keys geweest, hebben de huisjes bezocht en de visserij gedaan, dus spreken uit ervaring.