Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Noorwegen IJsland PDF brochure voor je visreis

Noorwegen of IJsland PDF brochure

Een visreis boeken/organiseren/regelen is ons dagelijks werk, maar daar blijft het niet bij ! Daar begint het échte werk pas voor ons en gaan we doen waar we enorm bekend om staan, onze kennis, service en informatie delen met onze groepen. Wij (Linda en Raffie) hebben 8 jaar in Noorwegen gewoond en zijn daar werkzaam geweest als visgids. Waar leer je het “vak” dan in Noorwegen en dan spreek ik niet alleen over het vissen, maar ook over de accommodaties, de reizen, mentaliteit en de taal, wij spreken nu ook vloeiend Noors. Dat Noors spreken is in de reisbranche een enorm voordeel, net even wat makkelijker om met de maatschappijen, partners en huiseigenaren in Noorwegen te spreken.

Na de boeking begint het eigenlijk pas, de vissers hebben informatie nodig, want hoe goed het visgebied ook is, de vis moet nog wel gevangen worden. Veel vissers moeten voorbereid op visreis naar Noorwegen of IJsland gaan en moeten vaak toch nog wel wat dingen weten. Je kunt natuurlijk 500 filmpjes bekijken, maar daar steek je vaak niet veel van op en dan is het nog maar de vraag of dit de juiste info is voor het gebied waar je heen gaat.

Om die reden hebben wij een dik boekwerk gemaakt, ook wel onze “Noorwegen PDF” en/of “IJsland PDF” genoemd. Een boekwerk vol met informatie over hoe te vissen in Noorwegen of IJsland en hoe je je visreis kan laten slagen. Meer dan 70 pagina’s informatie over veiligheid, stekken, lijnen, pilkers, kunstaas, molens en hengels, maar ook informatie over de zeekaart, dieptemeter en GPS. Uiteraard komen ook de soorten aan de orde, hoe vang ik een koolvis, kabeljauw, zeewolf of een heilbot, tips, technieken en materialen. Kortom alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde visreis naar onze mooie landen.

Deze PDF aanvragen:
Dit boekwerk is meer dan 35MB groot en is een digitaal bestand wat je dan via de >>e-mail<< bij ons op kunt vragen, wij sturen die niet automatisch naar iedere groep, daar veel groepen hem al hebben, al wordt ie elk jaar aangepast en verbeterd. Dit PDF, ook wel de “bijbel” van Noorwegen en IJsland genoemd, kun je dus via de e-mail aanvragen bij ons, dan sturen we deze via de e-mail met “wetransfer” naar je toe. Uiteraard is deze alleen voor sportvissers die bij Cordes Travel hebben geboekt.

Maar dat is nog niet alles, je krijgt op de Cordes Traveldag van ons ook een A3 gelamineerde kleuren zeekaart. Wij zijn daar uniek in want elders krijg je een geprint A4-tje of ligt er ter plaatse in de boot nog een oude, natte papieren zeekaart of een gelamineerde die 100x gebruikt is. Bij Cordes Travel visreizen krijgt iedere groep een nieuwe A3 gelamineerde kleuren zeekaart waar alle stekken goed te zien zijn, daar sommige gebieden zeer uitgebreid zijn en veel verschillende mogelijkheden bieden, krijg je soms per gebied wel 4-6 kaarten en uiteraard een set voor elke boot. Dus je eigen nieuwe, schone en nette zeekaart, zo begint de visreis tenminste goed en daar staan wij bekend om.

Maar nu we het toch over service hebben, wat dacht je van onze jaarlijkse Cordes Traveldag ? Elk jaar organiseren we in februari een unieke en vooral exclusieve dag voor al onze gasten. Een dag die jaarlijks méér dan 1000 bezoekers trekt is een dag om elkaar weer eens te spreken, lotgenoten te ontmoeten, visgidsen te spreken, ervaringen te delen, lezingen bij te wonen en vooral meer te leren over het visgebied waar jullie visreis naar toe gaat. Op deze dag leer je andere vissers kennen die ook en soms al vaker naar die accommodatie zijn geweest, wat wil je nog meer ?
Lees hier maar eens over deze leuke en gezellige Cordes Traveldag >>>

Wil je na het lezen vd PDF, het bekijken vd zeekaart en het bezoeken van de Cordes Traveldag ? Kom dan geheel gratis op “prive-les” met je eigen groepje, zonder andere vissers langs op ons kantoor in Colijnsplaat (bij Goes in Zeeland) en daar gaan we dan +/- 3u rond de tafel zitten en nemen we de hele visreis van A tot Z door met elkaar. Onder het genot van een gratis hapje en drankje bespreken we de materialen, stekken en technieken en geven we tips. Maak even een afspraak, samen prikken we dan een datum en tijd, dat kan 7 dagen per week, dus ook in het weekend.
Lees hier alles over de prive-les in Colijnsplaat >>>

Sommige accommodaties hebben een visgids ter plaatse, nou dan kan je visreis helemaal niet meer stuk, dat is natuurlijk een extra groot voordeel en makkelijk om elke dag je vragen aan te stellen. Deze visgids gaat ook nog eens gratis één dag met jullie mee aan boord.
Lees hier alles over de visgidsen >>>

Een betere voorbereiding op je reis is er niet, Noorwegen en IJsland PDF, Cordes Traveldag, A3 gelamineerde zeekaarten en prive-les en dat is nu waar Cordes Travel bekend om staat. Cordes Travel biedt een service, want een visreis boeken kan iedereen, maar kennis van zaken hebben, de juiste adviezen geven en zorgen dat de vissers goed voorbereid op visreis gaan, die service geeft alleen Cordes Travel en is daarmee uniek in de visreis-wereld.

Cordes Travel, eerlijk betrouwbaar en professioneel !