Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Bootverzekering

Annulering-groepsverzekering

Helaas de Europeesche verzekeringen stopt met onze bootverzekeringen, dat betekent dat het “eigen risico” niet meer verzekerd kan worden. Heel erg jammer natuurlijk en ook onbegrijpelijk want in de laatste 5 jaar is er maar 2x schade aan een boot geweest, terwijl 95% vd groepen deze verzekering nam.

We zijn nu aan het kijken of we de groeps-annuleringsverzekering wel houden.

Alle groepen die voor 1 maart deze verzekering hebben afgesloten, zoals die op jullie factuur staat, blijft gewoon geldig, alleen er worden geen nieuwe verzekeringen meer afgesloten.

Extra groeps-annuleringsverzekering:
Veel vissers nemen geen annuleringsverzekering omdat zij reeds een “reisverzekering” hebben, alleen een reisverzekering is héél iets anders dan een annuleringsverzekering, dus verwar dit absoluut niet. Ook zijn er vissers die denken dat als hun vismaat iets gebeurd of er is een ongeluk geweest en de hele groep beslist om niet op reis te gaan, dat iedereen vd groep zijn geld terug krijgt, ook dit is niet waar. Alleen de persoon waar iets mee is gebeurt en zijn naaste familie kan (indien voldaan aan de voorwaarden) zijn geld terug krijgen, vrienden en kennissen dus niet. Stel, jullie zijn met 4 man en 1 persoon vd groep komt te overlijden, dan beslist de hele groep niet op visreis te gaan waarschijnlijk, maar krijgt niemand zijn geld terug omdat iedereen individueel verzekerd is en geen familie van elkaar is.

Sluit je de “groeps-annuleringsverzekering” af, dan is de hele groep verzekerd ! Mocht er dus met 1 persoon vd groep iets gebeuren en de hele groep beslist om niet meer op visreis te gaan, dan is de hele groep verzekerd en krijgt (indien voldaan aan de voorwaarden) zijn hele bedrag terug en dat hebben we al vaker meegemaakt. Dus ons advies is om altijd deze annulerings (groepsverzekering) verzekering af te sluiten.

Mochten er vragen zijn, iets niet duidelijk, bel ons gerust even, dan leggen we het nog even extra uit, want het is belangrijk dat u goed begrijpt wat wel en niet verzekerd is.

logo-social