Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Sjostuer vissen in Midden Noorwegen

Sjostuer vissen in Midden Noorwegen

* 3 Rorbu’s (huisjes) aan het water, voor 4-6 personen, 3 slaapkamers
* Prijzen visreis naar Sjostuer >>>

HuisjesSjostuer, is een prachtig luxe accommodatie, bestaande uit 3 grote Rorbu’s die in Augustus 2007 zijn opgeleverd. Dit is echt een droomhuis voor sportvissers, huis aan het water, boot voor de deur, goede fileer-mogelijkheden en snelle stabiele Alu-boten met 19ft 50pk en 60pk. Elk huis heeft 2 etages en 3 slaapkamers (losse bedden) en 2 badkamers met douche en toilet. Verder heeft elk huis een eigen grote diepvriezer een eigen opberghok voor de vispakken en materialen en een overdekte fileertafel. Elk huisje heeft internet en een compleet ingerichte keuken, het huisje is verder van alle gemakken voorzien en heeft een geweldig uitzicht over het fjord en ligt in eens zeer rustige omgeving. Een dag slecht weer, breng dan een bezoek aan de grote stad Kristiansund (30 min. rijden), waar men geweldig kan winkelen. Verder is er op 15 minuten varen/rijden een winkel waar u boodschappen kunt doen.

Deze 3 prachtige nieuwe huizen liggen op het eiland “Frei”, net onder Kristiansund, niet Kristiansand, want die ligt in het zuiden. Dit eiland ligt dus in de buurt van Kristiansund in midden Noorwegen en dit ligt Zuidwest onder Smøla en Hitra. Dit gebied staat al jaren bekend om zijn goede visvangsten en zijn prachtige omgeving. Sjostuer ligt geheel beschut in een zijarm vd open zee, daarmee liggen de beste stekken eigenlijk bijna voor de deur. Hier kunnen de sportvissers alle kanten op en er kan met bijna iedere wind gevist worden. We geven wel eerlijk aan dat wij het huis iets wat klein vinden voor 6 personen, de woonkamer is eigenlijk iets te klein. De noren denken dat de woonkamer niet groot hoeft te zijn, daar men slaapt en weer gaat vissen. Daarom wel 2 badkamers met toilet en 3 slaapkamers, dus het kan wel, is alleen niet groot, dan zou Naustbekken, tegenover Sjostuer een betere optie zijn voor een grotere groep.

Sjostuer-huis4De reis naar Most Sjostuer:
Om naar Sjostuer te komen adviseren wij u de overtocht Kiel naar Oslo aan, vanaf Oslo rijdt u in ongeveer 8-9 uur naar Sjostuer toe. Uiteraard boeken wij alle overtochten voor u van de Color Line, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Desgewenst kunt u ook met het vliegtuig reizen. Hier vandaan kunt u een auto huren of kiezen voor een taxi, vanaf Kristiansund is het ongeveer een half uurtje rijden naar Sjostuer, 20km. Uiteraard boeken wij de vliegtickets, huurauto of transfer voor u.

Vissen in het mooie Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u bv een boekwerk van maar liefst 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door hoe beter kan uw visreis beginnen ? Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboot:

Informatief & Extra:

  • Vaste wisseldag op zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Grote vriezer aanwezig
  • 15 min. naar de supermarkt
  • 15 min. naar het bank & centrum
  • 0,5 u (20km) rijden naar vliegveld (Kristiansund)

Prijslijst Sjostuer

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag zaterdag

Prijslijst Sjostuer 202415-04 tm 01-0901-09 tm 01-10
Sjostuer huis
tot 4 pers.
1640,-1345,-
Sjostuer huis
bij 5 pers.
1715,-1400,-
Sjostuer huis
bij 6 pers.
1800,-1450,-
EindschoonmaakIncl.Incl.
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pw InclusiefInclusief
Stroom, belasting en waterInclusiefInclusief
Aluboot 19ft 50pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter730,-730,-
Aluboot 19ft 60pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter730,-730,-
Bootverzekering verplicht
(met eigen risico)
50,-50,-
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Transfer vanaf Kristiansund max. 4 personen60,-60,-