Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

priveles en visles

Gratis priveles en visles

Tja het klinkt wel raar “prive-les” maar daar het zonder andere vissers is en alleen met jou eigen groepje is het “prive” en het is ook een soort “les”.

Ga je naar Noorwegen, Panama, Canada of IJsland en heb je bij Cordes Travel je visreis geboekt, dan kun je op afspraak 7 dagen per week langskomen op ons kantoor in het mooie Colijnsplaat in Zeeland, je kunt er zelfs een dagje uit van maken. Zo’n “les” duurt ongeveer +/- 3 uur, ligt er aan hoeveel kennis er reeds is. Ik ga met jouw groep aan tafel zitten en we bespreken de hele visreis, we bespreken de materialen, de hengels, molens, lijn en en het kunstaas, ik laat materialen zien, bespreek de tips en trucs en kijken samen naar de stekken van de zeekaart, we bespreken de stekken en laat zien waar je op moet letten.

Deze “prive-les” is geheel gratis en wordt geheel verzorgd met een hapje en drankje. Maar zoals gezegd wel op afspraak, want we hebben jaarlijks rond de 350 vissers die langskomen en we zijn ook nog wel eens op pad, dus even afspreken en overleggen, kom zelf met een paar datums. Uiteraard hebben we ook voldoende p-plaats recht voor de deur. Tja en of je iets leert, sommige vissers weten alles al, zelf ben ik van mening dat je altijd wel iets leert, daarbij is het gezellig.

Dus dat is de reden waarom vissers hun visreis bij Cordes Travel boeken, je krijgt een dik >>PDF<< (Info-brochure) boordevol tips, technieken en trucs en daarna is er de grote Cordes Traveldag en hebben we de prive-les nog, dus meer dan genoeg mogelijkheden om wat meer te leren over het vissen in Noorwegen, IJsland, Panama of Canada. Kortom bij Cordes Travel staan jullie er nooit alleen voor en zijn we tijdens de visreis zelfs 24/7 bereikbaar.

Alvast een beetje genieten en voorbereiden, kijk hier eens bij de >reisverslagen< en de >vangstberichten<.

Tot gauw !
Linda en Raffie Cordes
Havelaarstraat 54 – Colijnsplaat
+31 (0)113 – 85 47 03
[email protected]

Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar !

Prive-les - 3

Prive-les - 17

Prive-les - 16

Prive-les - 8 Prive-les - 6

Prive-les - 5

Prive-les - 2

Prive-les -

Prive-les - 1