Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Overtocht, ferrie Hirtshals > Larvik Noorwegen

Overtocht, ferrie Hirtshals naar Larvik Noorwegen

 

color-line
  • Ferry naar Noorwegen met de Color Line
  • Ferry Superspeed-2
  • Overtocht Hirtshals – Larvik – Hirtshals
  • Dagelijkse afvaart van Hirtshals om 12:45 en 22:15
  • Dagelijkse aankomst in Larvik om 16:30 en 02:00*
  • Dagelijkse afvaart van Larvik om 08:00 en 17:30
  • Dagelijkse aankomst in Hirtshals om 11:45 en 21:15
  • Betalen via de bank, geen creditcard nodig

* = Volgende dag

De ferry van Hirtshals naar Larvik Noorwegen met de Color Line Superspeed

 

SuperSpeed

Let goed op, sommige ferries hebben op de overtocht naar Noorwegen, een slaaphut inclusief in de prijs, met eigen douche en toilet, uw auto kan ook altijd mee aan boord uiteraard. Er zijn dus verschillende overtochten naar Noorwegen, vraag ons gerust een vrijblijvend advies over welke ferry het beste bij uw eindbestemming past en kies voor de juiste overtocht naar Noorwegen.

Cordes Travel is officieel agent voor: Color Line & Fjordline, dus 100% dezelfde prijs

Cordes Travel boekt al vele jaren de overtochten voor haar honderden gasten, zij hebben een “eigen” aanspreekpunt bij de maatschappijen, boeken direkt de overtocht in hun systeem. Wij voeren dan ook 100% dezelfde prijs als de maatschappij, maar kunnen soms wel een leuke korting geven en u kunt via de bank betalen, geen creditcard nodig.. Ook al heeft u geen accommodatie bij ons geboekt, wij boeken dagelijks ook “losse” overtochten, dus iedereen is welkom. Vraag ons geheel vrijblijvend om een prijsopgaaf voor een overtocht met de ferry naar Noorwegen of boek een huwelijksreis of minicruise met de Color Line van Kiel naar Oslo met de geweldige Color Fantasy of Color Magic. Reist u met een grote groep, met een boot of grote aanhangwagen, camper of meerdere voertuigen, vraag ons even naar de kortingen.

Colorline--Superspeed13De snelle ferrie SuperSpeed 2 vaart van Hirtshals naar Larvik in slechts 3 uur en 45 minuten, heeft u een overtocht naar Noorwegen. Deze overtocht gebruikt u als u naar zuid Noorwegen reist, als de reistijd na aankomst in Noorwegen niet te lang meer is. Anders kunt u beter de overtocht Kiel naar Oslo nemen, kunt u aan boord slapen en komt u uitgerust aan in Noorwegen, om zo aan uw reis door Noorwegen te beginnen.

U wilt een snelle en comfortabele overtocht naar Noorwegen ? Met de Color Line Super-Speed komt u snel aan op uw vakantiebestemming in bv zuid Noorwegen. De overtocht van het Deense Hirtshals naar Larvik in Noorwegen met Color Line’s nieuwe en moderne speedferry is een goed begin van de vakantie.

Aan boord is er een grote taxfree markt, vul uw maag in de aanwezige eetgelegenheden of kom tot rust op één van de vele comfortabele zitplaatsen, tussen de andere reizigers. Wilt u rustig zitten, in uw eigen vooraf gereserveerde stoel in een apart gedeelte vd boot, waar het rustig is, waar u grote ruime stoelen heeft en in alle rust wat kunt slapen of TV kijken, in de stoel voor u is een klein TV scherm, boek dan voor een paar euro meer de business class stoelen, deze kunt u bij Cordes Travel direct reserveren. In deze ruimte is koffie, thee, koekjes, vers fruit en limonade gratis.

Cordes Travel

0031 – (0)113 – 85 47 03
0031 – (06) – 83 94 82 65

E-mail: [email protected]
Colorline--Superspeed09