Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Overtocht, ferry naar Noorwegen – Boekingen ferrie

Overtocht, ferry naar Noorwegen, boekingen ferrie met de Color-Line & Fjordline

color-line
Fjordline_Logo

Om naar Noorwegen te reizen kunt u met de ferry naar Noorwegen, hier zijn verschillende overtochten voor, bv een korte overtocht van Hirtshals naar Kristiansand met de Color-Line of Fjordline, de ferry van Hirtshals naar Bergen of een overtocht naar het mooie Noorwegen via Kiel (Duitsland) naar Oslo om bv door te rijden naar Hitra, Trondheim, Kristiansund of Vega. Hieronder een overzicht met de verschillende overtochten en de vaartijden.

Let goed op, sommige ferries hebben op de overtocht naar Noorwegen, een slaaphut inclusief in de prijs, met eigen douche en toilet, uw auto kan ook altijd mee aan boord uiteraard. Er zijn dus verschillende overtochten naar Noorwegen, vraag ons gerust een vrijblijvend advies over welke ferry het beste bij uw eindbestemming past en kies voor de juiste overtocht naar Noorwegen.

Cordes Travel is officieel agent voor: Color-Line & Fjordline, dus 100% dezelfde prijs

Cordes Travel boekt al vele jaren de overtochten voor haar honderden gasten, zij hebben een “eigen” aanspreekpunt bij de maatschappijen, boeken direkt de overtocht in hun systeem. Wij voeren dan ook 100% dezelfde prijs als de maatschapij, maar kunnen soms wel een leuke korting geven. Ook al heeft u geen accommodatie bij ons geboekt, wij boeken dagelijks ook “losse” overtochten, dus iedereen is welkom. Vraag ons geheel vrijblijvend om een prijsopgaaf voor een overtocht met de ferry naar Noorwegen of boek een huwelijksreis of minicruise met de Color Line van Kiel naar Oslo met de geweldige Color Fantasy of Color Magic. Reist u met een grote groep, met een boot of meerdere voertuigen, vraag ons even naar de kortingen.

* Neem de langere overtocht en kom uitgerust aan in Noorwegen, klaar voor de mooie rit door dit mooie land.
  • Color Line van Kiel naar Oslo, 19u vaartijd op een groot luxe cruiseschip, incl. slaaphut met eigen douche en toilet  >>>
  • Fjordline van Hirtshals via Stavanger naar Bergen, 16u vaartijd op een prachtig nieuw cruiseschip, incl. slaaphut met eigen douche en toilet  >>>
  • Color Line van Hirtshals naar Kristiansand, met de Superspeed, in 3.15 uur  >>>
  • Fjordline van Hirtshals naar Kristiansand, met de Fjordcat in 2.15 uur  >>>
  • Color Line van Hirtshals naar Larvik, met de Superspeed, in 3.45 uur  >>>

Cordes Travel
0031 – (0)113 – 854 703
0031 – (0)6 – 83 94 82 65

E-mail: [email protected]

color-line
Fjordline_Logo