Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Verloop van uw boeking

Verloop van uw boeking


Nu heb ik de prijsopgaaf gezien en we gaan akkoord, hoe nu verder ?” of  “Wij willen een overtocht, of een huisje boeken, hoe nu verder ?”

Stap-01
Om een boeking te maken moet je (de hoofdboeker) ons een e-mail sturen, daar de boeking altijd schriftelijk bevestigd moet worden. Wij willen dan graag van jou als hoofdboeker jouw adresgegevens hebben en uw mobiel tel.nr. Van de andere deelnemers komt dat later in het boekingsformulier. In deze e-mail geef je aan welke accommodatie, welke datums, aantal personen, welke visboot en of jullie gaan rijden of vliegen, uiteraard wat er voor jullie van toepassing is en dat je de reis definitief wil boeken.

Stap-02
Met deze e-mail gaan wij aan de slag, we gaan het huisje en de boot boeken en wachten op een bevestiging vd maatschappij en/of de huiseigenaar. Zodra we deze bevestiging hebben ontvangen sturen we jou een boekingsformulier via de e-mail. Op dit boekingsformulier moet je de gegevens vd andere deelnemers ook invullen. Alleen als het boekingsformulier volledig en juist is ingevuld, kunnen we de boeking verder afhandelen. Let op dat men bij vliegtickets altijd alléén de eerste voornaam (2e en 3e voornaam niet nodig) vermeld en precies zoals in het paspoort/ID kaart staat.

Op het boekingsformulier kan men (indien van toepassing) aangeven hoeveel extra bagage men mee wil nemen op het vliegtuig, of men drijfpakken wil huren (indien mogelijk bij die accommodatie) en of men hengels wil huren, (zie hier) en verder alle gegevens van de andere deelnemers, ga deze nu al verzamelen.

** Het boekingsformulier moet binnen 3 dagen in ons bezit zijn, anders kan de huiseigenaar de boeking zelf weer annuleren.

Stap-03
Als u dit formulier heeft ingevuld moet u dit binnen 3 dagen na ontvangst naar ons terug sturen via de e-mail, vul het alléén via de computer in, dan zijn er geen misverstanden omtrent de namen, daar sommige handschriften slecht te lezen zijn. Lukt dit niet, vraag een andere deelnemer vd groep of neem zsm contact met ons op. De handtekening op het formulier kunt u gewoon typen.

Stap-04
Wij gaan de boeking nu 100% in orde maken en ook nu kunnen we pas eventuele vliegtickets en of een overtocht boeken, daar we dan pas alle gegevens hebben. Dus het is van belang om ons zo snel mogelijk het boekingsformulier weer terug te sturen, zodat wij snel alles voor u kunnen boeken en er geen prijsverhoging komt. Wacht men te lang, dan kan een vliegticket of overtocht duurder worden, dit kan al na een dag.

Stap-05
Wij hebben nu alles geboekt en gaan de factuur opmaken. Heeft u een overtocht geboekt, dan zijn dit de economy-pakketten en moet u deze meteen na de boeking binnen 1 week betalen + 25% aanbetaling van huis en boot (indien van toepassing).  Overtochten moeten altijd binnen een week aan ons betaald worden, dit heeft te maken met de “economy-pakketten” vd Fjordline en ColorLine. Heeft u een accommodatie geboekt, zonder overtocht, dan heeft u alleen deze 25% aanbetaling. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten, dan moet deze ook meteen betaald worden. In sommige gevallen kan er een kleine vooraf-aanbetaling gevraagd worden als de prijzen voor het volgende jaar nog niet bekend zijn. Sommige vliegtickets moeten meteen betaald worden, andere kunnen ook later betaald worden, vraag dit even na als je het wil weten. Wij adviseren om de tickets meteen te betalen, zo kunnen er geen verhogingen meer komen zoals bv brandstofkosten.

Stap-06
U krijgt van ons maar één factuur, met daarop twee verschillende betalingsdatums, de ene 1-2 weken na de boeking en de andere datum is 10 weken voor vertrek. Dat betekent dat de eerste betaling (aanbetaling) 1-2 weken na de boeking zal zijn en de “restbetaling” 10 weken voor vertrek bij ons binnen moet zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om het gehele bedrag in eenmaal te betalen of bij ons op kantoor te komen betalen, op afspraak. Zodra wij een betaling binnen hebben sturen we u altijd even een korte e-mail, dat het geld binnen is, u hoeft hier dus niet om te vragen en hoeft ons niet te melden dat u betaald heeft.

Stap-07
Zodra de allerlaatste (restbetaling) bij ons binnen is, krijgt u van ons alle vouchers, route, informatie en tickets via de e-mail toegestuurd en kan uw reis beginnen. Heeft u 4 weken voor uw vertrek, van ons nog géén tickets, vouchers en informatie via de mail ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Stap-08
U heeft alle papieren binnen, u heeft alles extra goed gecheckt, dan kan uw reis beginnen, mocht er iets zijn, iets niet naar wens of heeft u vragen, dan zijn wij bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 voor noodgevallen uiteraard 24u per dag. Is er iets niet naar wens met de accommodatie of de boot, dan moet u zich eerst melden bij de huiseigenaar, hij kan sneller uw vraag beantwoorden dan wij en kan ter plaatse wellicht de “klacht” snel oplossen.

Stap-09
Wilt u nog extra advies, vraag dan de Noorwegen of IJsland boekwerk (PDF) >klik< aan vol met tips, technieken en trucs over het vissen in Noorwegen en IJsland. Uiteraard bent u altijd welkom voor een gratis privé-les met uw groepje op ons kantoor. Onder het genot van een hapje en drankje vertellen wij u dan alles over de visserij in uw gebied. Tevens is er ook de jaarlijkse grote Cordes Traveldag, een dag waar u heel veel kunt leren en tevens de juiste materialen kunt kopen. Vergeet ook daar uw, zeekaart, kofferlabels én gratis sportvispakket twv 150 euro niet op te halen !! Alvast een beetje genieten en voorbereiden, kijk hier eens bij de >reisverslagen< en de >vangstberichten<.

Stap-11
Wij stellen het zeer op prijs als u ons tijdens uw visreis op de hoogte houdt van uw vangsten, per sms, e-mail of facebook. Wij plaatsen alle berichten meteen op onze vangstberichten-pagina waar u en alle andere groepen het hele jaar de vangsten uit de verschillen landen kunt volgen. Bent u weer terug zou het helemaal top zijn als u klein verslagje of een korte samenvatting van uw visreis zou kunnen maken met de allermooiste foto’s van uw vangsten, de boot, de accommodatie en de natuur, de beste samenvatting of het beste reisverslag ontvangt van ons een waardebon twv 400 euro voor een volgende visreis.

Stap-12
Meld u aan voor de Cordes Traveldag (indien van toepassing), lees de PDF, bekijk de filmpjes op film-kanaal, lees door de reisverslagen en bekijk de laatste vangstberichten, om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw visreis.

Wij willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Cordes Travel en wensen u een geweldige reis toe en hopen dat het een top vakantie of visreis zal worden, wij hebben in ieder geval onze uiterste best gedaan en zien u graag een volgende keer weer terug. Service en kwaliteit is voor ons het belangrijkste en elke groep is voor ons even belangrijk, of u nu naar Zweden, Noorwegen, IJsland, Canada of naar Panama gaat, 3x per jaar een visreis boekt of 1x in de 2 jaar, het maakt ons niets uit, wij doen voor iedere groep onze uiterste best, pas als u tevreden bent, zijn wij het ook, alleen het weer en de visserij hebben wij helaas niet in handen, zet hem op en héél véél plezier.

groetjes,
Linda en Raffie Cordes

  Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar !