Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Verloop van uw boeking

Verloop van uw boeking


Nu heb ik de prijsopgaaf gezien en we gaan akkoord, hoe nu verder ?” of  “Wij willen een overtocht, of een huisje boeken, hoe nu verder ?”

Stap-01
Om een boeking te doen moet u ons een e-mail sturen, daar de boeking altijd schriftelijk bevestigd moet worden. In deze e-mail geeft u aan welke accommodatie, welke boot, overtocht of vliegticket u wilt boeken en de datum, uiteraard wat er voor u van toepassing is. Wij willen dan ook graag van u als hoofdboeker uw adresgegevens hebben en uw mobiel tel.nr.

Stap-02
Met deze e-mail gaan wij aan de slag, we gaan het gevraagde boeken en wachten op een bevestiging vd maatschappij of de huiseigenaar. Zodra we deze bevestiging hebben ontvangen vd maatschappij of de huiseigenaar sturen we u een boekingsformulier via de e-mail. Op dit boekingsformulier moet u de gegevens vd andere deelnemers invullen en uw wensen omtrent bedlinnen, annuleringsverzekering en/of eventuele andere opties, uiteraard allemaal indien van toepassing. Alleen als het boekingsformulier volledig en juist is ingevuld, kunnen we de boeking verder afhandelen. Let op dat men bij vliegtickets altijd alléén de 1e voornaam (2e en 3e voornaam niet nodig) vermeld en precies zoals in het paspoort staat.

Stap-03
Als u dit formulier heeft ingevuld moet u dit naar ons terug sturen via de e-mail of de post, vul het alleen via de computer in, dan zijn er geen misverstanden omtrent de namen, daar sommige handschriften slecht te lezen zijn.

Stap-04
Wij gaan de boeking nu 100% in orde maken en ook nu kunnen we pas eventuele vliegtickets en of een overtocht boeken, daar we dan pas alle gegevens hebben. Dus het is van belang om ons zo snel mogelijk het boekingsformulier weer terug te sturen, zodat wij snel alles voor u kunnen boeken en er geen prijsverhoging komt. Wacht men te lang, dan kan een vliegticket of overtocht duurder worden, dit kan al in een paar dagen.

Stap-05
Wij hebben nu alles geboekt en gaan de factuur opmaken. Heeft u een overtocht geboekt, dan zijn dit de economy-pakketten en moet u deze meteen na de boeking binnen 1 week betalen + 25% aanbetaling van huis en boot (indien van toepassing).  Overtochten moeten altijd binnen een week aan ons betaald worden, dit heeft te maken met de “economy-pakketten” vd Fjordline en ColorLine. Heeft u een accommodatie geboekt, zonder overtocht, dan heeft u alleen deze 25% aanbetaling. Heeft u een annuleringsverzekering afgesloten, dan moet deze ook meteen betaald worden. In sommige gevallen kan er een kleine vooraf-aanbetaling gevraagd worden als de prijzen voor het volgende jaar nog niet bekend zijn. Vliegtickets van Norwegian, KLM of andere maatschappijen, behalve de SAS (Noorwegen) moeten direkt betaald worden.

Stap-06
Daar sommige accommodaties vaak méér dan 1 jaar voor aankomst al geboekt moeten worden, daar ze anders al vol zijn, zeker voor de maanden Mei, Juni en Juli, kan het zijn dat u al een boeking maakt, maar wij nog geen nieuwe prijzen hebben van bv de accommodatie, overtocht en vliegtickets. U krijgt dan van ons een prijsopgaaf van dit jaar en boeken wij de hele reis zodra wij de prijzen hebben, mochten de nieuwe prijzen nu 75 euro per persoon hoger zijn, nemen we eerst even kontakt met u op, blijven de nieuwe prijzen in vergelijk met de prijsopgaaf van het voorgaande jaar onder de 75 euro per persoon, krijgt u de factuur rond Augustus en September.

Stap-07
U krijgt van ons maar één factuur, met daarop twee verschillende betalingsdatums, de ene 1-2 weken na de boeking en de andere datum is 10 weken voor vertrek. Dat betekent dat de eerste betaling (aanbetaling) 1-2 weken na de boeking zal zijn en de “restbetaling” 10 weken voor vertrek bij ons binnen moet zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om het gehele bedrag in eenmaal te betalen of bij ons op kantoor te komen betalen, op afspraak. Zodra wij een betaling binnen hebben sturen we u altijd even een korte e-mail, dat het geld binnen is, u hoeft hier dus niet om te vragen en hoeft ons niet te melden dat u betaald heeft.

Stap-08
Zodra de allerlaatste (restbetaling) bij ons binnen is, krijgt u van ons alle vouchers, papieren en tickets via de e-mail toegestuurd en kan uw reis beginnen. Heeft u 4 weken voor uw vertrek, van ons nog géén papieren via de mail ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Stap-09
U heeft alle papieren binnen, u heeft alles extra goed gecheckt, dan kan uw reis beginnen, mocht er iets zijn, iets niet naar wens of heeft u vragen, dan zijn wij bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 voor noodgevallen uiteraard 24u per dag. Is er iets niet naar wens met de accommodatie of de boot, dan moet u zich eerst melden bij de huiseigenaar, hij kan sneller uw vraag beantwoorden dan wij en kan ter plaatse wellicht de “klacht” snel oplossen.

Stap-10
Wilt u nog extra advies, vraag dan het Noorwegen, IJsland of Florida Keys boekwerk (PDF) aan vol met tips, technieken en trucs over het vissen in Noorwegen, IJsland en Florida Keys USA. Uiteraard bent u altijd welkom voor een gratis privé-les met uw groepje op ons kantoor. Onder het genot van een hapje en drankje vertellen wij u dan alles over de visserij in uw gebied. Tevens is er ook de jaarlijkse grote Cordes Traveldag, een dag waar u heel veel kunt leren en tevens de juiste materialen kunt kopen. Vergeet ook uw gratis sportvispakket twv 150 euro niet op te halen !! Alvast een beetje genieten en voorbereiden, kijk hier eens bij de >reisverslagen< en de >vangstberichten<.

Stap-11
Wij stellen het zeer op prijs als u ons tijdens uw visreis op de hoogte houdt van uw vangsten, per sms, e-mail of facebook. Wij plaatsen alle berichten meteen op onze vangstberichten-pagina waar u en alle andere groepen het hele jaar de vangsten uit de verschillen landen kunt volgen. Bent u weer terug zou het helemaal top zijn als u klein verslagje of een korte samenvatting van uw visreis zou kunnen maken met de allermooiste foto’s van uw vangsten, de boot, de accommodatie en de natuur, de beste samenvatting of het beste reisverslag ontvangt van ons een waardebon twv 400 euro voor een volgende visreis.

Stap-12
Meld u aan voor de Cordes Traveldag (indien van toepassing), lees de PDF, bekijk de filmpjes op film-kanaal, lees door de reisverslagen en bekijk de laatste vangstberichten, om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw visreis.

Linda en Raffie CordesWij willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Cordes Travel en wensen u een geweldige reis toe en hopen dat het een top vakantie of visreis zal worden, wij hebben in ieder geval onze uiterste best gedaan en zien u graag een volgende keer weer terug. Service en kwaliteit is voor ons het belangrijkste en elke groep is voor ons even belangrijk, of u nu naar Denemarken gaat of naar Panama, 3x per jaar een visreis boekt of 1x in de 2 jaar, het maakt ons niet uit, wij doen voor iedere groep onze uiterste best, pas als u tevreden bent, zijn wij het ook, alleen het weer en de visserij hebben wij helaas niet in handen, zet hem op en héél véél plezier.

groetjes,
Linda en Raffie Cordes

  Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar !