Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vissen in Zweden

Vissen in Zweden op Snoek en SnoekbaarsSnoekbaars

Zweden het land van de duizend meren, het land van ongerepte natuur, het land van de beren, elanden en rendieren en het land voor het vissen op snoek, snoekbaars, zalm, forel en vele andere soorten vis. Zweden is al jaren een zeer geliefd land voor het vissen op snoek en snoekbaars en voor de gezinsvakantie. Laten we beginnen met het vissen in Zweden, vanaf uw huisje zo het water op met de visstekken voor de deur en dan in totale rust vissen, wat wenst een roofvisser zich nog meer ? Wij hebben onze huisjes in de regio’s “Hälsingland“, “Gästrikland“, “Angermanland“, “Småland” en “Västergötland

Accommodaties

Vissen op snoek en snoekbaars in Zweden

De roofvissers in Nederland en België zijn altijd op zoek naar nieuwe visgronden, nu die hebben wij ! Onze huisjes staan aan wateren waar er alleen de Zweden op snoek en snoekbaars wordt gevist en in de winter met aan het ijsvissen is, totaal maagdelijke visgronden dus in het programma van Cordes Travel. Bij alle huisjes die we in ons programma hebben is de huiseigenaar bekend met de stekken, maar kan men ook voor 1 dag een visgids huren, wat we zeer zeer aanraden ! Wat is er nu beter om op de 1e of de 2e dag met een ervaren visgids eruit te varen om in “zijn” gebied te gaan vissen, hier leer je van, hier zie je de beste stekken en technieken, zo vis je vanaf het begin vd week meteen op de juiste stekken. Bij elk huisje is uiteraard ook een visboot aanwezig, maar als men wenst kan men ook een eigen visboot meenemen, dat is geen probleem, alle boten ter plaatse zijn voorzien van dieptemeter en sommige boten hebben zelfs een elektromotor.

Snoek-StorsjonOnze accommodaties liggen verspreid over Zweden, zo hebben we huisjes op 3u rijden van Oslo, voor die groepen die via Kiel naar Oslo willen reizen met de Color-Line en we hebben huisjes die meer in het Noorden liggen op maar 2,5u rijden van Stockholm, ideaal voor die groepen die niet ver willen rijden. U vliegt vanaf Amsterdam voor nog geen 200 euro direkt met de KLM naar Stockholm, vanaf daar een huurauto en na 2,5u rijden door de geweldige Zweedse natuur ben u bij uw accommodatie, de vlucht naar Stockholm duurt maar 2 uur.

Familievakantie naar Zweden

Nu zijn onze huisjes natuurlijk niet alleen geschikt voor de sportvissers, deze huisjes zijn ook helemaal geweldig om een weekje met uw familie en vrienden te verblijven of om een combivakantie te organiseren, beetje vissen en met het gezin onderweg. Op de pagina met onze accommodaties kunt u alles lezen over de accommodaties die we verhuren in Zweden.

Accommodaties