Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Corona-Covid-19

Covid-19 – Corona virus

Archief 2020 >>>

Hoe nu verder ?

Hallo allemaal,

“Hoe nu verder ?” een vraag die 90% vd bevolking zich nu afvraagt, komt er een 2e golf, een 3e en hoe lang houden we last van dit virus ? Een vraag die niemand kan beantwoorden, want niemand weet wat er volgend jaar gaat gebeuren. We gaan ons even richten op ons bedrijf, want daar gaat het nu even om.

Veel vissers weten niet of ze al moeten, mogen of kunnen boeken voor 2021 of 2022, wat als…. stel dat…. en hoe verder als….. Allemaal vragen die onze gasten hebben en de potentiële “klanten” aan ons stellen. Een duidelijk antwoord hebben we hier natuurlijk niet voor, wij kunnen ook niet in de toekomst kijken.

Maar stel dat er in 2021 hetzelfde gebeurd als in 2020, de wereld gaat dicht, lockdowns, quarantaine en ga zo maar door, wat dan ? Op dit moment kunnen we aangeven dat wij hetzelfde zullen handelen als in 2020 en niemand zijn geld kwijt is. Wij hebben in 2020 alle groepen omgeboekt naar later in 2020 of naar 2021 en met succes. Alle huiseigenaren, partners, KLM, SAS, Sixt, Avis, Norwegian en ga zo maar door hebben er allemaal voor gezorgd dat vissers hun geld niet kwijt zijn.

Sommige groepen kregen een “refund” (geld terug) andere groepen zijn omgeboekt en weer andere groepen mochten zelf kiezen om om te boeken, tot soms wel 2022. Het is per land, vlucht, overtocht, accommodatie en verblijf verschillend dus wij moeten elke boeking apart behandelen, net zoals we in 2020 hebben gedaan.

Kortom je kunt gerust een visreis boeken voor 2021 of 2022 en NIET in angst gaan leven en je leven laten beheersen door Covid. Mochten er volgend jaar problemen zijn, gaan we alles weer omboeken naar later in het jaar of een volgend jaar, alles in overleg met de groep natuurlijk. Belangrijkste van alles, men is, tot op heden, de betalingen niet kwijt en zien ook voor de toekomst geen problemen. We boeken dus alles zoals voorheen en gewoon zoals we altijd doen.

Ook Cordes Travel heeft 2020 overleeft en 2021 zullen we ook volop doorgaan, we zijn een gezond bedrijf en zullen ook deze crisis doorstaan, mede dankzij het vertrouwen van onze partners en onze gasten. Uiteraard hebben we veel verlies, tot wel 70% van de omzet, maar we hebben gespaard en die kunnen we nu gebruiken als buffer, dus we komen er wel. Wij denken ook dat er straks gewoon weer gereisd kan worden en er dan een vaccin zal zijn of het virus niet meer sterk is. Je ziet het nu al dat alle groepen tot eind september in IJsland konden vissen en tot eind oktober in Noorwegen, ondanks de Covid-19.

Veel vissers, die elders geboekt hadden, hebben hun visreis in het water zien vallen, zij mochten niet op visreis of alles was geannuleerd. Bij Cordes Travel zijn alle groepen (na 15 juli 2020) gewoon naar IJsland en Noorwegen gereisd en heeft iedereen een prachtige week gehad. Lees maar eens door de >>vangstberichten<< en >>reisverslagen<<

Leef niet in angst en boek gewoon je visreis ! Wees op tijd want er zijn heel veel 2020 boekingen naar 2021 gegaan, dus voor 2021 is er niet veel plaats meer. Wacht je dus af tot misschien wel februari of maart met boeken, dan is de kans heel groot dat er al heel veel volgeboekt is en dan baal je enorm ! Ook 2022 wordt nu al volop geboekt, dus ook daar merken we een enorme stijging.

Mochten er vragen zijn dan horen we van jullie !

Groetjes,
Linda en Raffie Cordes
Cordes Travel visreizen