Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Zalmvissen Canada Vancouver Island Campbell River

Zalmvissen Canada Vancouver Island Campbell River

* Minimaal 4 dagen vissen en 6 nachten verblijf
* Prijzen visreis naar Canada zalmvissen >>>

Canada-accommodatie 13Zalmvissen in Canada bij een Nederlander en dan ook nog eens een zeer bekende visgids in dit gebied. Cordes Travel is trots om met Sonny te mogen werken, die al 20 jaar visgids is in Canada en zeer gerespecteerd is. Sonny is van mei tm oktober bijna elke dag op het water te vinden en doet er alles aan om het de sportvissers naar hun zin te maken. Op 9,5 uur vliegen vanaf Amsterdam, Canada is een prachtig land en zeker Vancouver Island staat bekend om de mooie natuurpracht. Geniet vd woeste natuur, ga vissen op de sterke zalm, geniet, beleef en ervaar Canada in een geweldige omgeving.

De visserij op de Campbell River
De chinook, de sterkste en de grootste zalm, onder de Pacific zalmen in Canada komt rond mei aan bij Vancouver Island en blijft tm eind september, dan zijn ook de meeste prachtige oersterke zalmen te vangen. Sonny vist ook wel op andere plekken waar men dan ook de pink, chum, coho en de sockeye te vangen zijn, kleinere soorten, maar net zo leuk, de chinook blijft natuurlijk de allersterkste zalm. Wil je veel zalmen vangen dan zijn de maanden augustus en september het beste. In juni en juli wordt er 99% op de sterke chinook gevist. Op een slechte dag vang je er ongeveer 4-5 en op een goede dagen kun je wel 15 of meer grote chinook vangen. Gewichten van deze geweldige sportvis chinook zijn tussen de 7 en 15kg.

Canada-visserij 2Over het algemeen wordt er op de Campbell River trollend gevist, maar je kunt ook met een spinner op de pink salmon vissen, erg spannend en leuk om te doen. Ook is er een optie voor de vliegvissers onder ons, want ook de vlieg is een maaltje voor de zalm. Dan is er nog de spannende “Bucktail” visserij, met een vlieg gebouwd van haren van een beer, gaat men vissen achter de boot en dat geeft ook een geweldige sport. Of je gaat met aas op de bodem vissen voor een zeer agressieve roofvis de “Lingcod (Ophiodon elongatus) die als snel richting de meter lang kunnen zijn en gewichten tot een 40/50kg kunnen wegen, dat zijn dan wel de grootste. Kortom er zijn vele verschillende manieren om te vissen bij Sonny en in overleg met Sonny wordt dit allemaal in orde gebracht op wens vd klant, want die is koning.

Je mag de zalm ook mee naar huis nemen, Sonny kan ze fileren en vacuum verpakken, uiteraard mag je niet alles meenemen, er is een maximaal aantal. Ter plaatse zijn zelfs koelboxen te koop voor het verpakken vd vis. Er wordt voornamelijk trollend gevist, aan boord zijn natuurlijk alle materialen aanwezig en incl. in de prijs.

Canada-visserij 7Sonny zorgt voor de hengels, materialen en aas allemaal incl. in de prijs. Een visdag duurt meestal rond de 9u, maar wordt er leuk gevangen vist Sonny gewoon nog een uurtje door. Je hebt lekker de ruimte als je met 3 personen bent, maar heb je een eigen groepje van 4 personen, dan kan dat ook, de boot is 24ft.

Uiteraard hebben we ook een backup als de boot kapot is of Sonny ziek is, dan wordt er meteen een andere professionele visgids gehuurd. Je bent dus altijd zeker van een gezellige visweek met ervaren visgidsen én alles verloopt netjes volgens de wet, veiligheidsregels en iedereen heeft de juiste vergunningen.

Canada-visserij 9De accommodatie
Wij kiezen hier voor een gezellig en prachtig resort direkt aan het water, in Canadese stijl, waar Sonny al jaren mee samenwerkt. Het eten, uitzicht, de kamers en alles erom heen zijn TOP, Sonny komt je bij de steiger voor het resort ophalen. Hotelkamers zijn incl. ontbijt. Ben je met een groep van 4 of groter, max 8 pers. dan is er ook de optie om een huisje te huren. Op het hele complex is gratis wifi. Je bent dus in goede handen bij dit mooie Resort. De Chefkok is de bekende Joe Volk die kookt met verse streekproducten, waar hij inmiddels aardig bekend mee is geworden. Hij maakt de lekkerste gerechten met zalm, heilbot, kreeft en garnalen of gebruikt het vlees vd dieren uit de boerderijen in de omgeving, vers en natuurlijk is zijn kracht en behoort tot de TOPkoks in de omgeving. Ook zijn er de mogelijkheden om in twee andere restaurants in de buurt te eten of een biertje te drinken in de pub.

Canada-accommodatie 11De hotelkamers hebben een eigen badkamer en hebben 2 losse bedden per kamer. Maar er zijn ook 4 prachtige huisjes te huur van 4 tot 8 personen, compleet in warme, prachtige Canadese stijl met een waanzinnig uitzicht over het water. Hier ben je één met de prachtige natuur, dit is genieten, dit is vakantie. Bij onze foto pagina hebben we foto’s vh hotel, de omgeving en de verschillende huisjes.

Huisje Arbutus (max. 8 pers)
Heeft een prachtig uitzicht over het water, waar je kunt genieten van de mooie Canadese natuur, op het grote terras kun je luisteren naar de vogeltjes en de natuur, pure rust. Dit prachtige grote huis met internet en TV, heeft 4 slaapkamers + 4 badkamers, dus ieder zijn eigen badkamer. Op het grote terras staat ook een BBQ, dus ook daar nog eens extra genieten, vers gevangen zalm of een steak misschien of een wijntje voor de open haard ?

Seaview-- 3
Huisje Qualicum (max. 8 pers.)

Wederom een prachtig groot Canadees huis met 4 slaapkamers en 4 badkamers met toilet. Ook hier een groot terras een plaats om buiten te zitten of waar de kinderen kunnen spelen en uiteraard weer zo’n grote gas BBQ voor je zalm of vlees. Ook hier weer alles standaard zoals keuken, internet en TV. Uitzicht over het water is hier extra genieten, ook hier ben je één met de natuur.

Huisje Seaview (max. 4 pers.)
Een prachtig huisje voor 4 personen, 2 slaapkamers en 2 badkamers, alles wederom in een prachtige Canadese stijl. Het huis is ruim, heeft wederom een prachtig uitzicht over het water, er is een TV, keuken en ook een open haard, net als in de andere huizen. Je doet de deur open en je voelt je thuis, ook hier is het weer volop genieten en is alles aanwezig om je vakantie perfect te maken.

 

Canada-accommodatieHuisje Beach House (max. 5 pers.)
Is wederom een prachtig huisje, wat kleinere keuken (kitchenette) eigenlijk is het een groot appartement met een geweldig uitzicht over het water. Hier geen openhaard maar een gashaard en een grote woonkamer waar men het water kan zien. Er zijn hier 2 slaapkamers en beide hebben een badkamer, een 5e bed is aanwezig. Geniet in de avond van de rust en de natuur op het grote terras bij het huisje. Met een trap kun je zelfs zo naar het water lopen, wat wil je nog meer ?

De reis naar Vancouver Island Canada
Vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf kun je vliegen op Vancouver in Canada, vlucht van ongeveer 9,5 uur, daar zijn vele verschillende opties en men is altijd vrij om de tickets zelf te boeken, mocht men dit willen. Wij boeken de meeste van onze vluchten via Icelandair met een korte overstap (1,5u) op IJsland, wat ideaal is om even te benen te strekken op deze lange reis, onderweg is er vaak nog 1 overstap (3u). Icelandair heeft goede stoelen en een eigen TV scherm, met honderden films, series en spelletjes, service en eten aan boord is prima. Prijs per ticket Amsterdam > Vancouver retour is vanaf +/- 850 euro per ticket, retour. Je kunt ook direct op Vancouver vliegen, maar dan zijn de tickets wel duurder. Eenmaal in Vancouver kan men evt. een dagje in de stad verblijven of meteen doorrijden naar de accommodatie. Men rijdt een uurtje naar de veerboot, vervolgens 2 uurtjes met de veerboot en daarna nog 2,5 uur rijden naar de accommodatie met nog een korte veerboot onderweg, dus een reis van ongeveer 5,5 uur naar de accommodatie.

Gowlland-omgeving - 3Een prachtige rit door de mooie Canadese natuur. Kom je na 14:00 aan in Vancouver, adviseren we eerst een overnachting in de mooie stad Vancouver en de dag erna in alle rust naar de accommodatie rijden zonder stress. Wil je niet te lang rijden, dan kun je er voor kiezen om een binnenlandse vlucht te nemen naar Campbell River, dat is maar 40 min. vliegen. Vanaf Campbell vliegveld is het maar een uurtje rijden.

De omgeving Campbell River
De belangrijkste plaats op het eiland is het aan de oostkant gelegen Campbell River. Campbell River staat al lange tijd beroemd als ‘’Salmon Capital of the world’’, tegenwoordig ook bekend om avontuur- en eco-toerisme. Met prachtig uitzicht op onder andere de ruwe Coastal Moutains op het vasteland van British Columbia, de Discovery Passage en Quadra Island. Lang voor de ontdekking van het eiland door Europese avonturiers leefden de Indianen op ‘’het ritme van de zalm’’. Als de zon zich boven de Coastal Mountains laat zien, komt de kust tot leven. Zo ook op Quadra Island. Een korte overtocht vanuit Campbell River brengt u naar Quathiaski Cove. Canada-visserij 17Daar is een knus winkelcentrum. Het eiland is gezegend met een overweldigende natuurlijke schoonheid. Fraaie stranden, prachtige wandelpaden, maar bovenal de ideale start voor het vissen op zalm! Je kunt genieten van Orca’s, Visarenden, Zeeleeuwen en soms een beer aan het strand op zoek naar eten. Er zijn ook verschillende tours te boeken zoals Walvis spotten en beren kijken, maar ook raften en andere activiteiten zijn te regelen. Wil je dus een dagje niet vissen is er dus heel veel in Canada te doen, ook is het dus mogelijk om een paar dagen langer in Canada te blijven om dan ook iets meer vh land te zien.

Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland én België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden, Panama, Ierland of Florida Keys boekt u bij Cordes Travel, wij hebben écht verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7 voor noodgevallen.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's vangsten
Foto's accommodatie

 

Informatief & Extra:

  • Wisseldag naar keuze, verblijf minimaal 5 dagen
  • Minimaal 4 visdagen van 8u
  • Mogelijkheid om zalm mee terug te nemen
  • Accommodatie hotelkamer of huisje
  • Nederlandse visgids
  • 5,5 uur vanaf Vancouver Airport
  • Prachtige omgeving
  • Veel activiteiten in de omgeving

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven Internet

Prijslijst Zalmvissen Vancouver Island

* Verhuur visboot minimaal 4 dagen
* Accommodatie verblijf minimaal 5 dagen
* Wisseldag is vrij naar keuze
* Prijzen in euro en CAD (Canadese dollar)
* Prijzen per kamer/huisje per nacht (niet per persoon)
* Prijzen zijn incl. belasting
* CAD prijs is bindend

Prijslijst Vancouver Island 2024Hoogseizoen
01-06 tm 31-08
Laag/midden-seizoen
01-04 tm 30-05
01-09 tm 31-10
Hotelkamer met 2 losse bedden
Incl. ontbijt
195,- (285 CAD) per nacht
Incl. btw
180,- (265 CAD) per nacht
Incl. btw
Vakantiehuis Arbutus
max. 8 pers. 4 kamers
630,- (925 CAD) per nacht
Incl. btw
525,- (765 CAD)
Incl. btw
Vakantiehuis Qulicum
max. 8 pers. 4 kamers
555,- (810 CAD) per nacht
Incl. btw
450,- (660 CAD) per nacht
Incl. btw
Vakantiehuis Seaview
max. 4 pers. 2 kamers
515,- (755 CAD) per nacht
Incl. btw
405,- (595 CAD) per nacht
Incl. btw
Vakantiehuis Beach House
max. 5 pers. 2 kamers
470,- (690 CAD) per nacht
Incl. btw
350,- (510 CAD) per nacht
Incl. btw
Zalmvissen 8 uur met Sonny
Max. 4 pers.
955,- euro (1400 CAD)
Incl. btw
955,- euro (1400 CAD)
Incl. btw
Visvergunning pp pw27 euro (40 CAD) 27 euro (40 CAD)
Hengels, molens, materialen, aasIncl. op de bootIncl. op de boot
Koffie, thee limonade, water en sap.Zelf meenemen of op aanvraagZelf meenemen of op aanvraag
Lunch en/of dinerpakket
Op aanvraagOp aanvraag
BrandstofIncl.Incl.
Vliegticket pp+/- 900 euro+/- 900 euro
Huurauto type Jeep Cherokee+/- 900 euro+/- 900 euro
Aanbetaling is 50%