Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Villa Sunside Zweden vissen op snoek en snoekbaars

Villa Sunside Zweden vissen op snoek en snoekbaars

Villa Sunsida 8* Groot huis met 4 slaapkamers max. 6 personen
* 2 kleine huisjes met 2 slaapkamers
* Verhuur alleen per hele week.
* Prijzen visreis Zweden >>>

Villa Sunside ligt op 2km vd plaats Arbrå in het hart vd provincie Halsingland in Midden Zweden. Een prachtig gebied omringd door de geweldige Zweedse natuur en direkt aan een meer. De drie huisjes bevinden zich dicht bij een klein dorp en op nog geen 5km van de echte Zweedse wildernis, waar zelfs nog beren en wolven leven. Het gebied is omringd door prachtige bossen en geweldige (vis)meren. Op 30 min. rijden van de accommodatie bevindt zich in Järvsö de JärvZoo een geweldig “Wildernispark” een Zweedse dierentuin waar de Scandinavische beesten zoveel mogelijk in hun eigen leefomgeving worden vertoond, een prachtig wildpark dus. Verder is er nog het grote “Hamra National Park” en de mooie Soderhamn en Hudiksvall. Verder kan men in de winter met een sneeuwscooter onderweg, bv op weg naar uw stek om te ijsvissen. In de zomermaanden kunt u een beersafari boeken en paardrijden.

Raffie--118cmVilla Sunside
De eerste accommodatie is “Villa Sunside” is geheel vrijstaand en is van alle gemakken voorzien, compleet met sauna en biedt plaats voor 4-6 personen in 4 slaapkamers, met 2 badkamers en 3 toiletten. 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met een 1-persoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed. Rust en genieten en een moderne mooie inrichting. Prachtig huis met een groot terras en een geweldige huiseigenaar, Anders doet echt zijn best voor zijn gasten.
Filmpje Villa Sunside >>>

Huisje Langan
De tweede accommodatie is “Langan” een klein simpel huisje, met 2 slaapkamers geheel nieuw gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De eerste slaapkamer heeft twee losse bedden en de tweede slaapkamer heeft een stapelbed. Er is uiteraard een compleet ingerichte keuken, douche/toilet, een TV, afwasmachine, wasmachine en er is wifi in het huisje.

Huisje Torpet
De tweede accommodatie is “Langan” een klein simpel huisje, met 2 slaapkamers geheel nieuw gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Beide slaapkamers hebben losse bedden, geen stapelbedden. Er is uiteraard een compleet ingerichte keuken, douche/toilet, een TV, afwasmachine, wasmachine en er is wifi in het huisje.

De visserij
Voor de sportvissers is dit een geweldig gebied om te vissen, men kan hier overal uit de voeten. De boot ligt in de haven, is stevig, stabiel en ruim. De boot is voorzien van een Suzuki 20pk (4-takt), een Motorguide R3 33lbs 12V en een Lowrance Elite dieptemeter. Klein nadeel is dat men 400m moet rijden om bij de boot te komen. De boot ligt weliswaar op 50m van het huis, maar daar is de afgrond en kan men niet naar beneden. Dus even omrijden, uitpakken en vissen, men kan tot 10m vd boot komen met de auto.

Tevens is het mogelijk om een visgids te huren, dit is zeker aan te raden in dit gebied, hij kan je precies alle stekken laten zien waar je moet vissen en dat scheelt voor de rest vd visweek. De visgronden zijn hier echt maagdelijk en er zijn prachtige vissen te vangen. Ons advies is om voor 1 dag een visgids te boeken, die het gebied heel goed kent.

Villa-Sunside_7De visboot ligt in het water als men komt, maar er is ook een boottrailer, dus men mag de boot ook meenemen naar een ander meer, als blijkt dat daar de vis beter bijt, zo is men ontzettend flexibel ! Zo kan men bv de boot meenemen naar Bergviken wat een geweldig snoekbaars bestand heeft, snoekbaars wordt bij dit huisje niet zoveel gevangen. Wel mooie snoek, op 2 min. vd accommodatie ving Raffie Cordes een snoek van 118cm en Jouke Timmer een snoek van 107cm, in 30 min tijd. In de omgeving van Villa Sunside zijn 3 geweldige vismeren, Herten, Bergviken, Varpen en Kyrksjon, meer info over de meren, klik hier >>>

De reis naar Villa Sunside:
Het snelste kunt u met het vliegtuig vanaf Amsterdam of Brussel naar Stockholm, vanaf Stockholm kunnen we een huurauto voor u boeken en is het 2.45u rijden. U kunt ook met de auto naar Villa Sunside, vanaf Utrecht is het 1700km, dus ongeveer 18u rijden, vanaf Antwerpen is het 1800km rijden en 19u rijden.

Villa-Sunside_6Vissen op snoek en snoekbaars in het mooie Zweden op snoek en een goed georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken zeer nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar ik kan je ook inmiddels wel vertellen dat het vissen op snoek in Zweden hetzelfde is als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren, maar dat kan in Nederland of België ook.

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de grote  jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Canada, Panama, Costa Rica, IJsland of Zweden boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

Villa Sunside Zweden weergeven op een grotere kaart
De huurboot:
  • Alle boten incl. dieptemeter
  • Visboten met 20pk 4-takt
  • Elektromotor aanwezig
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
  • 1 km naar de supermarkt
  • 1 km naar de bank & centrum
  • 2,5 rijden naar vliegveld Arlanda Stockholm

Prijslijst Villa Sunside

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze, verblijf minimaal 7 dagen

Prijslijst Villa Sunside 2024 
Villa Sunside huis
4 slaapkamers 6 personen
1300,-
Langan
2 slaapkamers, max 4 pers.
980,-
Torpet
2 slaapkamers, max 4 pers.
980,-
InternetInclusief
Bedlinnen en handdoekenInclusief
EindschoonmaakInclusief
Stroom, belasting en waterInclusief
Visboot 20pk 4.5m, dieptemeter en electromotor 55lbs
12L benzine
475,- per boot
Visgids +/- 8u
2-3 pers.
350 eu
Visvergunning voor Lusjon, Varpen en Bergviken+/- 30/40,- pp
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>