Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vissen in Denemarken

Cordes Travel verhuurt geen Denemarken

Beste sportvissers,

In April 2018 zijn wij gestopt met het verhuren van huisjes en boten in Denemarken, onze partner was gestopt en vanwege de klachten over de huisjes en de hele slechte vangsten, hebben we besloten om Denemarken niet meer in ons programma te nemen. De vangsten zijn niet meer wat het is geweest, de kwaliteit van huis en boot waren ook niet altijd super en als het dan ook lastig is om een leuk visje te vangen, is de lol er wel een beetje vanaf.

We zien ook een enorme groei in Noorwegen, vissers die voorheen naar Denemarken gingen hebben de afgelopen jaren de stap gemaakt naar Noorwegen, je vangt er veel meer vis, meer soorten en in formaat vaak veel groter. Veel vissers dachten dat Noorwegen enorm veel duurder was, maar dat viel na een vrijblijvende prijsopgaaf enorm mee, voor soms maar 200/300 pp meer zaten de groepen in Noorwegen en vingen kabeljauw, koolvis, pollak, heilbot, roodbaars, zeewolf, leng, lom en mochten per persoon 20kg visfilet mee naar huis nemen.

Wij hebben zelf 8 jaar in Noorwegen gewoond en daar werkzaam geweest als visgids, dus zijn echte Noorwegen experts, al mag je dat nooit van jezelf zeggen natuurlijk, om die reden gaan we ons ook nog verder richten op Noorwegen en weten zeker dat veel Denemarken vissers de stap naar Noorwegen ook zullen maken.

Heb jij eventueel interesse in een visreis naar Noorwegen ?
Mail ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgaaf of kijk eens op de website, bij elk huisje staan ook de prijzen vermeld van huis en boot. Je kunt met eigen vervoer naar bv zuid, west of midden Noorwegen of vliegen naar Noord Noorwegen. Ga je bv naar West Noorwegen, dan ben je voor huis, boot en overtocht incl. auto aan boord en slaaphut, ongeveer 600 euro pp kwijt, bij 4 personen met een 21ft 70pk visboot.

We hebben ook een speciale “Budget-pagina” voor die vissers die een klein beetje op hun budget moeten letten.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, mail ons gerust.

groetjes,
Linda en Raffie Cordes

Lofoten-Noorwegen 3

Lofoten-Noorwegen 6