Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Snoekvissen Zweden all inclusive

Snoekvissen Zweden Siljan “all inclusive”

* All inclusive visreis Siljan Zweden, max 3 pers.
* Incl. hotel, visboot, visgids, materialen enz enz
* Incl. ontbijt, lunch en diner.
* Exclusief tickets en huurauto
* Prijzen visreis naar Zweden >>>

Je koffer pakken, op het vliegtuig stappen of zelf rijden en dan 6 dagen vissen mét een visgids. Cordes Travel biedt hier een uniek en exclusief pakket aan “All inclusive vissen in Zweden”, alles tot in de puntjes geregeld. Vliegtickets en huurauto zijn niet inclusief, maar de rest wel. We hebben een prachtig hotel met losse bedden voor je, 3 personen per kamer met losse bedden. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om 2 of 3 kamers te boeken. Inclusief in de prijs heb je dan een uitgebreid ontbijt, aan boord een lunch en in de avond een 2 gangen diner, drinken is voor eigen rekening.

In de omgeving van Siljan, in midden Zweden liggen prachtige meren waar je prima kunt vissen op snoek en baars. De visgids heeft zijn boot op een trailer, dus kan elk meer in de omgeving uitkiezen, hij kijkt naar de vangsten en het weer en beslist dan waar hij met jullie gaat vissen. Snoekvissen is voornamelijk trollen, maar kan ook af en toe werpend gedaan worden. Baars is het beste te vangen in de maanden waar het water warmer wordt of is.

Visgids Olle of Mattias, zorgen dat jullie een prachtige visreis hebben en veel leren over de prachtige Zweedse visserij en de natuur. Siljan, waar er het meest gevist wordt door de visgidsen, is het 6e grootste meer van Zweden, maar zoals gezegd zijn de visgidsen zeer flexibel en kunnen alle kanten op. Zijn boot heeft plaats voor 4 personen, 3 vissers en de visgids, 2 personen + visgids is natuurlijk ideaal. Zijn boot is een Vboats fishboat X5 met een 80pk motor en alle apparatuur die een goede visgids heeft. Aan boord heeft de visgids alle materialen en hoef je zelf niets mee te nemen, alleen de kleding en drinken, de rest zorgt hij voor, ideaal toch ?

De reis:
Je kunt natuurlijk met eigen auto naar Zweden rijden, vanaf Utrecht ongeveer 1600km. Maar vliegen is natuurlijk sneller, je vliegt vanaf Amsterdam of Brussel naar Stockholm en vanaf daar 3,5u met een huurauto naar het hotel. Opties zijn er genoeg en uiteraard kunnen wij, indien gewenst de tickets en huurauto boeken.

Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout) in het prachtige Noorwegen en vissen nog steeds voor het bekende Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard is Cordes Travel ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de grote  jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal event voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis doet u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Prijzen
Foto's Zweden

Het vissen:

  • Incl. visboot + visgids
  • Incl. materialen en (kunst)aas.
  • Incl. brandstof
  • 6 dagen vissen
  • Reddingsvesten aanwezig

Accommodatie:

  • Hotel op basis van 2 personen per kamer
  • Bij 3 pers. zijn er 2 kamers
  • 2 losse bedden per kamer
  • Incl. ontbijt, lunch en diner
  • 3,5u rijden van Stockholm vliegveld.

Zweden “all inclusive prijzen” 

Prijslijst 2023 
2 personen "all inclusive"
2 dagen vissen
Incl. visgids, boot en materialen.
Hotelkamer ontbijt, lunch, diner.
1600,-
2 personen "all inclusive"
6 dagen vissen
Incl. visgids, boot en materialen.
Hotelkamer ontbijt, lunch, diner.
4500,-
3 personen "all inclusive"
2 dagen vissen
Incl. visgids, boot en materialen.
2 hotelkamers ontbijt, lunch, diner.
2140,-
3 personen "all inclusive"
6 dagen vissen
Incl. visgids, boot en materialen.
2 hotelkamers ontbijt, lunch, diner.
5510,-
Visboot + visgidsInclusief
Hotelkamer, 2 pers. per kamer (losse bedden)Inclusief
Ontbijt, lunch, dinerInclusief
hengels, reels, molens, (kunst)aas enz. enz.Inclusief
Bedlinnen en handdoekenInclusief
Visvergunning+/- 10,- pp
Vliegticket Incl. 23kg bagage+/- 150,- > 250,- pp
Huurauto per week250,- > 350,-
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>