Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Vuelandia FlightCare

Vuelandia FlightCare

Gegarandeerd geld terug bij vertraging of annulering van uw vlucht door de Airline !

De vergoedingen bij vertragingen langer dan 3 uur of een annulering van een vlucht:

 • 250,- pp bij vluchten minder dan 1500km
 • 400,- pp bij vluchten tussen de 1500 en 3500km
 • 600,- pp bij vluchten van meer dan 3500km
 • (Vlucht moet vertrekken of aankomen in Nederland)

Annulering of vertraging door: technische storing, motorproblemen, staking, weersomstandigheden of faillissement vd maatschappij.

 • Bereken >>hier<< de afstand naar het vliegveld van aankomst.
 • Amsterdam naar Alta, meest noordelijkste vliegveld is 2200km.
 • Brussel naar Alta, meest noordelijkste vliegveld is 2400km.

  Let op, de verzekering is alleen mogelijk als men vanuit Nederland vliegt.

Het wordt steeds drukker in het luchtruim en vliegtuigmaatschappijen krijgen het steeds drukker. Helaas komt het dan ook steeds vaker voor dat een vlucht vertraagd is of een vlucht wordt geannuleerd door technische problemen of slecht weer, want dat komt ook steeds vaker voor. De vliegtuigmaatschappij is hier verantwoordelijk voor en moet hier voor geld terug geven. Je hebt volgens een Europese wet recht op geld terug, gebaseerd op het aantal km naar de bestemming, alleen dat geld terug krijgen is een ander verhaal. Er komen dagelijks steeds meer bedrijven bij die voor jullie het geld wel “even” gaan incasseren en daar zelfs soms veel beter van worden omdat hun commissie soms wel meer dan 40% is, er zijn veel kleine lettertjes en voorwaarden.

Verder dekt een “annuleringsverzekering” deze kosten helemaal niet en in 95% vd gevallen wordt een vertraging door bv slecht weer ook niet vergoed. Wij bieden deze verzekering natuurlijk niet “zomaar” aan, we zijn geen verzekeringsbedrijf, dus als we iets aanbieden is dat ten goede van onze gasten en heeft dit voordelen voor onze gasten.

Altijd geld terug bij vertraging of annulering door: slecht weer, technische storing en faillissement vd vliegtuigmaatschappij en Vuelandia zorgt dat je geld terug krijgt.

Vuelandia FlightCare biedt samen met Cordes Travel, een geheel nieuw product aan waardoor je een duidelijk overzicht krijgt “wanneer” en “hoeveel” je terug krijgt bij een vertraging, annulering of zelfs faillissement van een vliegtuigmaatschappij tegen een hele schappelijke prijs van 19,95 per vliegticket/persoon. Dit telt voor een retourticket, dus is de heen én terugreis verzekerd tegen vertraging, annulering, schade aan het vliegtuig en faillissement vd maatschappij. Vuelandia is tevens de maatschappij waar SAS, KLM, Icelandair en Norwegian mee samen werken en ons aanspreekpunt is voor deze maatschappijen, dus Cordes Travel en Vuelandia werken dus al meer dan 10 jaar nauw samen.

Wat biedt de Vuelandia FlightCare verzekering ?
Je ontvangt compensatie bij een onverwachte lange vertraging, langer dan 3u of annulering (ook faillissement vd vliegtuigmaatschappij) van uw vlucht. Volgens de wet (EU261/14) heb je recht op compensatie van de vliegtuigmaatschappij in geval de vertraging de schuld is van de vliegtuigmaatschappij, echter maar 40% van de vertragingen is de schuld van de vliegtuigmaatschappij, ook bv KLM, SAS, Icelandair en Norwegian en andere betrouwbare luchtvaartmaatschappijen hebben ook wel eens last van vulkaan uitbarstingen en orkanen en die vallen daar normaal niet onder. Wél bij deze nieuwe “Vuelandia FlightCare” daar krijgt men altijd geld terug als er meer dan 3u vertraging of een annulering is door problemen met het vliegtuig, weersomstandigheden of faillissement.

Vuelandia FlightCare biedt i.s.m. Cordes Travel, deze unieke dekking, deze is afhankelijk van de afstand van de vlucht (250, 400 of 600 euro). Men ontvangt het gehele bedrag, zonder extra kosten, terwijl bij de meeste claim-bureaus men een administratie-vergoeding en 40% van de claim vragen, met FlightCare ontvangt de klant dus honderden euro’s meer tegen een geringe premie. Kies je niet voor de verzekering, dan ben je ook niet verzekerd bij faillissement en zijn wij niet aansprakelijk. Let op het is ook mogelijk om maar één persoon vd groep te verzekeren, als de andere zich niet willen verzekeren, dan is ook alleen deze persoon verzekerd, want het is persoonsgebonden.

De vergoedingen bij vertragingen langer dan 3 uur of een annulering van een vlucht:

 • 250,- vluchten minder dan 1500km
 • 400,- vluchten tussen de 1500 en 3500km
 • 600,- vluchten van meer dan 3500km

Vuelandia FlightCare regelt alles, je hoeft zelf bijna niets te doen, Vuelandia zorgt ervoor dat het geld zsm op je rekening staat, zij keren dus rechtstreeks aan jou uit. Veel van de claims gaan automatisch en weet de verzekeraar zelf al dat er een vertraging is en zetten zij het claimproces meteen in werking. Je krijgt vervolgens een bericht van de verzekeraar op welke rekening het geld gestort moet worden en klaar ben je ze nemen al het werk van jou uit handen. Ze kunnen nog wel om een bevestiging vragen dat de Verzekeraar bij de luchtvaartmaatschappij gaat claimen.

Op een rijtje:

 • In geval van vertraging of annulering van een vlucht ontvangt de verzekerde een uitkering, ongeacht wat de oorzaak is van de vertraging of annulering (b.v. staking, faillissement, weersomstandigheden, technische problemen of een vogel die in de motor vliegt)
 • Uitkering is bij afstand van 1.500 km of minder € 250,-, tussen 1.500 en 3.500 € 400,- en bij 3.500 of meer € 600,- Dit zoals bepaald in de EU-richtlijn.
 • Eén premie, voor de heen én de terugreis. (19,95 per persoon per ticket)
 • Online schade afhandeling, dus snel en effectief.
 • Eenvoudige, beperkte Algemene Voorwaarden, bijna geen uitsluitingen, bijna alles is verzekerd.
 • Voorkennis, dronkenschap of weigering, zijn niet verzekerd.
 • Vuelandia neemt de claim naar de luchtvaartmaatschappij over.
 • Ons advies, voor die 19,95 zouden wij géén risico nemen en deze verzekering altijd afsluiten.
 • Kan per persoon afgesloten worden, hoeft dus niet voor de hele groep, kan bv ook voor 3 vd 4 man.
 • Vlucht moet vertrekken en aankomen in Nederland.
 • Zijn er vragen, bel ons gerust 0031 (0)113 85 47 03

Heeft u interesse in deze Vuelandia FlightCare verzekering, wacht dan niet te lang en mail ons direkt !

 • Naam hoofdboeker en bestemming
 • Wie wil de verzekering afsluiten ? (dus naam vd persoon of personen)
 • Verzekering gaat per persoon !

Mail naar: Info@cordestravel.nl 

Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar

 

Vuelandia