Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Florida vakantie

Florida Keys USA vakantie & sportvissen

 

De Florida Keys, wie kent deze eilandengroep in Amerika niet ? De Florida Keys, ook wel de “Sportfishing Capital of the World” (Sportvis-hoofdstad vd wereld) genoemd, maakt deel uit van de staat Florida, deze Keys bestaan uit ongeveer 1700 kleine eilandjes, dus geven een “Caribisch” tintje. De Florida Keys beginnen bij Miami en gaan helemaal door naar het zuiden naar Keys West, wat op maar 150km van Cuba is verwijderd en is een tropisch gebied. Vanaf Miami Airport is het ongeveer 1,5u rijden naar Islamorada en 3u naar Key West, het meest zuidelijke puntje van Florida. Vanaf Nederland of België kunt u het beste vliegen op Miami, bv direkt met “Arkefly” of “Air Berlin” als u naar de Florida Keys gaat. De Keys bestaan uit koraalrots, zandbodems en mangroves, dat zijn bomen en struiken die alleen groeien in zoute gebieden met een tropisch klimaat.

Florida-Keys 94

Florida is een ideale vakantie-bestemming en zal voor vele sportvissers, duikers, strandliefhebbers en pas getrouwde stellen een vakantie zijn om nooit meer te vergeten. De vraag; “Wat kun je doen in Florida” kunnen we beter omdraaien, wat kun je niet doen in Florida ?, dan zijn we sneller klaar. Om zomaar eens wat voorbeelden te noemen wat men allemaal in Florida kan doen; offshore vissen, backcountry vissen, duiken, snorkelen, trouwen, zeilen, golfen, jetski varen, windsurfen, wandelen, fietsen, zwemmen met dolfijnen en om dan ook maar wat attracties te noemen; Walt Disney World, Discovery Cove, Sea World Orlando, Kennedy Space Center, Miami Beach en heel veel andere activiteiten, festivals, bezienswaardigheden en leuke dingen om te zien en te doen, kortom een vakantie naar Florida, daar zult u geen spijt van krijgen. Genieten van de zon, lekker weer, palmbomen, witte stranden, sportvissen en volop plezier, niets voor niets wordt Florida ook wel de “Sunshine State” genoemd.

Florida-Keys 64Voor een goede vakantie naar de Florida Keys werken we samen met Jeremy, onze Belgische partner die al vele jaren op de Keys woont en getrouwd is met een Amerikaanse. Jeremy is daarom dicht bij alle accommodaties, activiteiten en alle programma’s die Cordes Travel daar aanbiedt. Hij is ook ter plaatse als er vragen zijn, u speciale trips wilt boeken of wilt gaan duiken, Jeremy duikt namelijk zelf ook. Hij organiseert i.s.m. ons dus alles en zorgt ervoor dat alles in orde is, zo staat u er nooit alleen voor, met een expert ter plaatse. Maak de vakantie van uw leven en ga eens naar de Florida Keys en geniet van de mogelijkheden hier.

Accommodaties boeken we ook voor u, in ons programma bieden we op dit moment vier verschillende vakantie paradijzen, Cheeca Lodge & Spa (Islamorada), Ocean Pointe (Tavenier), Islander Resort (Islamorada) en Post Card Inn (Islamorada). Verschillende accommodatie’s in verschillende prijsklasse’s en dus voor ieder wat wils. Allemaal resorts waar alles prima is geregeld en de gasten van Cordes Travel meer dan welkom zijn. U kunt hier dus met een gerust hart naar toe, zonder verrassingen of verdekte kosten. Let op, al onze prijzen zijn inclusief alle kosten, op internet worden er vaak prijzen aangeboden zonder deze kosten, dan “lijkt” het goedkoper, bij ons betaald u de echte prijs en geen “vanaf” of “na betaling” een verrassing op uw afschrift vd bank.

Sportvis-programma

Postcard-Inn