Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Visreis Madagaskar Nose Be Madagascar

Visreis Madagaskar Nose Be Madagascar

* Live on board (slapen aan boord)
* Ieder zijn eigen slaapkamer aan boord
* Visgids en kapitein aan boord
* Prijzen visreis Madagaskar >>>

Eindelijk in ons programma, een visreis naar Madagaskar een visreis mét begeleiding naar Nose Be, maagdelijke visgronden, max. 20 min. varen naar de stekken en vissen op heel veel soorten. Welkom bij deze visreis naar Madagaskar en lees hier alles over deze unieke droombestemming die i.s.m. wordt uitgevoerd met Tropical Sea Angling.

Deze visreizen zijn altijd onder begeleiding van Erik Axner of Johan Mikkelsen van Tropical Sea Angling (Nordic Sea Angling). Nordic Sea Angling is al jaren onze partner voor Havoysund, Vesteralen, Nappstraumen en A Rorbuer in Noorwegen. Deze visgidsen komen uit Zweden en behoren tot de top visgidsen vd hele wereld en spreken heel goed Engels. Erik en Johan hebben zich nu ook gespecialiseerd in het vissen in de warme landen. Johan is daarmee inmiddels bekend geworden in de hele wereld, hij wordt nu zelfs gesponsord door “Pelagic” een wereldberoemd merk in de Big Game visserij. >>Filmpje 1<<>>Filmpje 2<<>>Filmpje 3<<

Erik en Johan gaan deze visreizen begeleiden, of met alleen jouw groep of als je alleen of met z’n tweeën bent, kun je aansluiten bij andere vissers uit de hele wereld. Daar wij van mening zijn als je dit soort visreizen zonder ervaring doet, zonder de juiste mensen te kennen, regels, wetten en connecties niet hebt, kan het heel verkeerd aflopen, het zijn nu eenmaal andere landen dan Nederland en België. Dus mocht er nu iets fout gaan, mocht je ziek worden of wat dan ook, dan is Johan of Erik er bij en zij weten precies hoe te handelen.

Een ander groot voordeel is dat Erik en Johan echte diehard vissers zijn, echte cracks en kennen deze visserij als geen ander, dus ook op visgebied zit je top en heb je geen ervaring nodig, ter plaatse helpen ze je de hele dag. Je kunt tijdens je visreis naar Madagaskar enorm veel soorten vangen, denk aan oa GT, Dogtooth Tuna, Mahi Mahi, Sailfish en heel veel andere prachtige soorten vissen, monsters om te vangen en een enorme sportvis, later meer daarover.

Een visreis naar Madagascar een droom voor heel veel sportvissers, de visserij rondom Madagaskar is zo gaaf voor iedere visser, echt een (vis)paradijs. Madagaskar ligt aan de zuidoostkust van Afrika en is ‘s werelds 4e grootste eiland vd wereld. Deze visgronden worden pas sinds een paar jaar bevist, dus maagdelijke visgronden.

De visserij rond Madagaskar Nose Be
Wil je nu eens wat anders ? Vissen op prachtige kleurrijke en sterke soorten en per visreis 20 of meer soorten vangen ? Dan is deze visreis naar Madagaskar jouw bestemming. Rond Nose Be kun je echt heel veel prachtige soorten vis vangen, denk aan: GT, Dogtooth, Kingfish, Coral Trout, heel veel soorten Grouper, Snapper, Mangrove Jack, Wahoo, Tuna, Sailfish, Marlin, Bluefin Trevally, Sweetlip, Barracuda, Needlefish, Mahi Mahi en heel veel andere soorten.

We vissen hier met de poppers, stickbait, trollen en slow and fast-jigging. Zo kan men bijvoorbeeld slow of fast-jiggen en werpen met poppers en stickbaits tegelijk en kan men soms met aasvissen. Er zwemmen zoveel enorm sterke vissen, dat er altijd wel een dikke vis te vangen is. Kortom voor elke visser wat wils en ook vaak te combineren met een andere techniek op een zelfde stek en bijna altijd tussen de 20 en 40m diep.

Kun je het je al voorstellen ? Vissen in gebieden waar nooit gevist wordt, gebieden waar er geen visdruk is, waar de beroeps niet komt en waar je kunt vechten met een hele dikke Dogtooth Tuna of een grote GT of misschien wel een Marlin ? En aan boord dus een kapitein en een deckhand die je helpen de vis te landen en Erik of Johan die je helpen.

Met de snelle boten en de catamaran als accommodatie, kunnen zij alle kanten op, jullie drijvende slaapkamer gaat dus daar liggen waar de visserij en het weer het beste is. Slapen op de catamaran en vissen vanaf de snelle visboten, je slaapt dus niet op de visboot, al zouden sommige vissers dat wel willen. Hengels en molens zijn via Cordes Travel te huur of ter plaatse.

Verblijf Madagascar
Madagaskar is eigenlijk een continent op zichzelf, het is 1550km lang en 650km breed, kortom zeker geen klein eiland. Nose Be is een klein eiland (321 km2) ten noorden van Madagaskar waar de boten vandaan vertrekken. De groepsreis is vaak voor 7 man + “tourleader” (Erik of Johan), je kunt dus alleen mee gaan op deze visreis of met meerdere personen. Je gaat met 4 boten op pad 2x een catamaran waar men in groepen van vier op slaapt en 2 snelle boten, 32ft met 2x 250pk, om mee te gaan vissen, je vist dus niet vanaf de catamaran. Je vist vanaf ongeveer 07:30 tot 16:30, dus heel veel vistijd.

Het mooie van dit “live on board” systeem is dat de catamaran overdag meevaart, van de ene baai naar de andere baai, elke dag naar een ander (verder) maagdelijk gebied. Op deze manier zijn de vaarafstanden naar de stekken tussen de 10 en 20 minuten, kortom héél véél vistijd en weinig varen. In de avond ben je dan ook weer snel terug aan boord en eet je met z’n allen op 1 boot. Je slaapt met 4 man (+ crew) per boot heeft ieder zijn eigen slaapkamer met een ventilator. Aan boord kan je ook je kleding (laten) wassen, tegen een kleine vergoeding.

Eten en drinken
Ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en water zijn inclusief in de prijs, limonade, alcohol en wijn zijn exclusief, maar die prijzen zijn erg goedkoop. Cola/fanta +/- 1,50 eu,  1/2L bier +/- 2,- eu, whiskey 3,- en fles wijn 15,-

De reis naar Madagaskar:
Vanaf Amsterdam, Brussel of Parijs vlieg je naar Nose Be (NOS). Wij adviseren onze groepen om zelf de tickets te boeken, indien gewenst kunnen wij dit ook doen. In Nose be wordt je opgehaald door iemand vd crew en hij brengt je naar het hotel of meteen naar de boten. Onderweg wordt er geld gewisseld, dat hoef je dus niet in NL of België te doen. Aan boord zijn de prijzen in MGA ook wel AR genoemd (Madagaskar Ariary), maar daar wordt je na de boeking uiteraard goed over geïnformeerd.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijslijst Madagaskar
Foto's Madagaskar