Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Naustbekken vissen bij Kristiansund Noorwegen

Naustbekken, vissen bij Kristiansund, midden Noorwegen

* 1 huis max 7 pers. 3 slaapkamers
* Prijzen visreis naar Naustbekken >>>

OLYMPUS DIGITAL CAMERANaustbekken, vissen in midden Noorwegen. Dit huis Naustbekken, ligt recht tegenover Sjostuer op 100m afstand, in dezelfde baai. Bent u dus met meer personen, dan is wellicht Sjostuer een optie voor u. We hebben al vele groepen gehad die naar Sjostuer zijn geweest en daarom zijn we enorm blij dat we nu ook Naustbekken in ons programma hebben. Naustbekken is een groot ruim vrijstaand droomhuis, met een geweldig groot balkon, 3 ruime slaapkamers met in totaal 7 losse bedden, 2 badkamers en 2 toiletten. Het grote luxe moderne huis heeft internet en een compleet ingerichte keuken, met oven, magnetron en afwasmachine. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft een geweldig uitzicht over het fjord en ligt in eens zeer rustige omgeving. Een dag slecht weer, breng dan een bezoek aan de grote stad Kristiansund (30 min. rijden), waar men geweldig kan winkelen. Verder is er op 15 minuten varen/rijden een winkel waar u boodschappen kunt doen.

Sjostuer en Naustbekken liggen op het eiland “Frei”, net onder Kristiansund, niet Kristiansand, want die ligt in het zuiden. Dit eiland ligt dus in de buurt van Kristiansund in midden Noorwegen en dit ligt Zuidwest onder Smøla en Hitra. Dit gebied staat al jaren bekend om zijn goede visvangsten en zijn prachtige omgeving. Naustbekken ligt geheel beschut in een zijarm vd open zee, daarmee liggen de beste stekken eigenlijk bijna voor de deur. Hier kunnen de sportvissers alle kanten op en er kan met bijna iedere wind gevist worden. Leng, lom, kabeljauw, heilbot, zeeduivel, zeewolf, schelvis en vele andere soorten zijn hier te vangen, een gebied wat nog heel veel te bieden heeft.

Naust-bekDe reis naar Naustbekken:
Om naar Naustbekken te komen adviseren wij u de overtocht Kiel naar Oslo aan, vanaf Oslo rijdt u in ongeveer 8-9 uur naar Naustbekken toe. Uiteraard boeken wij alle overtochten voor u van de Color Line, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Desgewenst kunt u ook met het vliegtuig reizen. Hier vandaan kunt u een auto huren of kiezen voor een taxi, vanaf Kristiansund is het ongeveer een half uurtje rijden naar Sjostuer, 20km. Uiteraard boeken wij de vliegtickets, huurauto of transfer voor u.

Vissen in het mooie Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u bv een boekwerk van maar liefst 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door hoe beter kan uw visreis beginnen ? Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse Cordes Traveldag een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje

De huurboot:
  • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
  • 2x Aluboot 19ft 50pk
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

  • Vaste wisseldag op zaterdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Grote vriezer aanwezig
  • 15 min. naar de supermarkt
  • 15 min. naar de bank & centrum
  • 0,5 u (20km) rijden naar vliegveld (Kristiansund)

Prijslijst Naustbekken

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag zaterdag

Prijslijst Naustbekken 202201-04 tm 01-10
Naustbekken
tot 4 personen
1755,-
Meer dan 4 pers.100,- pp pw
EindschoonmaakIncl.
Stroom, belasting en water Inclusief
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Kværno 19ft 50pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter590,-
Kværno 19ft 60pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter630,-
Bootverzekering verplicht
(met eigen risico)
50,- pw
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>