Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Sordellen Zweden vissen op snoek

Sordellen Zweden vissen op snoek

* Houten blokhut met 2 slaapkamers max. 4 personen
* Verhuur alleen per hele week.
* Bij Cordes Travel, vliegtickets met 2x 23kg bagage + 8kg handbagage (54kg bagage pp retour)

Sordellen 14Sordellen voor de sportvissers die rust zoeken en een budget vakantie zoeken, geen luxe maar toch prima om te leven en te vissen. Sordellen is een kleine zweedse gedateerde blokhut met stromend water, elektriciteit, douche, toilet, keuken, TV en zelfs internet (usb stick). Het huisje is schoon, maar wel wat oud, doch prima om in te wonen tijdens uw vakantie, Linda en Raffie hebben hier zelf 2 dagen geslapen, dus geen probleem. Er zijn 2 slaapkamers, 1 kamer met een 2-pers. bed en de andere kamer heeft een stapelbed. Er is een zithoek, allesbrander en elektrische kachels voor de koude dagen. De auto staat voor de deur op een eigen p-plaats en er is een overdekt terras. In een kleine blokhut naast de grote blokhut is een speciale wasruimte met wasmachine.

Sordellen 3Uiteraard is er ook een visboot aanwezig, deze ligt op 600m vh huisje, maar hier kun je met de auto komen, dat is geen probleem. Wel even zo parkeren dat je niet in de weg staat voor de trailerhelling. Dan komen we meteen aan bij het meer, het is een open meer dus als er flink wind staat is het niet vissen, dus er kan een dag uitvallen. Maar het meer biedt wel veel goede mogelijkheden voor de snoekvisserij, zowel trollend als casten.

 

De reis naar Sordellen:
Het snelste kunt u met het vliegtuig vanaf Amsterdam of Brussel naar Stockholm, vanaf Stockholm kunnen we een huurauto voor u boeken en is het 3u rijden. U kunt ook met de auto naar Sordellen, vanaf Utrecht is het 1700km, dus ongeveer 18u rijden, vanaf Antwerpen is het 1800km rijden en 19u rijden.

Vissen op snoek in het mooie Zweden op snoek en een goed georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken zeer nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar ik kan u ook inmiddels wel vertellen dat het vissen op snoek in Noorwegen hetzelfde is als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren, maar dat kan in Nederland of België ook.

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de grote  jaarlijkse ”Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Koffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen

Sordellen 3  Sordellen 5 Sordellen 4 Sordellen 2 Sordellen 12 Sordellen 24 Sordellen 13 Sordellen 11

Sordellen 17 Sordellen 19 Sordellen 18 Sordellen 17 Sordellen 15 Sordellen 14 Sordellen 2 Sordellen 3

Visboot Sordellen 1 Visboot Sordellen Sordellen 9 Sordellen 8 Sordellen 7 Sordellen 6 Sordellen 5 Sordellen 4


Sordellen weergeven op een grotere kaart
De huurboot:
  • Boot incl. dieptemeter
  • Visboot met 25pk en dieptemeter
  • Geen elektromotor aanwezig
  • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra: 

  • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Internet met USB stick, kleine bijdrage
  • 5 km naar de supermarkt
  • 10 km naar de bank & centrum
  • 3u rijden naar vliegveld Arlanda Stockholm