Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Visreis naar Dafjord Noord Noorwegen

Efjord-2015 - 6Visreis naar Dafjord Noord Noorwegen

Reis naar Dafjord Noord-Noorwegen 9 mei t/m 16 mei 2015

Reis was goed te doen na aankomst Tromso taxi en huur auto naar buurtsuper. Bij aankomst in Dafjord alles instaleren in de mooie woning en de bootjes gevuld met hengelspullen.  ’S avonds meteen naar de visstekken, wat zoeken en over algemeen wat klein spul gevangen. Na het avondeten en een paar biertjes op bed.  Vroeg aan het ontbijt en weer de zee op water even zoeken en toe vingen we kabeljauw, koolvis, lom, schelvis en een paar roodbaarzen.

Zo ging dat een paar dagen door. Dinsdag richting Atlantische oceaan geweest bijna 2 uur varen, maar niet veel gevangen en toen kwamen de grotere kabeljauwen en een Heilbot ongeveer 39 kg die was super lekker en een kleine spinkrab. Het weer was droog, was wel aan de koude kant en het einde v/d week wat sneeuw. Verder zij het mooie visbootjes met kajuit, goede werkplaats om vis te fileren met 2 vriezers voor fillets de rest alles dichtbij winkels 10 minuten rijden.

Dus een super vakantie, leuke familie behulpzaam met alles. Uiteraard ook een dank aan Raffie en Linda voor de organisatie, prima geregeld.

Jos en de Urkers

 

Efjord-2015 - Efjord-2015 - 6 Efjord-2015 - 5 Efjord-2015 - 4 Efjord-2015 - 3 Efjord-2015 - 2 Efjord-2015 - 1