Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Roan Rorbu vissen in Midden Noorwegen

Roan Rorbu vissen in Midden Noorwegen

* 2 Rorbu’s max. 6-8 personen, 3-4 slaapkamers, losse bedden, per huisje

Roan-Rorbu_11Roan Rorbu, vissen in midden Noorwegen, 100km boven Trondheim ligt de prachtige accommodatie “Roan Rorbu 1 & 2″ deze mooie compleet gerenoveerde vakantiehuizen liggen direkt aan het water, sterker nog het terras steekt boven het water uit, dichter aan het water kan dus niet. Dit stijlvol wit ingerichte huis is van alle gemakken voorzien, Rorbu-1 heeft 3 slaapkamers voor max. 6 personen en Rorbu-2 heeft 4 slaapkamers met 8 losse bedden, voor max. 8 personen, ivm de douche en de ruimte adviseren we in Rorbu 2 max. 6 personen. Grote compleet ingerichte keuken met afwasmachine, magnetron, oven en er is wifi in de huisjes. Bent u met een grote groep, dan is dit ideaal omdat men dan voldoende slaapkamers en boten heeft. Huis 1 is in 2013 opgeleverd en huis 2 is in 2014 opgeleverd, dus beide gloednieuwe accommodatie’s  voor een hele scherpe prijs. Tevens is er bij elk huis een groot terras met uitzicht over het water en er staat een grote gas BBQ voor in de avond wat lekkers te grillen. Let wel deze accommodatie is vaak al 1 jaar voor vertrek geboekt, dus men moet hier echt op tijd bij zijn of geluk hebben.

U wordt wakker en hoort de zee bruisen en de meeuwen krijsen, vervolgens gaat u in alle rust ontbijten op het grote terras aan het water, met een prachtig uitzicht over het fjord en de haven. In de periode rond eind Juni is het hier zelfs 24u per dag licht, dus kunt u volop genieten van Noorwegen. Prijs/kwaliteit is hier perfect, want het huis is modern en luxe ingericht, zie de foto’s onderaan. Op 100m is er een supermarkt, benzinestation en op 2.5km is er restaurant/pub en op 9km een bank, dus ook deze zaken zijn allemaal in de buurt. Het is dus zeker geen huisje dat alléén voor sportvissers geschikt is, ook een familie kan hier prima verblijven, men kan hier prachtig wandelen.

22ft-115pkDe sportvissers kunnen eigenlijk al vanaf het terras vissen, makreel en koolvis en met geluk een platvisje zwemmen direkt voor de deur. Ook 4 prachtige 19ft 50pk visboten liggen klaar om gebruikt te worden en een grotere 22ft met 115pk is ook te huur. Het gebied is veelzijdig en eigenlijk nauwelijks nog bevist, we verwachten hier in de komende jaren dan ook veel prachtige vangsten. Zandplaten, onderwaterbergen, stijle kanten en volop beschutting van de verschillende eilanden in de buurt. Er zijn dan ook vorig jaar een aantal mooie heilbotten, roodbaarzen, dikke koolvissen en vette kabeljauw gevangen. Is er een dag storm kunt u prima vanaf de kant vissen of met lichte spinners op forel vissen in de buurt vd accommodatie, de huiseigenaar kan u alles daarover vertellen. U kunt bij deze accommodatie 98% vd tijd gaan vissen omdat men beschut ligt tussen de fjorden. Cordes Travel is goed bekend met de huiseigenaar, dus alle aanvragen en boekingen gaan direkt naar Cordes Travel. Beide eigenaren doen enorm veel moeite voor de gasten en alles is hier echt top, niet voor niets dat men er 12 tot 14 maanden voor vertrek bij moet zijn om te boeken.

Vissen in Noorwegen, begint bij Cordes Travel, na de boeking ontvangt u een 48 pagina’s pdf met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men ook op ons kantoor privé-les krijgen hoe te vissen in Noorwegen, we bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België en is er de jaarlijkse “Cordes Traveldag”. een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt.

Roan Rorbu nr 2 --De reis naar Roan:
Het beste kunt u de overtocht Kiel-Oslo met de Color-Line nemen en dan 10u naar Roan rijden, daar zult u dan rond 20:00 aankomen in uw huisje. U kunt er ook voor kiezen om wat meer te genieten vd Noorse natuur en het rustig aan te doen en onderweg een hotel of Hytte te nemen, daar kunnen we u uiteraard bij helpen. Ook is er de mogelijkheid om te vliegen, maar dan moet u vanaf het vliegveld 3,5u rijden (220km) naar de accommodatie en een huurauto bestellen, u vliegt dan op Vaernes (Trondheim).

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

Prijzen
Foto's huisje

De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 4x visboot 19ft 50pk
 • 1x 22ft 115pk aluboot
 • Boten liggen 50m vh huisje
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • 2 Rorbu’s met 3 & 4 slaapkamers per huis
 • Elk huisje heeft een Gas BBQ buiten
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezers aanwezig
 • 1 km naar de supermarkt
 • 1 km naar de bank & centrum Roan
 • 3,5u (220km) rijden naar vliegveld (Trondheim)

Roan Rorbu Noorwegen from Raffie Cordes on Vimeo.