Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Krakvag Storslattoya vissen in Noorwegen

Krakvag Storslattoya, Hitra, Fjellvaeroya, Storfosna

* 5 huisjes max. 4 pers. 3 slaapkamers

Krakvag 3 1

Vissen op het eiland Krakvag, naast Storfosna, Fjellvaeroya en Hitra is top. Er zijn 5 huisjes aan het water, het huisje is niet groot (53m2) met 3 slaapkamers, maar wij adviseren eigenlijk 4 personen in het huisje ivm de ruimte. Deze accommodatie is voor sportvissers die graag naar Noorwegen gaan, maar iets zeer betaalbaars zoeken, nu dan is Krakvag wat u zoekt. Het is er schoon, de huiseigenaar  is erg aardig en doet zijn werk prima, het visgebied is prima, alleen het huisje is wat klein en de boten veilig. De stekken liggen hier echt recht voor de deur, de wind kan een spelbreker zijn, maar dan moet men even naar de andere kant varen of vanaf de kant gaan vissen. Uiteraard kan men met deze 19ft 50pk boten niet heel ver de open zee op, maar is het weer goed, dan is dit een top-accommodatie en kunt hier alles vangen, want het is een prima visgebied. Op het eiland zelf is een kleine winkel, is daar iets niet op voorraad, dan kan Thomas de eigenaar het meenemen voor jullie.

Frovag 19ft 50pk - 2Het huisje is Noors ingericht met een prachtig uitzicht over het water. Er is een speciale ruimte voor de hengels en de pakken, er is een wasmachine en droger, er is een grote vriezer en de keuken is van alle gemakken voorzien, oven, magnetron, afwasmachine en er is zelfs wifi in alle huisjes, uiteraard ook TV.

De visboten zijn allemaal 19ft met 50pk en 1 visboot zit inclusief in de prijs, dieptemeter, stuur, elektrische start, GPS/plotter, fishfinder. Wij adviseren 3-4 personen per boot.

Krakvag vangsten - 40Vangsten zoals grote leng, heilbot, pollak, koolvis en kabeljauw zijn hier zeker geen uitzondering, er zijn de afgelopen jaren al vele hele grote vissen gevangen. Door de gunstige bodem, de verschillende eilandjes is het vissen hier prima, ook voor de hele grote leng vanwege de kiezels en stenen. Platvissen zoals schar en schol zijn hier volop mogelijk, daar er volop zandbodem is waar deze platvis prima te vangen is. Thomas de eigenaar is zelfs sportvisser, dus zal jullie de beste stekken laten zien. Zoals gezegd kun je hier ook heel erg leuk vanaf de kant vissen.

De reis:
Om naar Krakvag te komen adviseren wij u de prachtige overtocht van Kiel naar Oslo aan, vanaf Oslo rijdt u in ongeveer 8-9 uur naar Krakvag toe. Uiteraard boeken wij deze overtocht voor u, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Desgewenst kunt u ook met het vliegtuig reizen. De KLM vliegt 2x per dag rechtstreeks op Trondheim, hiervandaan kunt u het beste een auto huren, waarmee het nog ongeveer 3 uur rijden is naar Krakvag. Voor deze accommodatie heeft u 2 veerboten nodig van Agdenes Valset naar Brekstad en van Garten naar Storfosna, deze vaart elk uur, vaartijden krijgt u van ons.
Wilt u eens een kijkje nemen aan boord vd ColorLine, de overtocht van Kiel naar Oslo, klik hier >>>

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboot:
 • Boot is incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • Visboot 19ft 50pk (max 3-4 pers)
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • Slaapkamer 1 & 2 hebben 2 losse bedden per kamer
 • Slaapkamer 3 heeft een stapelbed

Informatief & Extra:

 • Wisseldag, maandag of vrijdag
 • Verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 10 of 11 dagen ook mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 20 km naar de supermarkt
 • 20 km naar de bank & centrum
 • 3u (160km) rijden naar vliegveld (Trondheim)