Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Haugstenstoa snoekvissen in Noorwegen

Haugstenstoa snoekvissen in Noorwegen

* 1 accommodatie met 2 slaapkamers

Haugenstenlia--huis“Haugstenstoa” hier wordt echt spannend gevist op echte roofvissen zoals de grote Snoek. Hier maakt u een hele goede kans de grootste Snoek of Baars te vangen van uw leven en dat in het prachtige droomnatuur van Noorwegen. De natuur  in deze omgeving is echt een sprookje, een vistrip naar dit gebied zult u niet snel meer vergeten. Ook hier staat de huiseigenaar klaar om uw vakantie tot een succes te maken. Mooi huisje, prachtige omgeving en ook nog eens kans maken op de vis van uw dromen ? Wat wil een visser nog meer ? Het grote “Vansjo” meer heeft een oever van rond de 250km lengte en herbergt honderden droomstekken, eilandjes, stijle wanden, bergjes onder water en bochten waar de grote vissen nietsvermoedend dik aan het worden zijn. Er zijn hier al meer dan 12 soorten vis gevangen en wie weet zwemmen er nog veel meer. De accommodatie is een echte Noors huisje met in het huis 1 slaapkamer met een stapelbed en in een extra aanbouw 20m verderop is ook 1 slaapkamer met 2 losse bedden, dus deze accommodatie is geschikt voor max. 4 personen. Uiteraard zijn er ook visboten, incl. in de prijs is een 15ft 15pk visboot met dieptemeter, een 2e visboot 15ft met 10pk is ook te huur als 2e boot.

Haugenstenlia--huis14De reis naar Haugstenstoa:
Ons advies is de overtocht van Kiel naar Oslo met de Color-Line, vanaf Oslo is het meer 1 u rijden naar Haugstenstoa. U kunt er ook voor kiezen om te vliegen naar Oslo. Uiteraard kunnen wij meteen de overtocht, vliegtickets en huurauto voor u boeken, dan heeft alles bij elkaar en is dat maar geregeld. Wij zijn officieel agent voor de Color-Line, dus we boeken de overtocht zelf in.

Vissen in het mooie Noorwegen op snoek en een goed georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. We werken nauw samen met de grote namen in de hengelsportwereld die zelf jarenlange ervaring hebben met het vissen op snoek en snoekbaars in Noorwegen en Zweden, zij hebben het snoekvissen goed onder de knie. Maar ik kan u ook inmiddels wel vertellen dat het vissen op snoek in Noorwegen hetzelfde is als in Nederland en België, alleen de omgeving is wat anders en de dieptes kunnen variëren.

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest (zout)  in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse unieke “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken,  7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Koffiemachine Magnetron Oven TV Afwasmachine copy Internet

Prijzen
Foto's huisje

Haugstenstoa weergeven op een grotere kaart
De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder
 • Boot-1, 15ft 15pk (incl. in de prijs)
 • Boot-2 15ft 10pk
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Vriezer aanwezig
 • Internet tegen betaling
 • 2 km naar de winkel
 • 3 km naar de bank
 • 3 km naar het centrum Moss
 • 75 km naar vliegveld (Oslo)