Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Denemarken

Vissen in Denemarken (Langeland)Kaart--Langeland-

  • Verhuur alleen per hele week
  • Vaste wisseldag zaterdag
  • Geen vaarbewijs nodig

Op maar 8 uur rijden vanaf Utrecht en 9 uur rijden vanaf Antwerpen, bevindt zich een mooi sportvisgebied genaamd “Langeland”. Wilt u een weekje lekker vissen, geen overtochten en vliegreizen, ga dan naar Langeland in Denemarken. Uiteraard kan men deze visserij niet vergelijken met de visserij in Noorwegen en IJsland, maar het vissen in Denemarken is zeker leuk. Samen met uw visvrienden een weekje vissen is altijd leuk, vissen, beetje kaarten en plezier maken.

Vangsten bestaan uit gul, platvis en in de zomer kans op geep, het vissen gebeurd vanaf de kant en vanaf de boot. Het geheim van het vissen in Denemarken is dat met juist “licht” moet vissen, zware pilkers van 400gr zijn dus hier  niet nodig, lichte pilkers en kleine shads en kleine pilkers vangen hier de meeste vissen.

Onze accommodaties liggen allemaal rondom de plaats Osterkov (zie kaartje rechts) en onze boten liggen in de haven Bagenkop en Spodsberg, afhankelijk vh type boot. Maar Langeland is er niet alleen voor de sportvissers, er komen ook tientallen groepen sportvissers met hun gezin of er komen families die helemaal niet gaan vissen. Langeland Denemarken heeft dus voor iedereen wat te bieden.

Voor alle vragen over het vissen bij Langeland, vistechnieken, aas, vangperiodes en stekken kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht, maar ook ter plaatse hebben we een Duits / Engels sprekende medewerker die alle tips, stekken en alle zaken omtrent visserij aan u verteld. In de hengelsportwinkel in Bagenkop zijn vele materialen te koop, deze man is ook visgids, dus vraag hem zeker even om advies en de beste stekken om te vissen in Denemarken Langeland.

Accommodaties
Visboten
Familievakantie