Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Cordes Traveldag

Het reisburo dat nèt dat beetje meer voor haar gasten doet !

Hét evenement voor de sportvisser die op visreis gaat !

Dé Cordes Traveldag

Zaterdag 09 Februari 2019 Sliedrecht

Sliedrecht 10:00 tot 16:00 (Let op, aanmelden verplicht)

* Op deze dag worden ook de “Sportvis-pakketten” uitgereikt.

Grote Tombola/Loterij

Rond 14:15 zullen de prijzen verloot worden. Lootjes kosten 1,- euro prstk

Hoofdprijs 2019

t.w.v. 3600,-

Vesteralen Noorwegen

1 week gratis huis & 23.5ft visboot
en 1 dag gratis de visgids aan boord !

(bekijk >>hier<< de accommodatie)

Vesteralen Apartments 15


Bekijk hierboven de film van de Cordes Traveldag 2018

LET OP !!! U moet zich aanmelden voor deze dag, ook als u al een visreis geboekt heeft bij Cordes Travel.

In Februari 2018 hebben we in Sliedrecht voor de 9e keer de unieke Cordes Traveldag gehouden en wederom met groot succes, er kwamen meer dan 950 bezoekers. Een gezellige exclusieve dag voor sportvissers die hun visreis naar oa Noorwegen, IJsland, Florida, Canada of Zweden hebben geboekt. Zie het filmpje van deze dag hierboven.

Waarom deze dag ?
Een boeking doen is simpel, dat kan iedereen, maar service bieden na de boeking en tijdens de visreis, daar zijn de meeste bedrijven “gesloten”, wij niet, wij zijn er altijd voor onze gasten en na de boeking begint ons werk pas. We willen alle sportvissers die bij ons een visreis geboekt hebben de mogelijkheid geven om zich zo goed mogelijk voor te bereiden en daar bieden we zoveel mogelijk gratis hulp aan. Om te beginnen staan we op alle grote beurzen, want op een beurs moet je er gewoon zijn voor je gasten. Dan hebben we boekwerken met informatie over het vissen in Noorwegen en IJsland in PDF vorm, boordevol tips, technieken, trucs en foto’s.

Tja en dan deze grote Cordes Traveldag wat uitgegroeid is van een leuke dag tot een groot evenement !! Deze dag zal een informatieve dag zijn waar ervaren sportvissers en visgidsen al uw vragen kunnen beantwoorden. Samen met Raffie, Linda, Maurits, Cor, Robért, Nanno, Teun en Willem en 60 sportvis-experts kunt u de laatste tips en stekken nog eens bespreken, zullen uw A3 gelamineerde zeekaarten uitgedeeld worden en zijn er sportvissers aanwezig die misschien ook al eens eerder op uw geboekte accommodatie zijn geweest. Een geheel ongedwongen dag, gewoon een gezellige vooral leerzame dag, voor sportvissers die via Cordes Travel hebben geboekt.

De grote zaal van 1100m2 staat vol met tafels elke tafel hoort bij een gebied of accommodatie, gaat u bv naar Nappstraumen, dan zoekt u de “Nappstraumen tafel” op en treft daar een visgids, tafelheer en andere vissers die ook naar Nappstraumen gaan, wellicht zelfs dezelfde week als jullie, dus er is meteen een klik. Op deze manier kunt u samen met de medewerkers en sportvissers praten over uw visreis van 2019 of 2020. Wat is er nu mooier om stekken onder elkaar uit te wisselen, montages en tips met elkaar te bespreken en van elkaar te leren. Op deze manier kunt u nog beter voorbereid op vakantie gaan en uw visvakantie nog beter laten slagen. Neem ook gerust uw eigen favoriete onderlijn mee en bespreek deze met andere visfanaten.

Om deze dag helemaal compleet te maken hebben we een winkelier met hun Noorwegen, Zweden en IJsland assortiment uitgenodigd, zo kunnen we samen met u de allerbeste materialen uitzoeken. De winkelier heeft beloofd speciale prijzen te maken voor deze unieke Cordes Traveldag. Tevens zullen de mannen van Penn aanwezig zijn om te laten zien wat zij allemaal in hun Noorwegen/IJsland programma hebben, zij nemen merken mee als Penn, Berkley en Spiderwire. Als klap op de vuurpijl zullen er ook visgidsen van verschillende accommodaties aanwezig zijn om te vertellen over “hun” accommodatie.

Lezingen
Op deze Cordes Traveldag worden er ook lezingen gegeven een grote zaal met 250 stoelen, een beamer en microfoon. Hier zullen de experts aan het woorden komen en zullen een lezing houden over Noorwegen of IJsland, wellicht zelfs Zweden of een warm land als er tijd voor is, dat wordt dan bekend gemaakt in het programma, onderaan de pagina.

Voor wie is deze dag ?
Voor alle sportvissers die in 2019 of 2020 via Cordes Travel een visreis geboekt hebben of op punt staan om te boeken via Cordes Travel, u moet dan wel al ver gevorderde plannen hebben en al prijsopgave hebben gekregen van ons. Heeft u plannen om uw visreis nog te boeken en zoekt u informatie over huisjes en gebieden, dan kunt u beter een afspraak op kantoor maken, daar geven we informatie over huisjes, landen en gebieden, of kijk in onze agenda waar we tijdens Open Deur Dagen zijn. Op de Cordes Traveldag wordt voornamelijk informatie over de visserij zelf gegeven, daar krijgen ook alle bezoekers hun A3 kleuren zeekaart met stekken. Dus kortom deze dag is alléén voor sportvissers die hun visreis bij Cordes Travel hebben geboekt.

Gelamineerde A3 Zeekaarten & kofferlabels
Op deze dag hebben wij voor iedere groep hun A3 kleuren gelamineerde zeekaart en (indien van toepassing) ook de kofferlabels, die kunnen dus op deze dag ook afgehaald worden.

Het gratis sportvis-pakket twv 150,- euro
Omdat u in het jaar 2019 via Cordes Travel op visreis gaat krijgt u van ons een prachtig gratis sportvispakket t.w.v. 150,- euro  Op deze dag kunt u ook uw sportvispakket komen ophalen. (Let op de actie duurt tot 31-12-18) Sportvissers die na deze datum hebben geboekt, krijgen helaas géén sportvispakket, dit i.v.m. de bestelling die we doen.

Waar is deze dag  ?
In Slierecht (bij Doredrecht) in dit complex:  www.partycentrumdelockhorst.nl Adres: Sportlaan 1 — 3364 AT — Sliedrecht

Welke tijden ?
De deuren van de foyer zullen Zaterdag 09 Februari 2019 om 09:15 open gaan (niet eerder), zo kan men in de hal naar het toilet en alvast een bakje koffie doen in de foyer, om 10:00 zal de grote zaal open gaan 0m 16:00 gaan de zalen weer dicht. Dus wilt u wat extra informatie 1 op 1 met een medewerker, blijf dan tot na de loterij, dan gaat 90% vd bezoekers naar huis.

Entree is gratis
De entree voor deze dag is gratis, maar gaat op naam, dus men moet voordien aangemeld zijn op voornaam en achternaam vd hoofdboeker.
Dus als u binnen komt geeft u de VOORnaam en ACHTERnaam vd hoofdboeker en dan kunt u naar binnen.

Tombola/Loterij
Rond 14:00 zal de loterij plaats vinden, de prijzen worden alleen persoonlijk aan u uitgereikt, dus de winnaar moet in de zaal zijn. Na de loterij is er nog tijd voor een kopje koffie en wat shoppen en daarna zal de zaal om 16:00 sluiten. U kunt lootjes kopen tussen 10.00 en 14:00 bij de kassa voor het grote podium.

Wie zijn er  ?
Raffie, Linda, Maurits, Cor, Nanno, Robért, Teun, Willem en 60 andere  medewerkers ! Als extra zullen er medewerkers van Penn, Berkley en Spiderwire aanwezig zijn. Zij nemen speciaal die materialen mee die geschikt zijn voor Noorwegen en IJsland om u zo nog een beter inzicht te geven wat deze merken allemaal te bieden hebben. www.nl.purefishing.com

Frans Oomen zal aanwezig zijn voor die groepen die gaan vissen op snoek en snoekbaars in Zweden en Noorwegen.

Ook zullen Erik Axner, Douglas Dahlberg, Martin Bambergen en Alexander Lindgren en een aantal andere Zweedse beroeps-visgidsen van Nordic Sea Angling aanwezig zijn om te vertellen over de accommodaties, Vesteralen, Havoysund, Nappstraumen en A Rorbuer, zij komen hiervoor speciaal vanuit Zweden. Dit zijn beroeps-visgidsen, net als Linda en Raffie en daar kan men dus nog veel van leren. Kortom er komen heel veel “special guests” die speciaal voor jullie naar deze dag komen. Wie weet is er een visgids die een lezing wil geven. Erik is ook bij onze huisjes in Panama, Canada en Costa Rica geweest.

Winkelier aanwezig
We wisselen dit elk jaar af, dit jaar hebben we Ahoy Hengelsport uit Rotterdam uitgenodigd, deze winkelier zal precies de juiste materialen bij zich hebben voor het vissen in de verschillende landen.

Eten en drinken ?
In de zaal kunt u van alles eten en drinken, denk aan broodje, gezond, broodje ham, kaas, broodje bal, Saté en een kopje soep. De prijzen zijn allemaal schappelijk en heel goed te doen voor deze leuke dag, de kwaliteit is prima en alles is vers gemaakt. Al het eten en drinken is voor uw eigen rekening en kan ter plaatse gewoon betaald worden.

Welke landen ?
Alle sportvissers die naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Ierland, Panama, Costa Rica, Florida Keys, Fort Myers of Canada, zijn welkom, voor iedereen hebben we een “expert” ter plaatse die er zelf is geweest, een goede sportvisser, visgids of één vd vaste medewerkers.

Programma voor deze dag:

  • Zaterdag 09 februari 2019 in Sliedrecht (bij Dordrecht)
  • 09:15 deuren open voor koffie drinken en toilet.
  • 10:00 zaal open & start lootjes verkoop (1 euro prstk)
  • 10:00 winkelier open
  • 11:00 – lezing over Noord Noorwegen (engels) door Erik Axner
  • 12:00 – lezing over Noorwegen (nederlands) door Arnout Terlouw
  • 13:00 – lezing over Noord Noorwegen (engels) door Douglas Dahlberg
  • 14:00 Loterij met prachtige prijzen, hoofdprijs twv 3600,-
  • 15:00 Extra tijd voor advies en tips vd medewerkers aan de tafels.
  • 16:00 zaal gaat sluiten

Tafelindeling:
Er is voor elke accommodatie een tafel gemaakt, kies dus de accommodatie uit waar u heen gaat, bv Hellesoy of Penn IJsland festival en tref daar andere sportvissers die OOK naar die accommodatie gaan, aan elke tafel zal ook een medewerker van Cordes Travel aanwezig zijn, die ook al in die accommodatie of er vlak bij is geweest !!! Treft u geen medewerker aan bij de tafel, vraag dan even aan iemand van Cordes Travel wie bij die tafel hoort. We zijn met 60 medewerkers, dus kennis en ervaring genoeg. Was het even te druk bij de tafel, na 15:00 is er ook nog een uur voor wat extra uitleg en advies. De visgidsen van Nordic Sea Angling, zullen om 14:30 vertrekken, let daar op.

Voordien aanmelden verplicht !
Ja, wij willen graag dat u zich aanmeldt voor deze dag, dit om een idee te krijgen wie en hoeveel vissers we kunnen verwachten. Dat is belangrijk om te weten ivm de ruimte in de zaal. Dus om alles netjes en goed onder controle te hebben, moet u zich aanmelden, aan de deur moet u de naam doorgeven vd hoofdboeker, deze staat dan op onze lijst. Dus de naam vd persoon die zich met de hele groep aanmeld (ook als u nog niet geboekt heeft). U bent dus aangemeld onder 1 naam, de naam die men heeft opgegeven bij de aanmelding van deze dag.

Hoe meld ik me aan ?
Stuur ons een e-mail en geef aan met hoeveel personen u zult komen, geef uw naam door en waar u naar toe gaat, als u nog niets geboekt heeft, meld dit dan ook even, weet u nog niet het aantal personen, meld je dan toch aan en dan noteren wij ter plaatse het juiste aantal personen.

Cordes Traveldag 2020, datum bekend
Heb je al een visreis geboekt voor 2020 ? Meld je dan nu al aan voor de Cordes Traveldag 2020, datum is al bekend.
Zaterdag 8 februari 2020 Cordes Traveldag Sliedrecht

Klik op het volgende e-mailadres: info@cordestravel.nl

Tot ziens op zaterdag 09 Februari 2019 in Sliedrecht

Want Cordes Travel doet net wèl dat beetje meer !!

Logo-witte achtergrond