Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Bezoekers-pagina Cordes Traveldag

Bezoekers-pagina Cordes Traveldag

Zaterdag 8 februari 2020 Sliedrecht
Toegang vanaf 09:15 – zaal open om 10:00

Stuur deze e-mail door naar aan alle medereizigers !

Komt u naar de Cordes Traveldag ?
Lees deze informatie dan goed door en stuur deze pagina ook door naar uw visvrienden die ook mee gaan !
Het is belangrijk dat iedereen die deze dag aanwezig is ook ALLE informatie krijgt, heel veel informatie, maar dan ben je wel goed voorbereid.

Partycentrum de Lockhorst
Sportlaan 1
3364 AT Sliedrecht
Nederland
www.partycentrumdelockhorst.nl

Het programma voor deze dag:

  • Zaterdag 8 februari 2020 in Sliedrecht
  • 09:15 deuren open voor koffie/thee en toilet.
  • 10:00 zalen open & start lootjes verkoop (5 lootjes voor 5 euro)
  • 10:00 ophalen zeekaarten, pakketten, kofferlabels. (indien van toepassing)
  • 10:00 winkel open “Ahoy Hengelsport”
  • 11:00 lezing Noord Noorwegen door Andreas Wanland (Engels)
  • 12:00 lezing IJsland door Walter Boschker (Nederlands)
  • 13:00 lezing (zelfde lezing als 11:00) Noord Noorwegen door Andreas Wanland (Engels)
  • 14:00 Loterij met prachtige prijzen, hoofdprijs twv 3400,-
  • 16:00 zaal gaat sluiten

Deze dag is geen verplichting, men hoeft niet te komen en verder is het programma een leidraad, je mag zelf bepalen hoe laat je komt en hoe laat je weer vertrekt. De loterij is om 14:00, dus als je iets later komt, kun je de loterij nog even meepakken met heel veel mooie prijzen oa een 43″ TV en een visreis twv 3400,- naar Nappstraumen.

Wat is het idee van deze dag ?
De zaal staat vol met tafels, op elke tafel een bordje met een accommodatie of gebied, elke tafel heeft zijn eigen accommodatie/gebied, ga je bv naar Nappstraumen, dan zoek je de tafel op met het bordje “Nappstraumen” ga je naar IJsland dan zoek je het bordje “IJsland” op en ga zo maar door. Bij de ene accommodatie heb je natuurlijk meer boekingen dan bij een andere accommodatie en ook niet iedereen kan en wil naar deze dag komen, in dat geval maken we één algemene tafel maar dat krijgt de hoofdboeker dan via de e-mail te horen. Kun je je tafel niet vinden of weet je niet waar je moet gaan zitten, vraag het even aan de “Gastheer” in de zaal, te herkennen aan de trui “Gastheer”, er lopen twee “Gastheren” rond, die iedereen helpen met alle vragen.

Een hele speciale unieke dag
Cordes Travel is uniek in de visreis-wereld en wil laten zien dat het bij ons niet alleen bij een boeking blijft, wij doen méér dan alleen een visreis boeken. We hebben een informatiebrochure (PDF) over IJsland, Panama en Noorwegen, we staan op alle grote hengelsport-beurzen, zijn aanwezig bij speciale dagen van winkeliers (zie agenda), geven prive-les op ons én organiseren we deze unieke Cordes Traveldag.

Deze dag is helemaal gratis voor jullie als bezoeker en een unieke service van Cordes Travel. Linda en Raffie kunnen deze dag met minimaal 900 bezoekers natuurlijk niet alleen organiseren, zo zijn er meer dan 50 medewerkers/vrijwilligers die op deze dag jullie komen helpen, zij geven advies over materialen, stekken en technieken, zij doen dit geheel vrijblijvend en in hun vrije tijd.

Deze dag brengt voor Cordes Travel natuurlijk ook flink wat kosten met zich mee, denk aan 50 vrijwilligers die wat te drinken, lunchpakket en een klein bedankje krijgen, de Sportvis-pakketten, hotelovernachtingen/vliegtickets voor de Noorse/Zweedse visgidsen, huur van stoelen, zaal, tafels, de zaalhuur, huur van een grote vrachtwagen voor alle spullen/materialen/pakketten en ga zo maar door. We hopen dan ook dat het gewaardeerd wordt en men ook eens nadenkt wanneer men volgend jaar weer een visreis gaat boeken, vergeet dan niet Cordes Travel die al deze moeite voor jullie doen in vergelijk met de collega’s die weinig tot niets doen voor hun gasten.

Waardeer het werk vd vrijwilligers
Waardeer het werk wat wij en de vrijwilligers doen en mopper niet op alles. Deze vrijwilligers/medewerkers praten van 10:00 tot 14:00 aan één stuk door en hebben vaak geen tijd voor lunch of zelf iets te drinken te halen, wees eens aardig en biedt jou tafelheer ook iets te drinken aan, (Geen alcohol, zij mogen pas na 13:00 alcohol drinken) maar glaasje cola, kop koffie en een Spa Blauw lust iedereen wel. Bijna alle mensen die in de Cordes Travel-kleding lopen zijn al om 05:45 begonnen met het opbouwen vd zaal, sommige moesten zelfs al om 03:30 op staan om op tijd op te bouwen. Dus om 05:45 opbouwen, daarna van 09:30 tot 14:00 aan één stuk praten en advies geven en daarna weer afbreken en dat alles om jullie een topdag te geven.

Vrijwilligers zijn heel moeilijk te krijgen, men moppert wel dat ze even moeten wachten, maar zelf willen ze niet helpen. We doen elk jaar een oproep of vissers komen helpen, maar van de paar duizend vissers kunnen we er maar iets meer dan 60 bij elkaar krijgen, dus ja de beste stuurlui staan aan wal zullen we maar zeggen. Gelukkig zijn 95% vd vissers blij met deze dag en komen elk jaar weer, ook al weten zij eigenlijk alles al, het is gezellig, je leert nieuwe vissers kennen en een leuk dagje uit.

Kortom denk even 1 minuut na over hoeveel werk zo’n dag met zich meebrengt, dat wij al om 05:45 beginnen met opbouwen, dat er vrijwilligers al om 03:30 weg rijden van huis om te helpen opbouwen, waardeer het een beetje, geef de “tafelheer” een complimentje en als je niet tevreden bent, help dan volgend jaar mee met organiseren en plannen, je bent meer dan welkom !

De lezingen
Er zijn deze dag 3 lezingen van 45 minuten, de 1e en 2e lezing (11:00 & 13:00) door Andreas Starkenberg al meer dan 6 jaar, TOP-visgids in noord Noorwegen oa voor de accommodaties Havoysund, Vesteralen, Nappstraumen en A Rorbuer, deze lezing is in het Engels. Let op 1e en 2e lezing zijn hetzelfde.

De 2e lezing (12:00) gaat  ook over vissen in IJsland en zal gegeven worden door Walter Boschker een Nederlandse sportvisser die al meer dan 8x in IJsland is geweest en de 3e lezing (13:00) is dezelfde als die van 11:00, door Andreas. De lezingen zijn in de hele grote zaal, links bij binnenkomst, hier zijn 275 zitplaatsen. Wees op tijd anders zijn er 275 vissers je voor geweest !

PDF informatie-brochure
Wees goed voorbereid voor deze dag en zorg dan dat je de basis kent en lees jouw Noorwegen of IJsland PDF goed door. Dit is een nieuwe PDF voor 2020 en als het goed is heeft elke hoofdboeker van de groep deze al aangevraagd via de e-mail en doorgestuurd naar jullie. In de mail vd factuur staat dat je deze zelf even moet aanvragen, omdat niet iedereen hem wil en hem nog heeft van een eerdere visreis of er geen behoefte aan heeft. Dus check even bij de hoofdboeker of hij dit bestand heeft, anders laat hem even mailen, dan sturen we hem via de e-mail digitaal door. Goed voorbereid is het halve werk !

LET OP, als een deur van een zaal dicht is, mag je de zaal NIET meer binnen, anders stoor je de hele zaal. Let goed op de tijden, die op de deur hangen, op elke tafel ligt ook nog eens een lijst met alle tijden en zalen en overal hangt het programma op. De lezingen worden apart in een zaal gegeven, dus niet bij de tafels, het programma ligt op elke tafel in de zaal.

Aanmelden met voornaam + achternaam vd hoofdboeker
Bij aankomst moet u zich aanmelden bij de persoon aan de deur, daar dit een gesloten/exclusieve dag is, als men vraagt wat uw naam is noem dan eerst uw voornaam en dan uw achternaam dus als voorbeeld, mijn naam is “Raffie Cordes” en niet alleen “Cordes” of alleen “Raffie” of voor de Belgische bezoekers, niet eerst uw achternaam en dan uw voornaam, maar eerst de voornaam en dan de achternaam vd hoofdboeker. Bent u zelf als hoofdboeker niet aanwezig laat de heren zich dan aanmelden op de naam vd hoofdboeker. U moet zich melden bij binnenkomst, bij de zeekaarten, kofferlabels en pakketten, alles gaat op voornaam + achternaam vd hoofdboeker.

Penn Festival gangers
Ga jij naar een “PENN FESTIVAL” groepsreis, zoek dan de tafel waar jouw Festival op staat bijvoorbeeld “Nappstraumen Festival mei” of “Nappstraumen Festival juni” of “Havoysund Festival”, zo kun je kennis maken met die vissers die er die week ook bij zijn, zo is het leuk om elkaar al eens te spreken. Zeker voor die vissers die “solo” zijn, kunnen dan hun medevissers makkelijk vinden. Ben je solo en zit je met (nog) vreemde vissers in het huisje, mail elkaar en spreek een tijd af of noteer elkaars nummer om elkaar op deze dag makkelijk te vinden.

Binnenkomst en zalen
We hebben eigenlijk maar twee ruimtes waar alles zich afspeelt, één zaal voor de lezingen (bij de ingang links met een tribune met 275 zitplaatsen) en de grote (gym)zaal voor de informatie, tafels, loterij en de winkelier, deze zaal is door de hal links vd bar. In de zaal van informatie zul je minstens 60 medewerkers/vrijwilligers tegenkomen in een zwarte trui met Cordes Travel-logo en natuurlijk ook onze “vaste” medewerkers, Linda, Raffie, Maurits, Cor, Teun, Rob, Maurits, Willem, Nanno en Robért, ook allemaal te herkennen aan de zwarte trui/blousse met Cordes Travel logo.

De zaal voor de informatie, de loterij en de winkelier is de grote gymzaal, de ingang hiervoor is links naast de bar, onze “Gastheer” Rob, te herkennen aan een trui met op de rug in grote letters “Gastheer” wijst je de weg bij binnenkomst. Zodra je de zaal binnenkomt zul je allemaal tafels zien staan, op elke tafel staat een bordje met de naam vd accommodatie of het gebied.

Neem plaats aan de tafel van uw accommodatie of uw gebied. Daar zult u andere vissers ontmoeten, deze gaan ook naar deze zelfde accommodatie, dus maak eens een praatje, wellicht gaan zij in dezelfde week, zijn er eerder geweest of gaan voor de 1e keer. U mag ten alle tijde ook eens luisteren bij de andere tafels om wellicht tips op te doen voor een volgende visreis. HEEL BELANGRIJK sluit aan !! Er zijn vaak meerdere tafels van 1 accommodatie en dan zien we dat men ieder aan een andere tafel gaat zitten, dat is niet de bedoeling, ga bij elkaar zitten, dat is ook beter en makkelijker voor de tafelheer die uitleg geeft.

Aan de tafels zal er (per gebied/accommodatie) een medewerker van Cordes Travel aanwezig zijn, te herkennen aan de zwarte truien van Cordes Travel, maar deze heeft soms wel 2 of 3 tafels onder zijn hoede, dus kan het zijn dat u even moet wachten tot hij klaar is aan de ene tafel en daarna komt hij zsm naar de andere tafel. Benut deze tijd om alvast te winkelen of om kennis te maken met de andere deelnemers aan uw tafel. Laat de medewerker ter plaatse even weten dat u aan de andere tafel zit of even gaat winkelen en zo terug komt.

Heeft u toch nog vragen wacht dan even tot na de loterij, dan gaat 95% vd bezoekers naar huis en is er alle tijd om nog even extra met u te gaan zitten om uw laatste vragen te beantwoorden of om nog wat extra advies te geven. Dus we bieden de bezoekers volop mogelijkheden om u te helpen, maar we hebben ook uw hulp daarbij nodig, vraag ons dus even als uw vraag niet beantwoord is of als u nog extra informatie wenst. Alle medewerkers die dag zijn te herkennen aan de zwarte truien met op de rug het Cordes Travel logo, ook draagt iedere medewerker zijn/haar naam op de borst. Wilt u advies maar er is niemand aan uw tafel, vraag even aan Linda, Raffie of de “Gastheer”, de medewerker loopt vast en zeker in de zaal of is even naar het toilet.

Aanspreekpunt, gastheren Rob en Teun
Rob en Teun zijn onze gastheren (rechterhanden) van deze dag, Rob staat in de hal/foyer, Teun in de zaal en hebben beide een trui aan waar “Gastheer” op de rug staat, voorkant en de armen. Rob en Teun weten precies waar alle tafels, tijden, bestemmingen, zalen en lezingen zijn, bij hen kun je terecht voor alle vragen over deze Cordes Traveldag en soms ook over Cordes Travel. Vragen over huisjes, reizen, prijzen, facturen enz enz enz moet je even mailen aan Linda en Raffie, die kunnen deze dag NIET besproken worden, logisch we hebben geen laptop onder onze arm de hele dag. Heb je vragen zoek Rob of Teun even op, met de zwarte trui “gastheer” en zij helpen je verder, zij hebben tevens een portofoon (walkie talkie) bij zich zodat zij in directe verbinding staan met ons, Linda en Raffie.

Doe ons dus een HEEL groot plezier en kom niet met vragen over een overtocht, vliegticket, factuur of boeking, doe dat even als we weer op kantoor zijn, we hebben toch geen PC bij ons.

Neem uw zeekaart mee aan tafel
Uw pakket kunt u het beste meteen in de auto leggen, maar wees slim en neem uw zeekaart mee aan tafel, dan kan de gastheer/visgids/expert aan tafel op uw eigen zeekaart de stekken laten zien. Het is voor ons niet mogelijk om op 60 tafels zeekaarten neer te leggen die vervolgens na een minuut verdwenen zijn of per ongeluk worden meegenomen, dan zouden we wel 300 kaarten extra moeten laten printen en lamineren, daar zijn de kosten per kaart te groot voor, daarom moet iedereen zijn eigen zeekaart meenemen aan tafel.

Zweedse visgidsen Nordic Sea Angling
Uit Zweden komen Alexander Lindgren, Andre Starkenberg, Andreas Wanland en Calle Hjelm naar de Cordes Traveldag, speciaal voor alle groepen die naar Nappstraumen, Havoysund, Vesteralen of A Rorbuer gaan of plannen hebben om in 2021 te gaan. Deze heren spreken alléén Engels en Zweeds, geen Nederlands dus. Zij werken al vele jaren in Noorwegen als professionele visgids, dat is ook hun beroep. Alle visgidsen zijn op alle accommodaties geweest, Calle is visgids voor Nappstraumen, Alexander en Andre zijn visgidsen voor A Rorbuer en Andreas is visgids voor Havoysund.

Allemaal visgidsen voor deze huisjes Nappstraumen, Havoysund, Vesteralen, en A Rorbuer, dus deze mannen, samen met een groot Team andere visgidsen die rouleren tussen deze accommodaties, hebben een enorme kennis van stekken, technieken en materialen. Zij komen vrijdags naar Nederland en gaan zondag weer terug, speciaal voor deze unieke Cordes Traveldag.

Erik Axner en Johan Mikkelsen zijn er deze keer niet bij omdat zij nu als visgids mee gaan op de groepsreizen naar oa Malediven, Canada, Madagaskar en Rodriques Island, binnenkort allemaal te boeken bij Cordes Travel.

Roofvissers
Daar we ook steeds meer Roofvissers in ons midden hebben en we al aardig wat boekingen hebben voor Zweden en Ierland komt Frans Oomen om alle Roofvissers van informatie te voorzien over het roofvissen op snoek en snoekbaars in Zweden.

In de sportvisserij zijn geen regels of wetten !!
Zet 20 visgidsen/experts/vrijwilligers naast elkaar en alle 20 vissen zij op hun eigen manier, er is geen regel, er zijn geen wetten, maar er is wel veel kennis en ervaring en al die verschillende ervaringen uit de verschillende weken met verschillende weersomstandigheden en ook  nog eens in de verschillende gebieden, worden deze dag met u gedeeld. Gooi al deze tips in een grote zeef en filter eruit wat je zelf kunt gebruiken voor “jouw” accommodatie, maar gok nooit op 1 paard ! Als een medewerker van Cordes Travel heel goed vangt op de kleur “blauw”, wil dat niet zeggen dat blauw dan kleur is, wellicht is het juist groen in jullie week, onthou dus altijd goed, dat die persoon zijn ervaring met u deelt en niemand van ons alle kennis in pacht heeft.

Advies bij aankopen
Alle medewerkers zijn in principe bereid om u te helpen bij uw aankopen, advies over een reel, molen, kunstaas of hengel vraag dat even aan onze “vaste” medewerkers; Nanno, Robèrt, Willem, Teun, Rob, Maurits, Cor, Linda en Raffie. Zodra zij even tijd hebben, zullen zij ook in de winkel aanwezig om te helpen. Let op, de winkel is tot 16:00 open ! Twijfel je of het advies vd winkelier wel goed is, voor het gebied waar jij heen gaat, kom even naar Raffie, Linda, Teun of Rob, zij helpen je verder op weg.

— Aanbiedingen !!  —
Ahoy Hengelsport Rotterdam
zal super aanbiedingen hebben deze dag, kijk maar eens hier:  >>Speciale Aanbiedingen<<

Maar let op, wil je zeker weten dat een hengel of molen aanwezig is, bel of mail dan even met de winkelier, dan zal hij deze reserveren, zou jammer zijn als hij net verkocht is. Heeft u speciale wensen, mail ons dan even, dan geven we dit door aan de winkelier en nemen ze dit extra voor u mee en reserveren zij het. Reserveer dus voordien uw hengel, molen of reel en laat hem zelfs al meteen opspoelen.

Er kan ook gewoon met de pinpas betaald worden, pinnen is dus mogelijk, uw molens of reels kunnen ter plaatse opgespoeld worden met lijn, er is een spoelmachine aanwezig en de winkel is tot 16:00 open, dus ook na de loterij kan men nog even inkopen doen.

Belangrijk, vooraf bestellen !!
Daar Ahoy Hengelsport natuurlijk niet zijn hele winkel en de voorraad kwijt kan in de zaal kan hij maar beperkt materialen meenemen. Wil je nu een koelbox, drijfpak, hengel, molen of reel kopen die je bv bij de >aanbiedingen< hebt gezien, dan moet je deze vooraf bestellen om zo zeker te zijn dat deze voor je gereserveerd staat en je niet met lege handen naar huis gaat.

Wil je eerst even kijken, dan is het gewoon hopen dat er nog voorraad is, vorig jaar waren heel veel molens en hengels al snel verkocht en hebben we vaak gehoord dat men “te laat” was. Weet je dus nu al welke hengel, molen of reel je wilt gaan kopen, mail dit even door naar Ahoy Hengelsport ([email protected]), hij houdt een lijst met bestellingen bij, betalen doe je ter plaatse aan de kassa met cash geld of pin. Bestel je vooraf niets, dan niet mopperen als er materialen op zijn !

Tips tips tips !!!
Onze tips voor midden en noord Noorwegen, neem Savage Gear Sandeels mee en/of Westin Sandy Andy van rond de 150gr, kunstaas wat je “moet” hebben. Voor het vissen op Heilbot is de Halibandit een echte topper, dé favoriet van onze visgidsen. En vergeet de Berkley Flat Shad niet, deze is in de aanbieding bij Ahoy Hengelsport !!

Eten en drinken
Men kan ter plaatse van alles eten en drinken, uiteraard op eigen kosten, maar de prijzen zijn zéér schappelijk, u hoeft dus geen lunchpakket mee te nemen, dat mag trouwens ook niet. Ook kan men dit jaar zelf eten en drinken in de zaal bestellen, dus loop zelf even naar de bar in de zaal als je honger of dorst hebt en vergeet de tafelheer niet, hij praat de hele tijd en heeft geen tijd zelf iets te halen omdat hij jullie aan het helpen is.

Géén garderobe
Daar we eigenlijk te weinig ruimte hebben, hebben we geen garderobe, je kunt je jas dus niet kwijt laat deze dan uit het zicht in de auto liggen, uiteraard op eigen risico.

Parkeren
Parkeren is gratis, er is een grote p-plaats bij de ingang, maar achter het gebouw, stukje verder rijden is ook nog een hele grote P-plaats, dus ruimte genoeg. Leg je jas uit het zicht en geen waardevolle spullen in de auto op het zicht, parkeren is op eigen risico.

Informatie-brochure Noorwegen en IJsland
Heeft u via de e-mail (wetransfer) al de Noorwegen 2020 (60 pagina’s) of IJsland 2020 (30 pagina’s) brochure ontvangen ? Nee, dan heeft u die nog niet aangevraagd, mail ons dan even, sturen we deze via de e-mail met wetransfer op, vermeld wel even waar jullie heen gaan, dus Noorwegen of IJsland. Download de brochure op uw pc, de link van wetransfer is maar 1 week geldig.

Loterij
Rond 14:00 is er de grote loterij met een prachtige hoofdprijs, gratis huis met 23.ft visboot en 1 dag gratis visgids aan boord,  voor maximaal 4 personen voor de accommodatie:

Nappstraumen Lofoten Noorwegen.
Deze prijs heeft een waarde van maar liefst 3400,- !!

Verder zijn er nog tientallen andere dikke mooie prijzen, oa een 43″ HD Smart TV die deze prijzentafel tot een groot succes maken. De reis kan geboekt worden voor 2021 of in overleg een ander jaar.

De lootjes kosten 1 euro prstk en worden per 5 verkocht, er zijn er genoeg dus u hoeft niet in de rij te staan, u kunt van 09:30 tot 14:00 lootjes kopen, in de grote zaal. De lootjes gaan in een grote doorzichtige bak en Linda zal de nummers trekken, fraude en vals spel is dus onmogelijk.

Iedereen mag lootjes kopen, dus ook onze medewerkers en vrijwilligers, als we deze groep medewerkers van 50 personen zouden uitsluiten vd loterij, zou niemand mee willen werken aan deze dag, want iedereen wil kans maken op deze prachtige prijzen natuurlijk, wij vragen jullie respect hiervoor en nogmaals vals spelen is onmogelijk, wie twijfelt mag naar het podium komen en zelf de lootjes te trekken. Dus mocht een medewerker de hoofdprijs winnen dan is dit 100% eerlijk, heb je een andere mening of twijfel je, dan kom naar het podium en trek zelf het winnende lot.

Hoofdprijs, gratis huis en boot, Nappstraumen Lofoten Noorwegen 2021 (twv 3400,- eu)

Alles ophalen
Indien van toepassing, denk er aan uw zeekaart, uw >sportvis-pakket< en uw kofferlabels op te halen. Per boeking/groep krijgt men 1 sportvis-pakket twv 150,- euro aangeboden door Penn en Cordes Travel, indien van toepassing. Heeft u uw spullen ontvangen, breng uw pakket naar de auto, zo kan deze niet per ongeluk door een ander meegenomen worden, neem je zeekaart mee naar de zaal. Men mag ook eerst alleen de zeekaart ophalen en daarna het sportvis-pakket als u naar huis gaat, maar vergeet je je pakket, we versturen géén pakketten !

Vragen over de boeking
Als je vragen heeft over de boeking, een accommodatie, de factuur, de vliegtickets of andere “zakelijke” vragen, stuur die dan even per e-mail of bel ons voor of na deze dag even. Dit soort vragen kunnen alleen door Linda of Raffie worden beantwoord en niet door de medewerkers aan tafel, zij hebben geen overzicht vd boekingen, we hebben geen pc bij ons, dus kunnen ook niets nakijken op deze dag.

Film en foto’s
Op deze dag zal er gefilmd worden en er worden uiteraard foto’s gemaakt. Onze medewerker loopt rond met een filmcamera om wat personen kort te vragen wat zijn van Cordes Travel vinden en hoe vaak zij al op visreis met deze organisatie zijn geweest, we maken hier net als vorig jaar dan weer een leuk filmpje van, doe ons een plezier en geef een leuke en positieve reactie, indien u het meent uiteraard. Filmpje vorig jaar >>>

Medewerkers
Let op, alle medewerkers van Cordes Travel hebben een zwarte trui met logo van Cordes Travel aan en een naambordje. Meer dan 60 medewerkers zijn aanwezig, dus stel de vraag die u heeft. Vorig jaar kregen we aantal klachten dat men niet wist waar een zaal was, of men een zeekaart zou krijgen enz enz enz. Ten eerste staat alle info in op deze pagina en al onze medewerkers spreken Nederlands, dus vraag iets aan iemand als u iets wilt weten, daar zijn zij voor ! Daar komt bij dat alle programma’s op tafel liggen en bij de ingang en in de hal ook een programma hangt, maar zoals gezegd krijgt elke hoofdboeker deze pagina te lezen, dus als je goed leest mis je niets !

Blijf op de hoogte
Volg ons op Facebook >>>
Meld je aan voor de nieuwsbrief, die alleen komt als er echt nieuws is >>>
Volg het hele jaar de vangstberichten en blijf op de hoogte vd vangsten uit het buitenland >>>
Lees de reisverslagen goed door, deze staan vol met tips, advies en prachtige verhalen voor >Noorwegen< of >IJsland< of >Zweden<

Hulp gevraagd
Ben je nu al zo vaak ergens geweest en ken je de lezingen al wel en lijkt het je leuk om te helpen, mail ons dan snel, we kunnen altijd hulp gebruiken op verschillende plaatsen of juist voor die accommodatie of dat land waar je al zo vaak bent geweest. Zonder hulp van vrijwilligers is deze dag niet mogelijk natuurlijk, dus alle hulp is welkom ! Mail naar [email protected]

Tot slot
Meteen na de Cordes Traveldag van 2019 zijn wij al weer begonnen met het organiseren van de volgende Cordes Traveldag, hier zijn we maanden mee bezig, is het voor ons ontzettend veel werk, kom er verschrikkelijk veel bij kijken en is het voor ons (Linda en Raffie) een enorme drukke spannende dag, wij willen (en moeten) alles onder controle hebben. We controleren alles dubbel, zijn reeds maanden bezig om alles in orde te maken en er voor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat het vooral een professionele unieke speciale dag wordt die door geen enkel reisbureau wordt georganiseerd in deze enorme omvang. Je moet ook weten dat er niemand in de zaal loopt die nog moet boeken, iedereen die aanwezig heeft al geboekt, want als je niet hebt geboekt, ben je niet welkom !

Wij hopen dan ook van harte dat u kunt waarderen wat Cordes Travel allemaal voor u doet, al deze moeite, al deze extra kosten en al deze inzet om te laten zien dat we echt alles voor onze gasten willen doen om de visreis een succes te laten worden. Wij vinden dat je als reisbureau inzet moet tonen, moeite moet doen en je uiterste best behoort te doen voor de gasten, alleen met deze inzet kom je aan de top, waar we gerust kunnen zeggen dat we daar inmiddels al vele jaren staan. Maar dat kan alleen door hard werken, je best doen, eerlijk en open zijn en moeite doen voor je gasten en ervoor te zorgen dat onze gasten vertrouwen hebben in ons en zonder twijfel hun volgende visreis wéér bij Cordes Travel boeken en dat doen we zonder hele dagen overal maar te roepen dat we de grootste, beste, meest complete zijn, dat weet iedereen toch ? Onze ouders hebben ons altijd geleerd dat niemand van opscheppers houdt en je nooit van jezelf mag zeggen dat je de beste bent.

Wij wensen jullie een geweldige dag en laat ons gerust horen als iets niet naar wens is of was. Het belangrijkste is dat men zelf iets vraagt, stel uw vragen op deze dag aan onze medewerkers, wij zijn er met z’n allen (60 personen) voor jullie !

We zien elkaar op zaterdag 8 Februari, rij voorzichtig !

ps: Cordes Traveldag zal volgend jaar op 6 februari 2021 zijn, noteer dit alvast in je agenda.

Heel veel plezier,
Linda, Raffie en alle medewerkers !!