Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Berkley Powerbait Flat Giant 23cm

Berkley Powerbait Flat Giant 23cm – 175 gram

Berkley-Flat-Giant-

Berkley-Flat-Giant 1

Berkley-Flat-Giant 5Je hebt wel eens van die shads die er echt uit springen, die toch net even anders zijn dan de meeste en vaak ook net die grotere vis vangen of zelfs meer vis. De beroemde “Berkley Ripple” shad is er zo eentje, deze heb je in verschillende soorten, kleuren en lengtes. Maar ja, voor Noorwegen, Denemarken en IJsland vaak iets te klein of te zwaar. Wij waren op zoek naar een shad die in cm en body groot is maar weinig gewicht heeft en die hebben we gevonden, de “Berkley Powerbait Prerigged Flat Giant 23 cm” makkelijke naam om te onthouden als je naar de winkel gaat, hahaha

We hebben hem vorig jaar al mogen testen, zonder dat we de naam wisten en met groot succes, dit is echt een super-shad en zal deze zomer bij veel vissers hele mooie vis opleveren. Het mooie is dat het een flinke shad is, 23cm lang en op de rug een haak en onderaan een stinger-dreg, wat weer ideaal is voor de heilbot. De stinger (dreg) onderaan de Flat Giant shad zit met een ijzerdraadje vast aan de kop, geen zorgen dat deze breekt, zie de foto. Hij is dus net wat groter dan de beroemde Sandeel, maar is in gewicht toch maar 175gr ideaal voor de landen als Noorwegen, Denemarken en IJsland. Wij zullen hem vanaf nu tijdens elke visreis meenemen en weten zeker dat we er mooie vis op gaan vangen. Voor de vissers die hem iets lichter wensen, hij is er ook in 16cm (50gr) en 20cm (90gr).

Berkley-Flat-Giant 6Om het makkelijk te maken om deze bij de winkelier te bestellen of na te vragen hebben we een lijstje met “SAP nummers” gemaakt, zo kan de winkelier ze bestellen als hij ze nog niet heeft. Ik weet dat onze partners; Ahoy Hengelsport, Robby Fish, en Fauna Hengelsport ze heeft, dus bij de andere winkeliers kun je dit even navragen.

In ieder geval namens Cordes Travel visreizen én Berkley, heel veel visplezier en mooie vangsten met deze Berkley Flat Giant  !

De “SAP nrs” (bestel-nrs):

*  Berkley SAP – 137 68 22  – (kleur 02 FT)
*  Berkley SAP – 137 68 23  – (kleur 03 Smelt)
*  Berkley SAP – 137 68 24  – (kleur 04 Pike)
*  Berkley SAP – 137 68 25  – (kleur 05 Perch)
*  Berkley SAP – 137 68 26  – (kleur 06 Orange)
*  Berkley SAP – 137 68 27  – (kleur 07 Fera)

Deze Berkley Powerbait Flat Giant wordt ook en vaak voor de snoek gebruikt, dus om die reden herken je ook wat kleuren/namen die uit de Roofvisserij komen. Dus bekijk >>hier << het filmpje eens hoe de beweging onder water is.

Berkley-Flat-Giant 3 Berkley-Flat-Giant Berkley-Flat-Giant 1 Berkley-Flat-Giant 4 Berkley-Flat-Giant 5 Berkley-Flat-Giant 6 Berkley-Flat-Giant 2

(klik op de foto voor een vergroting)