Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Halibandit Strike Pro kunstaas Noorwegen en IJsland

Halibandit Strike Pro kunstaas Noorwegen en IJsland

Halibandit

Weer een nieuw stuk kunstaas in de categorie Cutbait, Mc Beast en Crazy Daisy, maar toch weer heel anders en deze is ook echt anders. Net als TV’s, auto’s, mobieltjes en computers staat ook de kunstaas-markt niet stil. Deze Halibandit is ontworpen door onze visgidsen in Noorwegen die gericht op heilbot en kabeljauw vissen, zij waren van mening dat de Cutbait te lomp en te dik is, de Crazy Daisy soms te zacht en zochten een stuk kunstaas wat snel zacht en daarmee vaart maakt naar de bodem en tijdens het ophalen heen en weer beweegt, als het ware door het water “schommelt”.

Twee jaar hebben ze aan deze Halibandit gewerkt en nu hebben zij een extra stuk kunstaas kunnen ontwikkelen die echt heel anders dan de reeds bestaande shads vist, juist door zijn hele slanke lichaam vd Halibandit beweegt hij anders in het water en anders is altijd goed voor een vis die jaagt. Onze Zweedse visgidsen in Noorwegen van Nordic Sea Angling, Johan, Erik, Douglas, Ulf en Sebastiaan zijn er helemaal gek van, samen met de Crazy Daisy hun favoriete kunstaas ! Tijdens het Penn Havoysund Festival, waar we gericht op heilbot vissen, kochten onze gasten maar liefst 25 van deze Halibandit.

De Halibandit is er nog maar in 1 maat, de 26cm in 360gram met Paddle en Twisterstaart, voor de heilbot gebruik ik het liefst de twisterstaart, voor de kabeljauw gebruik ik de Paddletail. Verder is deze Halibandit er in 6 mooie kleuren waaronder een paar kleuren van echte vissen zoals koolvis, makreel en kabeljauw, maar onderschat ook roze niet en de makreel is lichtgevend, hier een lijstje met kleuren en bestel-nummer.

  1. Blue Pearl – 200 (Blauwe kleur)
  2. Pink Pearl – 201 (Roze, aanrader)
  3. Baby Cod – 202 (Kabeljauw kleur)
  4. Halibut Trigger – 203 (Schelvis kleur)
  5. Coalfish Pearl  Р204 (Koolvis kleur)
  6. Midnight Glow – 205 (Makreel kleur)

Ach ik heb al zoveel kunstaas, heb nog 10 cutbaits liggen, klopt wij ook, maar het is wel de moeite waard en op dat hele bedrag van je visreis, maakt die ene Halibandit niets meer uit toch ? Doe eens een gokje koop er eentje en overtuig jezelf, geloof me ga je geen spijt van krijgen, helemaal niet als je er een hele dikke kabeljauw, koolvis of heilbot op vangt.

Op dit moment is de Halibandit alleen te koop bij Robby Fish & Ahoy Hengelsport

Hbandit-01
Halibandit Blue Pearl (nr 200)

———

Hbandit-06
Halibandit Pink Pearl (nr 201)

———

Hbandit-02
Halibandit Baby Cod (nr 202)

———

Hbandit-03
Halibandit Halibut Trigger (nr 203)

———

Hbandit-04
Halibandit Coalfish Pearl (nr 204)

———

Hbandit-05

Halibandit Midnight Glow (nr 205)