Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vesteralen Lofoten Noorwegen visreis Kysthotell

Vesteralen Lofoten Noorwegen visreis Kysthotell

* Huizen én hotelkamers voor 2-8 personen per huis
* Maar 5 minuten rijden vh vliegveld, 6 km !!
* Ontbijt inclusief in de prijs !
* Diner mogelijk in restaurant
* Geen huurauto nodig.
* Gratis visgids voor 1 dag aan boord
* Prijzen visreis Vesteralen >>>
* Groepsreis/Festival voor Vesteralen >>>

Een visreis rond de Lofoten/Vesteralen een droom voor vele sportvissers, daarom zijn we enorm trots dat dit onze 3e locatie op en rond de Lofoten is, want de visserij in deze gebieden is gewoon geweldig. Met deze nieuwe accommodatie “Vesteralen Kysthotell”, waar iedereen het ontbijt inclusief heeft, ligt op maar 6km vh vliegveld, hebben we nu ook huisjes die luxer en wat groter zijn, direkt aan het water en met een prachtig uitzicht en we bieden nu ook ruime hotelkamers aan. Het uitzicht vd huisjes is geweldig echt een droom, je kijkt uit over de grote bergen en het fjord.

Sommige van deze huisjes hebben zelfs een sauna ! Het mooie van deze accommodatie is dat er een goed restaurant aanwezig en ontbijt inclusief in de prijs zit, je kunt er ook dineren en/of in de avond wat drinken en je kunt er zelfs een lunchpakket bestellen. De supermarkt is 1 km lopen, of je mag gratis gebruik maken vh busje vd visgids. Er zijn uiteraard mogelijkheden om de vis in te vriezen, uw kleding te drogen in een drooghok en er is uiteraard een fileerplaats.

Het gebied is leuk en er is van alles te doen, zo zijn er verschillende supermarkten en winkels op 1 km afstand, meerdere restaurants en er zijn verschillende museums voor de dag dat je niet wil/kan vissen. Om boodschappen te doen kun je gebruik maken vh busje vd visgids. Er komen veel toeristen (geen vissers) in dit gebied en daarom is het er gezellig en modern en er is van alles te doen. Het vliegveld Stokmarknes ligt maar op 6km vh Camp, dus de visgids kan je ophalen, huurauto is dus niet nodig, andere optie is Evenes en dan met de bus of huurauto naar Sortland of de accommodatie.

Uiteraard liggen er direkt voor de deur weer dikke 23.5ft Arronet boten met 2 grote schermen voor GPS/Plotter en Fishfinder en om snel en veilig op de stekken te komen hebben deze boten een 4 takt zuinige 150pk motor. Tanken gaat net als in Havoysund en Nappstraumen aan de pomp, dus geen gesjouw met brandstof-kannen. Zelf tanken met je bankpas of creditcard.

Vesteralen Kysthotell ligt op het eiland “Boroya” die met een vaste brug verbonden is aan Hadseloya, bij de stad “Stokmarknes” en in het midden Langoysundet. De ligging is geweldig, bij deze accommodatie kun je 98% vd tijd vissen, je kunt links of rechts om het eiland heen, dus bijna altijd wel een plekje uit de wind te vinden. Voor de haven kun je zelf op platvis en heilbot vissen en uiteraard wat gul en koolvis.

Ook dit is weer een accommodatie van Nordic Sea Angling, net als A Rorbuer, Nappstraumen en Havoysund, dus wie hier is geweest kent de waanzinnige 23.5ft 150pk visboten, de gratis visgids en de service en kwaliteit van dit bedrijf wel. De vaste wisseldag is op woensdag, verblijf is minimaal 1 week, in de stillere periodes kan men in overleg 10 dagen verblijven. Je bent welkom vanaf april tm oktober, waarbij alle maanden prima vismaanden zijn. Maar wees er op tijd bij, deze accommodatie is al snel volgeboekt. Vanaf september heb je zelfs dagelijks kans op het Noorderlicht !

Vesteralen hier beginnen ook de beroemde Lofoten en om die reden is Vesteralen minstens net zo mooi als de Lofoten, zo niet mooier. De omgeving, het uitzicht en alles eromheen is echt prachtig. Op maar 5 minuten rijden met een huurauto vanaf het vliegveld, de visgids haalt je even vh vliegveld op, dus geen huurauto nodig, boodschappen zijn ook geen probleem doe je met de bus vd visgids.

Om het allemaal compleet te maken, krijgt men voor 1 dag de Zweedse visgids (spreekt Engels) gratis mee, deze zijn ook altijd aanwezig op de Cordes Traveldag, hij vaart met u een hele dag naar de beste stekken en zal u alles vertellen over de visserij ! Let wel de groep die als eerste boekt heeft hem de 1e dag, boek je laat dan kan het zijn dat je hem pas de 2e of 3e dag krijgt, dit kunnen we vooraf even checken voor jullie.

Niet de juiste kleur of shad bij je ? Geen zorgen, bij de visgids kunt u allerlei materialen zoals crazy daisy, pilkers en ander klein materiaal kopen. Tevens kun je er hengels en drijfpakken huren, wel vooraf even bestellen. Tanken doe je aan de pomp net als in Nappstraumen en Havoysund, met je bankpas of creditcard. TIP: neem wat lekkers mee voor de visgids, stroopwafels, droge worst of koekjes en als je heel tevreden bent, mag je hem altijd een kleinigheidje geven natuurlijk. Hij is de hele week op het water en helpt je de hele week met tips en stekken en je kunt elke dag achter hem aanvaren.

Noorwegen staat bekend om het onvoorspelbare weer, vandaag 20 graden en zon, morgen 5 graden en regen, welkom in Noorwegen, het kan hier elk uur veranderen, om die reden zoeken we ook naar accommodaties waar men ook bij veel wind kan vissen, want thuis zitten wil niemand. Dat kan wel betekenen dat men iets verder moet varen naar de “verre” stekken. Op 1 minuut varen kan men al vis vangen, denk aan heilbot, koolvis en kabeljauw, de grote exemplaren zwemmen vaak iets meer op open zee, je kunt hier dus 98% vd tijd vissen en met de grote 23.5ft boten met 150pk motor, ben je snel en veilig op de stekken, mocht het weer ruwer worden, dan ben je snel en veilig zo weer thuis.

De visserij
De Lofoten en de Vesteralen is een prachtige groep eilanden voor de kust van Noorwegen. De Vesteralen liggen boven de Lofoten (zie kaart) en beide staan al vele jaren bekend om de geweldige visserij, al aan het begin van de vorige eeuw waren de Lofoten en Vesteralen de stek voor de beroepsvisserij en dat zijn ze nog steeds. Deze enorme rijke visgronden zijn te danken aan de Noord-Atlantische koude en warme oceaanstromen rond deze eilanden waarin de vissen (kabeljauw/heilbot en koolvis) hun paaigronden hebben, waardoor er dus een enorme hoeveelheid kabeljauw, koolvis, heilbot en schelvis te vangen is en dit maakt uw visreis naar Vesteralen geslaagd.

Je vangt hier dus soorten als heilbot, kabeljauw, koolvis, zeewolf, roodbaars, schol en vele andere soorten en je goed om je heen kijkt kun je orka’s en walvissen spotten. Dan is er ook nog een héle speciale stek, de “Offshore” stek die is 1u en 15min. varen en kun je alleen met goed weer en meerdere boten naar toe, maar als de vis jaagt dan ga je een visserij meemaken die je je niet kunt voorstellen, zo waanzinnig. Als je de “vangstberichten” regelmatig in de gaten houdt, zie je vanzelf hoe de vangsten elke week zijn en lees een door de >>reisverslagen<<.

De visboot
Recht voor de deur ligt een sterke, stabiele, snelle, veilige en grote zeewaardige Arronet visboot van bijna 7m (23.5ft), deze zeer snelle 150pk (4-takt) Arronet visboot, die 60 km/pu vaart (33 knopen), brengt u snel naar de stekken en bij slecht weer bent u snel weer terug. Aan boord zijn goede zitplaatsen, waarbij jij en de passagiers uit de wind zitten tijdens het varen, dmv een bankje achter de kapitein. Enorm veel opbergruimte onder de banken en in totaal 16 hengelsteunen om alle hengels veilig neer te zetten, er zijn ook hengelsteunen om te trollen op heilbot, dus ook daar geen zorgen. de boten liggen 250/300m lopen van de huisjes, er zijn bagagewagens aanwezig voor het vervoer van vis en materialen.

Vangst-Vesteralen 1

De boot is voorzien van 2 losse schermen, eentje voor de GPS/Plotter en het andere scherm voor de dieptemeter/visvinder, dit is echt TOP apparatuur om mee te werken, heel snel, simpel, duidelijk en makkelijk te bedienen in het Nederlands en worden ter plaatse door de visgids prima uitgelegd. Alle boten zijn tevens uitgerust met grote gaf, driftzak en een marifoon om onderling met elkaar te spreken. Verder zijn er 6 Arronet boten in de verhuur en er ligt een 7e boot klaar, als reserve, dus u heeft altijd een goede boot, ook als er eens iets kapot zou gaan.

Voor deze accommodatie werken we nauw samen met onze Zweedse partner Nordic Sea Angling, bekend vd verschillende Westin filmpjes en de geweldige beroemde visboten, Vesteralen, Havoysund, Nappstraumen en A Rorbuer zijn exclusief te boeken via Cordes Travel, dus uniek in ons programma. Alle e-mails uit Nederland en België  gestuurd naar Nordic Sea Angling worden direkt doorgestuurd, daar zij geen boekingen doen, dit kan alleen via Cordes Travel. Maaaaaaar wees op tijd, deze accommodatie wordt minimaal 1 jaar voor vertrek al geboekt, wees dit op tijd om uw plaatsje te reserveren.

De accommodatie:
Vesteralen Kysthotell heeft veel verschillende mogelijkheden, sommige met sauna, op de foto’s is alles duidelijk te zien. Sommige huisjes hebben een kleine woonkamer en niet echt een eettafel, kijk dus goed naar de foto’s voor je een huisje kiest. Tevens zijn er ook hotelkamers te boeken voor een hele week, ideaal voor die vissers die toch niet willen koken, want je kunt niet op de hotelkamers koken. Ook ideaal voor groepen die ieder een kamer willen, je neemt dan een huisje en boekt er 1 of 2 kamers bij. Het ontbijt is inclusief, een lunchpakket kun je bestellen en in het restaurant kun je in de avond dineren en wat drinken. In het dorp zijn nog meer restaurants en bars.
Bekijk hier de foto’s >>>

10x Sea-cabin (zonder sauna)
Nr. 23 tm 32
* Max. 2-4 personen met 3 slaapkamers

Een gezellig modern huisje met 2 etages, er zijn 3 slaapkamers met losse bedden. Er zijn 2 toiletten en 2 douches, de woonkamer/keuken zijn niet zo groot. Uiteraard is er een compleet ingerichte keuken, zonder vaatwasser en is er wifi aanwezig. Deze Sea-cabin heeft géén sauna.
Bekijk hier de foto’s >>>

2x Sea-cabin (zonder sauna)
Nr. 21 & 22
* Max. 2-4 personen met 4 slaapkamers

Een gezellig modern huisje met 2 etages, er zijn 4 slaapkamers met losse bedden. Badkamer met douche en toilet, de woonkamer/keuken zijn niet zo groot. Uiteraard is er een compleet ingerichte keuken, zonder vaatwasser en is er wifi aanwezig. Deze Sea-cabin heeft géén sauna.
Bekijk hier de foto’s >>>

2x Luxe Sea-cabin (mét sauna)
Nr. 61 & 62
* Max. 2-7 personen met 4 slaapkamers

Een gezellig modern luxe huisje met 2 etages, er zijn 4 slaapkamers met losse bedden, waarvan 1 slaapkamer zonder raam. Dit huisje is groter dan de Sea Cabin zonder sauna. Er zijn 2 toiletten en 2 douches en een wasmachine. Uiteraard is er een compleet ingerichte keuken, mét vaatwasser en is er wifi in het huisje. Deze Luxe Sea-cabin heeft ook een heerlijke sauna en een prachtig uitzicht over het water. Echt een prachtig groot huis met veel uitzicht op zee.
Bekijk hier de foto’s >>>

2x Sea-House appartement
Nr. 63-1 en 63-2
* Max. 4 personen met 3 slaapkamers

Een gezellige moderne bovenwoning (trap naar boven) met een waanzinnig uitzicht, het heeft 3 slaapkamers met in totaal 4 losse bedden. Twee slaapkamers met 1 bed, let op 1 vd kamertjes is erg klein, check dit even bij de foto’s. Dit huisje is groter dan de Sea Cabin zonder sauna. Er is 1 douche en 1 toilet. Uiteraard is er een compleet ingerichte keuken, zonder vaatwasser en is er wifi in het huisje. Het huisje heeft een hele grote ruime woonkamer met een mooi balkon en een enorm prachtig uitzicht over het water. Er is geen sauna in dit appartement.
Bekijk hier de foto’s >>>

5x  Nordlands-cabin (zonder sauna)
Nr. 1 tm 5
* Max. 2-6 personen met 3 slaapkamers

Een gezellig modern luxe ruim huisje met 2 etages, er zijn 3 slaapkamers met losse bedden. Er zijn 2 douches en 2 toiletten. Uiteraard is er een compleet ingerichte keuken en is er wifi. Huisje nr 3 heeft een afwasmachine, de nrs 1-2-4-5 hebben geen afwasmachine huisjes. Deze cabin heeft géén sauna en een prachtig uitzicht over het water.
Bekijk hier de foto’s >>>

1x Nordlands-cabin (mét sauna)
Nr. 6
* Max. 2-8 personen met 4 slaapkamers

Een gezellig modern luxe ruim huisje met 2 etages, er zijn in totaal 4 slaapkamers. Er zijn 3 slaapkamers met in elke kamer 2 losse bedden en is 1 kamer met 3 bedden. Er zijn 3 douches en in totaal 4 toiletten. Uiteraard is er een compleet ingerichte keuken mét afwasmachine, er is een wasmachine en is er wifi. Deze cabin heeft een heerlijke sauna en een prachtig uitzicht over het water. Wij adviseren max. 6 personen in deze cabin, dit ivm de leefruimte, maar 8 is mogelijk, al moet je dan wel rekening houden met koken en douchen.
Bekijk hier de foto’s >>>

Hotelkamers
* Max. 2 personen per kamer
Er zijn ook losse hotelkamers te huur, voor bv iemand die heel erg snurkt of meer privacy wenst, voor iemand die in zijn eentje mee wil op de guideboat, samen met andere vissers of als je de hele week toch niet wil koken en je het wel fijn vindt op een hotelkamer ipv een huisje. Kortom opties zijn er genoeg. Op de hotelkamers kan niet gekookt worden, er is geen keuken aanwezig.
Bekijk hier de foto’s >>>

De reis:
U vliegt met de SAS of KLM naar Noorwegen, vaak via Oslo en soms nog een vliegveld naar Stokmarknes. Het is ook mogelijk, indien dit goedkoper is of beter uitkomt, om op Evenes te vliegen. Vanaf Stokmarknes is het 5 min. rijden naar het Camp, de visgids haalt jullie dan op vh vliegveld en vanaf Evenes is het 2,5u rijden over een prachtige weg langs de fjorden, met een huurbus of stadsbus. Ook is het mogelijk om met de stadsbus naar Sortland te rijden en daar door de visgids opgehaald te worden.

Vanaf Evenes heb je de stadsbus naar Sortland en daar komt de visgids je ophalen. Wij zorgen uiteraard voor de tickets voor de stadsbus. De visgids rijdt dan samen met jullie naar de supermarkt, door de weeks kun je gebruik maken van zijn busje om boodschappen te doen. De snelste optie is natuurlijk vliegen op Stokmarknes

De voordelen
Vissen rond Nappstraumen Lofoten in Noorwegen, begint natuurlijk bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. In 2003 zijn we (Linda en Raffie Cordes) naar Noorwegen verhuisd om daar een reisbureau voor de Nederlandse en Belgische markt op te starten. Na 8 jaar liep dit zo goed, dat we terug naar NL zijn verhuisd om daar dichter bij onze gasten te zijn en meer service kunnen bieden. Beide hebben we in Noorwegen ook als visgids gewerkt, dus 8 jaar bijna dagelijks op het water. Sinds 2009 vissen we ook voor het Penn Team Noorwegen, wat een hele eer is.

Cordes Travel staat bekend om de enorme service die we bieden. We staan op de Hengelsportbeurs en Open Dagen van winkeliers, zie onze >>agenda<<. We hebben ook een dik boekwerk van meer dan 70 pagina’s “Hoe te vissen in Noorwegen” >>Noorwegen PDF<<, boordevol met informatie over hengels, molens, materialen, GPS, vissoorten, stekken enz enz enz. Daarnaast bieden we ook nog eens >>gratis prive-les<< aan, onder het genot van een hapje en drankje nemen we dan alle materialen, technieken, tips, trucs, stekken en (kunst)aas door gericht op de accommodatie waar jullie naar toe gaan.

Verder hebben we voor elke groep een prachtige A3 gelamineerde kleuren zeekaart met stekken, zo heeft iedere groep zijn eigen zeekaart aan boord die niet nat en vies kan worden. Deze zeekaarten (en kofferlabels) krijgen de groepen op de exclusieve en vooral unieke “Cordes Traveldag” hét zeevis-evenement vh jaar. Een enorm gezellige dag waar meer dan 60 visgidsen en experts aanwezig zijn van Cordes Travel en meer dan 1000 bezoekers heeft. >>Cordes Traveldag<<

Boek je vóór 31 december een visreis voor het volgende jaar, dus het jaar na 31 december, krijg je per groep een prachtig sportvis-pakket met een waarde tussen de 125 en 150 euro ! Gewoon omdat we het leuk vinden dat jullie de visreis bij Cordes Travel boeken. Lees hier alles over dit >>gratis sportvis-pakket<< twv +/- 150,-

Tot slot kun je ook nog Penn hengels, molens en een hengelkoker huren, voor die groepen die zelf nog niet alle materialen hebben. Alle huurmaterialen zijn van Penn en daar vissen we zelf ook mee, dus topkwaliteit, lees hier alles over >>hengel-verhuur<<

Kortom sinds 2003 een enorme service, kennis en kwaliteit want die vinden we belangrijk, geen 1000 huisjes waar de helft geen goede boten of in een slecht visgebied liggen, nee bij Cordes Travel goede visboten in goede visgebieden. Cordes Travel, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Lees maar eens door de >>reisverslagen<< of bekijk onze >>filmpjes<< maar eens.

Prijzen
Foto's vangsten
Foto's accommodatie

Koffiemachine MagnetronOvenInternetTV

De huurboot:

  • Grote visboten 23.5ft met 150pk motor
  • Alle boten incl. dieptemeter en GPS/plotter
  • Gratis visgids voor 1 dag
  • Hengels en drijfpakken te huur
  • Kunstaas en pilkers te koop

Informatief & Extra:

  • Vaste wisseldag op woensdag, verblijf minimaal 7 dagen
  • Inclusief ontbijt voor alle groepen.
  • Grote vriezers en fileerplaats aanwezig
  • 1 km naar de winkels (gratis gebruik busje)
  • 5 min. rijden van het vliegveld Stokmarknes

Prijslijst Vesteralen Kysthotell

* Prijzen per persoon in euro en per week
* Ontbijt is inclusief

* 1 dag gratis visgids aan boord
* Wij boeken naar wens, ook huurauto en vliegtickets.
* Vaste wisseldag woensdag

Let op, alle prijzen zijn per persoon, incl huis, boot en ontbijt

Prijslijst Vesteralen 2024  
Sea-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 2 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1690,- pp pw
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 2 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1805,- pp pw
Luxe Sea-Cabin mét sauna
3 slaapkamers
Bij 2 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
x,- pp pw
-------------
Sea-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 3 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1290,- pp pw
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 3 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1330,- pp pw
Nordlands-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 3 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1480,- pp pw
Luxe Sea-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 3 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1630,- pp pw
-------------
Sea-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 4 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1090,- pp pw
Sea-Cabin zonder sauna
4 slaapkamers
Bij 4 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1110,- pp pw
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 4 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1120,- pp pw
Sea-House Appartement
3 slaapkamers
Bij max. 4 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1150,- pp pw
Nordlands-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 4 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1230,- pp pw
Luxe Sea-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 4 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1340,- pp pw
-------------
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 5 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
970,- pp pw
Luxe Sea-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 5 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1150,- pp pw
Nordlands-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 5 personen
Huisje & Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1060,- pp pw
-------------
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 6 personen
Huisje & 1x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
890,- pp pw
Nordlands-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 6 personen
Huisje & 1x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
955,- pp pw
Luxe Sea-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 6 personen
Huisje & 1x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1025,- pp pw
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 6 personen
Huisje & 2x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1100,- pp pw
Nordlands-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 6 personen
Huisje & 2x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1165,- pp pw
Luxe Sea-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 6 personen
Huisje & 2x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1310,- pp pw
-------------
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 7 personen
Huisje & 2x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1000,- pp pw
Nordlands-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 7 personen
Huisje & 2x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1055,- pp pw
-------------
Nordlands-Cabin zonder sauna
3 slaapkamers
Bij 8 personen
Huisje & 2x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
925,- pp pw
Nordlands-Cabin mét sauna
4 slaapkamers
Bij 8 personen
Huisje & 2x Arronet 23,5ft 150 pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
975,- pp pw
-------------
Hotelkamer voor 1 persoonIn combi met huisjexx,- pp pw
Hotelkamer voor 2 personenIn combi met huisjexx,- pp pw
Hotelkamer voor 1 persoon1 plaats op de guideboat1825,- pp pw
Hotelkamer voor 2 personen2 plaatsen op de guideboat1255,- pp pw
Bedlinnen & handdoeken één set pp pwInclusief
Eindschoonmaak, stroomInclusief
Gratis Visgids voor één dag (vooraf boeken)8u per dagInclusief
Visgids voor een hele week.
Max. 4 pers.
Guideboat 25ft 200pk
(met visgids) 8u pd
800,- (excl. brandstof)
max. 4 pers.
Drijf/warmtepak45,- pw
Goede hengel met reel
(geen molens)
Ter plaatse50,- pw
Hengel + molen en hengelkokerverhuurOphalen kantoorZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>
Bootverzekering
(met eigen risico)
Incl.Incl.
Hotelovernachting Oslo(indien gewenst)105,- pp
(2 pers. kamer)
Hotelovernachting Oslo(indien gewenst)150,-
(1 pers. kamer)
Transfer vanaf Stokmarknes25,- pp (retour)
Transfer vanaf Evenes naar accommodatie. Stadsbus naar Sortland.Incl. kaartje bus110,- pp (retour)
Vliegtickets SAS Stokmarknes
1x 23kg + 10kg handbagage
+/- 550,-
Extra bagage
(bv koffer, hengelkoker, viskist)
max. 23kg75,-
HuurautoFord Focus
(max. 3 pers.)
+/- 450 euro
HuurbusOpel Vivaro personen busje 9 zitplaatsen+/- 850,-