Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen Zweden en overtochten

Vissen Noorwegen Sjostuer Jan

Sjostuer Jan - 6Vissen Noorwegen Sjostuer

Hallo Cordes Travel,

Hier ons reisverslag naar Sjostuer, (onze gewonnen 2e prijs  tijdens verloting Cordes Traveldag februari 2016) waar we een week mochten verblijven.

Donderdag 8 Juni in Kiel op de boot van Colorline naar Oslo, wat een luxe op deze schepen het lijkt wel een mini cruse. Vrijdagochtend het Oslo fjord in lopend helaas door de laaghangende bewolking weing te zien. Na het ontschepen richting Oppdal Granmo camping waar we een overnachting hadden geboekt. Zaterdagochtend richting Sjostuer waar we rond het middag uur aan kwamen, waar Maia en Leif al stonden te wachten, de nodige zaken afgehandeld met Maia en uitleg van de boot door Leif kon het vissen beginnen.

Sjostuer Jan - 2Na de auto te hebben leeg gehaald, de hengels opgetuigd om 15:00 gaan vissen, het fjord wat verkend en enige koolvissen en polakken gevangen, de dagen daarna, op 1 dag na op open zee kunnen vissen rond eiland Grid. Rond de eilanden groep van Grid is vis genoeg te vangen Kabeljauw/koolvis/polak/leng/lom/schelvis en zelfs inktvis ,het was een taaie visserij er zat lijkt ons weinig voedsel opdat moment.

Sjosteur  is een schitterende locatie met  mooie huizen  en goede visboten je kan er met elk weertype vissen, de omgeving niet te vergeten is er schitterend. Als je ligt te vissen en er zwemmen dolfijnen rond je boot , of er cirkelen 4 zee arenden boven je daar hebben we van genoten.

Maar aan alles komt een eind zo ook aan ons verblijf in Sjosteur. Zaterdag 17 juni weer richting Oslo een overnachting genomen bij Koppang camping (goede raad van Nanno in de windgeslagen, we hadden geen citronel meegenomen L). Zondagochtend naar de boot, deze keer met een stralende zon door het Oslo fjord. Maandagochtend de haven van Kiel binnen lopend met nodige weemoed terug denkend aan ons verblijf in Sjosteur.

Raffie en Linda, wij hebben genoten van de week in Sjostuer het is er schitterend.
Namens  mij en medereizigers bedankt voor deze mooie prijs.

Gr Jan, Lammie en Jeroen Lagerwaard

Sjostuer Jan - 6 Sjostuer Jan - 5 Sjostuer Jan - 3 Sjostuer Jan - 2 Sjostuer Jan - 1 Sjostuer Jan - 4 Sjostuer Jan -