Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Vega Kystferie vissen bij Vega Noorwegen

Vega Kystferie vissen bij Vega Noorwegen

* 5 huizen voor max. 8 personen per huisje, 4 slaapkamers
* Wij boeken uiteraard ook de overtocht naar Noorwegen voor jullie.
* Prijzen visreis Vega Kystferie >>>

Vega--Kystferie_9“Mega Vega” wordt Vega Kystferie ook wel eens genoemd, echt een prachtige locatie in een geweldig visgebied, aan het water met de visboot voor de deur, wat wilt u nog meer als u gaat vissen in Noorwegen ? Deze Vega Kystferie heeft 4 prachtige luxe nieuwe huisjes, met 4 slaapkamers met allemaal losse bedden. De drie huisjes staan naast elkaar en zijn gebouwd in 2011, 2015 en 2018  en zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn 2 grote huizen, nog iets groter is en iets vrijere ligging dan de andere huizen.

In elk huis is er 1 badkamer, 2 toiletten en er is zelfs een sauna in elk huisje. Het “grote” huis (Husoya) heeft 2x douche, 2x toilet en géén sauna. Deze accommodatie is dus ook prima geschikt voor grote groepen, u kunt hier met maximaal 40 personen verblijven. Maar deze accommodatie is zeer geliefd, dus u moet er flink op tijd bij zijn om te boeken. 8 personen kan wel, maar eigenlijk is 6 de beste optie, maar 8 is wel mogelijk, we hebben meer groepen van 8 gehad, het is een beetje aanpassen, maar dat lukt vaak wel, kies dan beter voor het grote huis van 120m2.

Vega 13Met de geweldige grote stabiele 22ft Kvaerno Aluminiumboten, met 80pk, dieptemeter, gps, plotter en fishfinder, kunt u snel en veilig naar alle stekken varen. Met deze boten, die recht voor de deur liggen is het vissen bij Vega Kystferie in Noorwegen een groot plezier, veilig en snel naar de stekken, die vaak op nog geen 10 minuten varen liggen. Is er een keertje veel wind of wilt u in de avond op platvis vissen, geen probleem, vanaf de kant of voor de haven is er zandgrond.

De huiseigenaar van Vega Kystferie is zelf sportvisser en kent als geen ander de goede stekken die hij graag met jullie deelt, heilbot is een vis die men hier echt wel dagelijks tegenkomt. Deze huiseigenaar is aardig en goed voor zijn huizen en boten, een zeer aardige en geliefde man die graag Hollanders en Belgen ziet komen. 22 Juli 2011 ving een Noorse dame met een 200gr pilker een heilbot van maar liefst 93kg.

Vissen met lichte materialen op het grote eiland Vega in Noorwegen, dat al jaren bekend staat om de grote vangsten is echt top, Vega Kystferie ligt in het Noorden van Vega. Ideaal voor sportvissers die eens iets hoger willen vissen dan Hitra, maar nog niet meteen naar Noord Noorwegen willen. Vega ligt precies tussen Hitra en de Lofoten en ligt meteen aan open zee, maar de accommodatie ligt beschut zodat men bijna altijd kan vissen in de beschutting vd eilanden.

Vega Kystferie 2014 Thierry 31De reis naar Vega:
U rijdt vanaf Oslo met de overtocht Kiel–Oslo–Kiel, is het 13 uur rijden, dus een overnachting onderweg zou makkelijk zijn, mede ivm de laatste veerboot naar Vega. Hengels en drijfpakken zijn te huur, zie prijslijst. Let wel, er is wel een veerboot naar het eiland, deze gaat op bepaalde tijden, dus je hebt vaak een overnachting nodig op de heenreis. Dus alle groepen nemen op de heen en terugreis een overnachting, wij hebben daar wel een adres voor.

Vega Haus 4 HusoyaVissen in Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van zaken, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u een boekwerk van 60 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen.

We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door. Wij, Linda en Raffie, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsportwinkeliers en is er de jaarlijkse “Cordes Traveldag” een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV WasmachineInternet

 

De huurboten:

 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 8x Kvaerno aluboot 22ft 80pk/100pk
 • Reddingsvesten aanwezig

Slaapkamers:

 • 3 Rorbu, per huisje, 8 personen 4 slaapkamers
 • Rorbu: badkamer, 2 toiletten en een sauna
 • 2x grote huis (Husoya) heeft 2x douche en 2x toilet
 • Sauna per rorbu (niet in het grote huis)

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 5 km naar de supermarkt
 • 8 km naar het bank & centrum
 • 1u rijden van vliegveld (Bronoysund)
 • 6u rijden vanaf Trondheim vliegveld

Prijslijst Vega Kystferie

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze, verblijf minimaal 7 dagen

Prijslijst Vega Kystferie 202415-04 tm 01-0901-09 tm 31-10
Vega Kystferie huis
Prijs tot 4 pers.
1365,-1230,-
Vega Kystferie huis
Prijs tot 5 pers.
1465,-1330,-
Vega Kystferie huis
Prijs tot 6 pers.
1560,-1425,-
Vega Kystferie huis
Prijs tot 7 pers.
1660,-1525,-
Vega Kystferie huis
Prijs tot 8 pers.
1755,-1625,-
Vega Kystferie "Husoya" tm 8 personen 120m21870,-1620,-
Eindschoonmaak optie
(ter plaatse betalen in nok)
1000,- nok (110,- eu)1000,- nok (110,- eu)
Stroom, belasting en waterInclusiefInclusief
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusiefInclusief
Aluboot 22ft 80pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter1000,-1000,-
Aluboot 22ft 100/115pk
(Husoya) dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1045,-1045,-
Bootverzekering
(met eigen risico)
800 NOK
(ter plaatse)
800 NOK
(ter plaatse)
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>