Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Sula Rorbuer vissen bij Hitra Froya

Sula Rorbuer, vissen bij Hitra Froya

* Verschillende huisjes en boten van 2 tot 6 pers.
* Prijzen Sula Rorbuer Hitra Froya >>>

1-Sula_Rorbuer_2Sula Rorbuer ligt boven de beroemde eilanden Hitra en Froya in Midden Noorwegen, Sula Rorbuer ligt op het eiland Sula, midden in open zee en alleen bereikbaar met een veerboot, uiteraard mag de auto het eiland op. Wie kent de beroemde stekken “Orneklakken”, “Hakastallen”, “Torskallen” niet ? In de omgeving van Hitra en Froya zijn dit de allerbeste visstekken om te vissen op grote koolvis, leng, pollak en kabeljauw. Vanaf het eiland Hitra is het altijd ver varen naar de stekken, maar vanaf Sula scheelt dit een stuk, de kenners kunnen dit op de zeekaart zien en zullen het snel met ons eens zijn. Maar ook dichter in de buurt en rondom Sula Rorbuer zijn er prachtige stekken om te vissen in dit mooie deel van Noorwegen. In deze gebieden zijn koolvissen gevangen tot wel 12kg, kabeljauwen van rond de 14kg en lengen die de 20kg bereiken, vissen van dik boven de meter ! Maar denk ook aan de heilbot, want ook deze droomvis van Noorwegen is voor veel vissers een droom en ook deze laat zich regelmatig zien bij Sula Rorbuer. Platvissen zoals bv schol, schar en bot zijn ook prima te vangen bij Sula Rorbuer.

Sula-vis_15Sula Rorbuer is een prachtige accommodatie in midden Noorwegen, zeg gerust een 1e klas accommodatie, een waanzinnig complex, op 5m vh water, prachtige appartementen, superboten en een geweldige service bij mensen die weten hoe men een sportviscomplex moet runnen, waar de juiste stekken zijn en hoe men moet vissen. Een visgebied voor vissers die graag onderzoeken, ontdekken en het geweldig vinden om “licht” te vissen, want rondom om de vele honderden eilandjes van Sula zwemt de vis op zoek naar voedsel en op zoek naar uw pilkertje. Vissen in Noorwegen is een droom en Sula Rorbuer kan deze droom waar maken, als het weer een beetje mee zit, de vis wil bijten, dan wordt dit uw droom visreis naar Noorwegen. Uiteraard krijgt u van ons een A3 kleuren zeekaart met stekken en ter plaatse krijgt u de laatste up to date tips vd huiseigenaar.

De huurboten:
Deze accommodatie heeft prima stabiele 19ft 50pk Aluminium visboten en een aantal grotere 21ft Aluminiumboten met een 100pk motor, uiteraard hebben alle boten dieptemeter/fishfinder/gps/plotter. Zie hier een filmpje vd 19ft 50pk boot >>> De boten liggen op 10m vd accommodatie, recht voor de deur.

De reis naar Sula:
Om bij Sula Rorbuer te komen adviseren wij u de prachtige luxe overtocht van Kiel (D) naar Oslo (N) met de ColorLine aan, vanaf Oslo rijdt u in ongeveer 10 uur naar Froya (boven Hitra) en daar neemt u de veerpont naar Sula toe, een uurtje varen door alle prachtige eilandjes, let wel, de laatste veerboot gaat om 19:15, dus u gaat dit niet redden als u de overtocht Kiel>Oslo neemt. Uiteraard boeken wij deze overtocht voor u, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Desgewenst kunt u ook met het vliegtuig reizen. De KLM vliegt 2x per dag rechtstreeks op Trondheim, hiervandaan kunt u het beste een auto huren, waarmee het nog ongeveer 4 uur rijden is naar Froya. Let op, met een overtocht Kiel-Oslo heeft u een extra overnachting nodig, vraag ons om meer informatie, daar de laatste veerboot om 19:15 gaat.

4 appartementen voor max. 6 personen met 3 slaapkamers:
3 slaapkamers met losse bedden. Woonkamer met uitzicht over het fjord en zee, volledig ingerichte keuken met magnetron, oven, afwasmachine, wasmachine, TV, badkamer, douche, toilet. Verder is het huis voorzien van alle gemakken zoals u thuis gewend bent en als extra is er internet in alle huisjes.

2 appartementen voor max. 4 personen met 2 slaapkamers:
2 slaapkamers met losse bedden. Woonkamer en volledig ingerichte keuken met magnetron, oven, afwasmachine, wasmachine, TV, badkamer, douche, toilet. Verder is het huis voorzien van alle gemakken zoals u thuis gewend bent en als extra is er internet in alle huisjes.

Hotel-kamerHotelkamers:
Sula Rorbuer heeft ook prachtige nieuwe hotelkamers om bv een extra persoon onder te brengen of voor grotere groepen. Ook zijn er hotelappartementen met 1 of 2 slaapkamers en een kleine keuken, die een geweldig uitzicht hebben over de zee en de eilanden. Je kunt dus ook een kamer of app. in het hotel boeken, opties zijn er dus genoeg.

Vissen in het mooie Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u bv een boekwerk van maar liefst 45 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door hoe beter kan uw visreis beginnen ?

Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse Cordes Traveldag een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, IJsland, Zweden, Panama of Canada boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

 

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 10x Aluboot 19ft 50pk
 • 4x Alu-boot 21ft 100pk
 • Reddingsvesten aanwezig

Informatief & Extra:

 • Vaste wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Wisseldag voor het hotel is vrijdag
 • Wisseldag voor de appartementen is zaterdag
 • Grote vriezer aanwezig
 • 1 km naar de supermarkt
 • 1 km naar de bank & centrum
 • 4u rijden naar vliegveld (Trondheim)
Prijslijst Sula Rorbuer 2023 
Sula Rorbuer appartement 1 tm 41625,-
Sula Rorbuer appartement 5 of 61225,-
Sula Rorbuer hotelkamer (verhuur alleen in combinatie met 5 & 6)425,-
Bedlinnen en handdoekenInclusief
EindschoonmaakInclusief
Stroom, belasting en waterInclusief
Gemi-boot 20,5ft 90pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter865,-
Aluboot 19ft 70pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter780,-
Bootverzekering
(met eigen risico)
Ter plaatse
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>