Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Rorvik Rorbuer vissen midden Noorwegen

Rorvik Rorbuer, vissen in Rørvik midden Noorwegen

* 8 huisjes max 2-6 pers. per huisje, 2-3 slaapkamers
* Prijzen visreis naar Rorvik >>>

Rorvik-RorbuerRorvik Rorbuer in Rørvik is al jarenlang een geliefde stek voor vele sportvissers, veel Nederlandse en Belgische vissers zijn hier al wezen vissen. Rørvik Rorbuer is net een klein maritiem dorp waar alles draait om de sportvisserij, hier komt u altijd wel een sportvisser tegen. Sommige groepen willen liever een huisje wat helemaal vrij staat en geen andere sportvissers zien, maar denk eens aan alle voordelen ! U treft in de avond de vissers, deelt de ervaringen met elkaar en samen gaat u de volgende dag op pad, allemaal tips en stekken, die u anders alleen moet zoeken. Er zijn 8 gezellig ingerichte appartementen, nr 1 tm 6 is met 2 slaapkamers en nr 7 en 8 is met 3 slaapkamers, voor max. 6 personen.

Dit is dus ook een accommodatie waar u met een grote groep naar toe kunt. Alle appartementen bij Rorvik Rorbuer zijn ingericht met losse bedden, een compleet ingerichte keuken, badkamer, douche, toilet, overdekte fileerplaats en de boten liggen direkt voor de deur. Het leuke van dit complex is, dat het eigenlijk dicht bij het centrum van Rorvik ligt, op 800m lopen zijn er gezellige bars en restaurants en is er in het weekend echt iets te doen. Dus na het vissen een biertje of wijntje drinken kan hier dus prima. Wilt u liever op uw balkon genieten van alle schepen die voorbij komen kan dat natuurlijk, hier leeft het altijd. Zoekt u dus de ultieme rust van de Noorse natuur, is dit wellicht niet de beste keuze.

Ror-vikDe visserij is leuk, we zijn niet in Noord Noorwegen, u gaat geen kisten vol met kabeljauwen boven de 10kg vangen. Toch is de visserij erg leuk, in combi met de gezelligheid, het leuke visgebied en de toch wel goede boten, is het zeker een goed complex om een visreis naar te ondernemen. Je kunt hier wel veel soorten vis vangen, als u een beetje uw best doet, zijn 12/15 soorten wel te halen. Gaat u verder de zee op richting Vikna, u vindt daar de scholen koolvis, dan is de kans groot dat er een dikke kabeljauw onder jaagt. Het mooie van het gebied rond Rorvik Rorbuer is, dat je heel veel verschillende kanten op kunt en er dus bijna altijd gevist kan worden. Ook is er een optie om met een grote kotter een dag of zelfs een week onderweg te gaan, met een zeer ervaren schipper aan het roer, die de visgronden goed kent. De visboten die men kan huren zijn geen grote sterke aluboten, maar zijn prima voor de visserij in de omgeving en tussen de eilanden, wij zouden er zelf niet ver de open zee mee op gaan, de 18ft 40pk boot is voor max. 3 personen. Ook is er de grote 22ft 90pk Hansvik Tuna visboot, deze boot kan wel de open zee op met 4 personen.

De reis naar Rorvik Rorbuer:
Om naar Rørvik te gaan kunt u een overtocht nemen van Kiel naar Oslo en vanaf daar is het ongeveer 11 uur rijden. Of u neemt het vliegtuig naar “Namsos” en vanaf daar kunt u dan een auto huren. Vanaf Namsos is het 90 kilometer naar de accommodatie, dat is ongeveer 2u rijden. Wij kunnen uiteraard de vliegtickets, overtocht of huurauto boeken, dan heeft u alles bij elkaar.

Vissen in het mooie Noorwegen en een goede georganiseerde visreis, beginnen bij Cordes Travel, uitstekende service, kwaliteit, persoonlijkheid en verstand van visreizen, dat is Cordes Travel. Na de boeking ontvangt u bv een boekwerk van maar liefst 60 pagina’s, met informatie over het vissen in Noorwegen en kan men (op afspraak) langs komen voor een gratis prive-les, hoe te vissen in Noorwegen. We bespreken de stekken op uw A3 gelamineerde kleuren zeekaart, laten de juiste materialen zien en nemen alle technieken door hoe beter kan uw visreis beginnen ? Wij, Linda en Raffie Cordes, zijn beide 8 jaar visgids geweest in Noorwegen en vissen nog steeds voor het Penn Team Noorwegen/IJsland. Uiteraard zijn we ook aanwezig op alle grote hengelsportbeurzen in Nederland en België, staan we tijdens speciale dagen bij de hengelsport-winkeliers en is er de jaarlijkse Cordes Traveldag een speciaal evenement voor die vissers die bij ons de visreis hebben geboekt. Het boeken van een visreis naar Noorwegen, Denemarken, IJsland, Zweden of Florida boekt u bij Cordes Travel, wij hebben echt verstand van zaken, lees de reisverslagen van de andere groepen maar eens. 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 en tijdens uw visreis 24/7.

Gratis sportvispakket
Boekt u uw visreis bij Cordes Travel, dan ontvangt u een gratis sportvispakket t.w.v. 125 tot 150 euro !
Meer informatie over dit prachtige pakket kunt u hier lezen.

Afwasmachine copyKoffiemachine Magnetron Oven TV Internet

Prijzen
Foto's huisje
Foto's vangsten

De huurboot:
 • Alle boten incl. dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
 • 7x visboot 18ft 40pk (max. 3 pers.)
 • 2x visboot 18ft 50pk 3-4 personen
 • 1x visboot 22ft 90pk 4 personen
 • 2x visboot 21ft 115pk 4 personen
 • Reddingsvesten aanwezig

Huisjes:

 • 6x appartement voor 4 personen, 2 slaapkamers, losse bedden.
 • 2x appartement voor 6 personen, 3 slaapkamers, losse bedden.

Informatief & Extra:

 • Vrije wisseldag, verblijf minimaal 7 dagen
 • Verblijf 8-9-10 of meer dagen mogelijk
 • Grote vriezer aanwezig
 • 500m naar de supermarkt
 • 500m naar de bank & centrum
 • 500m naar restaurant, terras en bars
 • 2u (90km) rijden naar vliegveld (Namsos)

Prijslijst Rorvik Rorbuer

* Prijzen per huis of boot in euro en per week
* Wij boeken naar wens, ook de overtocht of vliegtickets voor u
* Wisseldag vrij naar keuze, verblijf minimaal 7 dagen

Prijslijst Rorvik Rorbuer 2023 
Rorvik Rorbuer 1 tm 6 appartement klein max. 4 pers.1545,-
Rorvik Rorbuer 7 & 8 appartement groot max. 6 pers.1700,-
EindschoonmaakInclusief
Bedlinnen en handdoeken 1 set pp pwInclusief
Gemi 625 21ft 115pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1195,-
Hansvik Tuna 22ft 90pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter1195,-
Seastar 20ft 100pk dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter1025,-
Micore 628 21ft 115pk
dieptemeter/fishfinder, GPS/plotter
1195,-
Stroom, belasting en waterInclusief
Geen bootverzekering
Alle schade zelf betalen
Hengelhuur en hengelkokerverhuurZie hier >>>
Gratis sportvis-pakket
t.w.v. +/- 150 euro
Lees hier meer >>>