Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Groepsreis vissen in Noorwegen

Groepsreis vissen in Noorwegen

14 tm 21 september 2016
31 mei tm 7 juni 2017

Nappstraumen Festival Juni 2015 - 78Cordes Travel organiseert al vele jaren groepsreizen, ook wel festivals genoemd, naar Noorwegen, IJsland en in 2017 ook Panama. Vaak zijn deze festival al 1 jaar voor vertrek geboekt, dus wees er snel bij.

Veel groepen willen wel eens in IJsland of Noorwegen gaan vissen, maar hebben de stap nooit genomen, nu is de kans om eens mee te gaan met een groepsreis waar we op een gezellige manier met elkaar gaan vissen. Deze groepsreizen worden altijd door Linda en Raffie Cordes zelf begeleid en gaan altijd naar accommodaties waar zij al vaker zijn geweest, dus de accommodatie en de stekken dan ook goed kennen.

Wat houdt zo’n festival nu eigenlijk in ?
Je meld je aan als groep, met z’n tweeën of alleen, afhankelijk vd bezetting vh festival natuurlijk. Vervolgens boeken wij de hele reis, net als vervoer, vliegtickets en transfer, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. We ontmoeten elkaar allemaal in Amsterdam waar we als 1 grote groep Nederlandse en Belgische vissers naar Noorwegen vliegen met de SAS. Men mag 2x 23kg bagage meenemen en 8kg handbagage, lees hier alles over de >bagage< eenmaal in Noorwegen Lofoten, rijden we met een grote bus naar de accommodatie en doen we onderweg boodschappen, dus ook daar geen zorgen.

Nappstraumen Festival Juni 2015 - 46Op woensdagavond, dezelfde dag als we vliegen komen we aan in het huisje, we pakken daar de spullen uit en gaan lekker slapen. Donderdagochtend krijgen we uitleg over de boten, de gps/plotter en de visstekken. De visgids verteld iedereen alles wat men moet weten en daarna is het vissen. Elke groep krijgt de visgids een hele of halve dag aan boord op de eerste dagen, zodat alle groepen goed de techniek heeft kunnen leren. Door de week is de visgids de hele week aanwezig voor advies en indien mogelijk gaat hij nog een dag met de groep mee. Er zijn geen geheimen stekken, iedereen mag vissen waar en wanneer hij wil en je mag de visgids ook gewoon volgen, ons doel is dat iedereen een geweldige koolvis, kabeljauw of heilbot vangt.

1433665702Dus ondanks dat het een groepsreis (Nappstraumen Festival) is, kan iedereen binnen zijn eigen huisje en met zijn eigen groep en eigen boot zelf beslissen waar en wanneer met gaat vissen, iedereen is de hele week vrij om te doen wat hij wil. Het grote voordeel van zo’n festival is dat alle deelnemers uit Nederland of België komen en we 1 grote groep zijn, we helpen elkaar waar we kunnen en ervaren deze week met elkaar, het is dus altijd enorm gezellig tijdens deze groepsreizen.

Je ontmoet elkaar al op de grote >Cordes Traveldag<, daar maken we een speciale tafel per groepsreis, zodat iedereen elkaar al een beetje kan leren kennen.

Om er een heel klein beetje spanning in te maken, hebben we een leuke Penn prijs voor de 3 vissers die de langste vis kan vangen, gewoon voor de lol, dus een kleine wedstrijd.

Wil je meer informatie over de visserij, de prijzen, de boten, de indeling vd huisjes en wil je de foto’s vd >vangsten< en vd huisjes zien, lees dan even de >Nappstraumen pagina< even goed door en vergeet niet de huisjes goed te lezen, want de huisjes zijn niet groot en hebben een stapelbed en er zijn maar 2 slaapkamers per huisje. Accommodatie is geen luxe, maar visgebied is geweldig, wellicht het beste in ons programma !

Heb je nog vragen, mail of bel ons gerust !!