Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

zeekaart Noorwegen zeekaarten visreis

Zeekaarten Noorwegen voor je visreis

Wellicht het belangrijkste voor je visreis naar Noorwegen, de zeekaart van Noorwegen. Zonder deze zeekaarten wordt het vissen in Noorwegen wel heel erg lastig. Vaak ligt er wel een “iets” in de boot, vaak een zwart/wit A4-tje met iets wat op een kaart lijkt. Of een oude natte zeekaart van Noorwegen die al 10x nat is geweest en en al een jaar gebruikt.

Maar bij Cordes Travel visreizen krijg je per boot een A3 gelamineerde kleuren zeekaart. Op deze zeekaart zijn alle stekken goed op te zien zijn. Soms zijn de gebieden wat groter en krijg je zelfs meerdere zeekaarten die dan bij elkaar passen, zo kun je het hele visgebied goed zien.

De zeekaarten voor je visreis in Noorwegen van Cordes Travel zijn echt top. De kaarten zijn op dik papier geprint en daarna met sterk lamineer gelamineerd. Zo hebben de groepen een prachtige dikke, sterke en vooral waterdichte nieuwe zeekaart. Dus geen oude kaarten die misschien in de boot ligt, nee een nieuwe zeekaart voor iedere groep die men voor de visreis krijgt op de gezellige Cordes Traveldag. Let wel, deze zeekaarten worden alleen op deze dag uitgegeven. Het versturen van deze zeekaarten via de post is helaas geen optie, je kunt ze niet vouwen.

En dat is buitenom de Cordes Traveldag, prive-les, gratis sportvis-pakket, hengelverhuur, 24/7 bereikbaar en de uitstekende service wéér een extra reden om je visreis naar Noorwegen of IJsland bij Cordes Travel te boeken, want alleen met een goede zeekaart vang je vis !