Visreis Noorwegen, visvakantie IJsland, visreizen & overtochten

Visreis naar Noord Noorwegen, Storekorsnes Rene

Visreis naar Noord Noorwegen, Storekorsnes

12-06 tm 19-06 2013

Ten aller eerste wil ik Raffie en Linda heel erg bedanken voor het redden van m’n visvakantie naar Noorwegen en van m’n 4 vismaten. Door omstandigheden bij een andere concollega visreis organisatie, leek onze visreis ten einde. Maar door snel optreden van Cordes Travel terwijl zij zelf in Zweden waren en zonder financieel er wijzer van te worden, hebben Linda en Raffie onze vistrip kunnen redden en hebben zij ervoor gezorgd dat onze reis gewoon kon doorgaan. Zo en zo wil ik jullie hierbij laten weten dat je er goede en tevreden klanten bij hebt die daarbij natuurlijk ook een goede reclame zullen geven.

De reis naar Storekornes was ook waanzinnig top een zeer vriendelijk onthaal bij onze noorse gastheer en vrouw Albert en Ellen die voor ons ook veel hebben betekent. We hoefde maar te bellen voor brandstof en eten en natuurlijk een portie bier en het werd gehaald voor ons. Dat scheelt heel wat vistijd in de 24 uren licht perioden, lol. En we mochten van een oude classic  truck(je)  gebruikmaken helemaal top geen geleur met hengels e.d .

Tja en als laatse en ook zeer belangrijk het vissen zelf natuurlijk. Ook dat is HELEMAAL TOP TOP TOP. Eerste dag meteen al kabeljauw en heilbot, dat kon al niet beter en dat voor de eeste avond vissen. Volgens Ellen zouden sommige van onze groep wel een heilbot kunnen vangen deze week en volgens Albert zouden dat de dommerds zijn, want geluk is met de domme. Maar GELUKKIG waren wij met z’n vijven superdom. Daarom waarschijnlijk heel veel heilbotten gevangen (27 stuks). De grootste heilbot was 160 cm, gevangen door Patrick.

Voor de rest hebben we bijna alles gevangen aan boord behalve de leng niet. Maar wat een mooi ongerepte natuur, verschillende arenden en orca’s gezien en dolfijnen rond om de boot. Aan land zijn er wolven, vossen, elanden en en nog veel meer van dat natuurschoon.

vriendelijke groet,
Rene Spaans Maassluis

Accommodatie Storekorsnes in Noord Noorwegen >>>